17.10.2012

indiedays inspiration

Eli nyt olis luvassa vähän lisäinfoo tosta inspiration-konseptista mistä mainitsinki jo tässä postauksessa. Eli homma lähtee käyntiin tän kuun aikana ja mun blogi on tuolla 300 mukaan päässeen blogin joukossa. Näitä blogeja pystyy seuraamaan kätevästi inspirationin kautta ja kuten joskus aiemmin kerroinki niin kategoriat on muoti, lifestyle, sisustus ja ruoka. Tossa taiski tulla ne pääkohdat konseptista, moni on varmaan lukenu tästä aiheesta kyllästymiseen asti muissa blogeissa jo:)

Mutta siis nyt osalla teistä on mahdollisuus päästä tutustuu inspiratonin beta-versioon ennen ku varsinainen sivusto aukee. Sivustoo tosiaan kehitetään vielä, mut tosta beta-versiosta näkee jo aika hyvin että mitä on luvassa.

Jos siis haluutte päästä tutustuu sivustoon ennen muita, nii se tapahtuu täällä. Riittää että syöttää sähköpostiosotteen ja that's it. Mä ootan innolla että tää juttu lähtee käyntiin, toivottavasti tekin! Jotkut saattaa suhtautuu vähän skeptisesti tähän niin siks muistutanki että blogin sisältö ei muutu mihinkää, mainoksia tulee jossain vaiheessa lisää mut en edelleenkää lähde mukaan mihinkää mihin en usko ite:)

Paint vähän raiskas kuvan (jep en osaa noita kuvankaappausjuttuja muuten ku paintilla...) mutta siis tossa näätte et miltä mun blogin sivusto näyttää inspirationissa. Nyt sit vaan laittelee niitä sähköposteja tonne indiedayssin sivuille nii pääsette selaa muitaki mukana olevia blogeja:)

4 kommenttia:

 1. 1.picasa auki
  2. päällimäiseksi auki mistä haluat ottaa kuvankaappauksen.
  3. paina pert sc sysrq ( siis mistä painat muutenkin kun kuvankaappauksen otat)
  4. pitäisi latautua picasaan!

  VastaaPoista
 2. En tiiä mite susta ois toimittajaks ku oot nii älyttömän ujo?

  VastaaPoista
 3. ääää vihaan tuota indiedaysia, ootko tosissas että säkin oot siihen rupeemassa. musta on typerää kun ei saa ite päättää mistään mainoksista tai muista jutuista :D noloa mainostaa jotain, mihin ei edes ite usko, että saisi rahaa..
  ja se sivusto lagaa aina iha hirveenä!

  VastaaPoista
 4. anonyymi: en mä joka tilanteessa oo ujo, kyllä oon saanu tähänki asti haastatteluita jne tehtyy ihan hyvin ja pidän tosta hommasta:)

  anonyymi: ei mun blogi muuta indiedayssin sivuille, indiedayssiin tulee vaan näkyviin mun postaukset ja sitä kautta pääsee kattoo niitä postauksia:) bloggerissa edelleen pysyn.

  VastaaPoista