3.10.2012

there’s no working you out whatsoever

Tänään alko aamu ihanasti sillä ku koulumatka kestiki vaan 26 minuuttia vaikka hsl reittiopas väitti et menis 40min. Aika luksusta ku miettii et espoosta mulla oli tunnin koulumatka:D Ihanaa ku nyt on taas kaikki vaatteet käytettävissä, tänään pääs heti päälle hame, liivi ja kengät jotka sain vasta nyt muuton yhteydessä tänne.

 Hame ja hattu on h&m:ltä ja liivi ja kengät puolestaan nellyltä.

Kävin tänään h&m:llä palauttaa yhen aiemmin ostamani topin ja huomasin sit samalla et siellä oli ale. Tietty piti katsastaa tarjonta ja onneks katsasin, löyty nimittäin aika kiva jakku ja toppi. Kävin kans anttilassa kattoo paria yhelle aiemmin ostamalleni korille ja sieltä löytyki sit yks aika kiva, siitä lisää myöhemmin.

Nyt istuskelen kynttilänvalossa ja suunnittelen viikonloppuu. Juhlitaan sillon nimittäin oonan 18v synttäreitä kakspäiväsesti, ja pitäs keksii et missä baareissa käydään. Eli hoi vaan kaikki helsingin baareja kiertäneet, vinkkejä minne kannattais lähtee juhlii 18v synttäreitä? Tanssilattia pitää olla!

30 kommenttia:

 1. noi etuhiukset on niiiin kivat ja sopii sulle superhyvin!:-) kumpa tykkäisit itekki :-(

  VastaaPoista
 2. Helsingin Baareista en tiedä mitään... :) mutta ihana hattu. Osaisinkohan itse pitää hattuja...hmm.. Oikein mukavaa viikonloppua sinulle ja Oonalle onnea jo etukäteen.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat Nelly kengät! Ja tosi kivat löydöt oot tehny h&m:n alesta! Kelpais molemmat vaatteet mullekki! :)

  VastaaPoista
 4. Helsingistä löytyy tosi vähän k18 baareja, mutta yks hyvä missä itse tuli sillon pyörittyä on Tavastia. Tiketin kautta voi ostaa sinne etukäteen liput ettei tarvitse jonottaa niin pitkään ja pääsee jonon ohi! Helsingin Onnela on kanssa k18 mutta itse käynyt vaan kerran niin en osaa sanoa tarkemmin :)

  VastaaPoista
 5. fredan tivoli on jees! ja motellet!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana asu!! :) Ja ihanan tunnelmallisia nuo kynttilät, tekee mieli nyt itekki laittaa palamaan :)

  VastaaPoista
 7. Tavastian lauantaiklubi vois sopia teille! Helsingissä on la parhaat baarit yli k20 ja pe yleensä k19 mikä on mun mielestä outo ikä, mutta kyllä te sisään pääsette!

  VastaaPoista
 8. ai sä kuuntelet mötley crueta?:D:D:D.d:D:

  VastaaPoista
 9. eipä noita K18-baareja keskustassa pahemmin oo ja musta onnela toimii niistä parhaiten. sieltä löytyy erilaisia tiloja, joissa fiilis tulee vähän sitä mukaan millaista musaa siellä soitetaan. tykkään ite eniten yläkerran keskimmäisestä tilasta, koska siellä on aina parhaat bileet ja hyvää musaa:) nykyään onnela kai alkaa järjestämään perjantaina live-iltoja et siellä on joku esiintyjä ja olin ite siel viime perjantaina kattoo jvg:tä ja oli kyl hyvä meno :D ja vielä vikana pakko mainita et onnelan mustikkashotit=<3

  VastaaPoista
 10. anonyymi: enpä oikeestaan, sekö tarkottaa etten sais käyttää paitaa jossa lukee mötley crue?:D ok

  VastaaPoista
 11. tosiaa helsingissä aika vähän k18 baareja, mut aika tommoset perus mestat on onnela ja baarikärpänen, sinne siis jos haluu tanssia, tivoli k19 mut pikku puhumalla pääsee sisään, mut ehdottomasti jos yhtään tommonen indie musa nappaa ja radiohitit kyllästyttää ni tavastian lauantaidisko on must! ja onha noit muitaki baareja jotka ei oo k18 mut usein pääsee sisään ilman mitää mukinaa :D ainii jos enemmän tommonen house ja dj meininki kiinnostaa ni venue on kans kiva!

  VastaaPoista
 12. Tulkaa roskaan lauantaina!!!! Ihan superrento paikka, en tiiä tykkäätkö indiemusasta mutta siis siellä on hyvää musaa ja ihan hullut kemut aina eli sinne siis :-)

  VastaaPoista
 13. Ihana asu, etenkin kengät!! :D

  VastaaPoista
 14. Onnela jos haluatte hävitä kaikkien niiiden alaikästen sekaan ;) baarikärpänen jos ette halua että häviitte toisistanne!:)))

  VastaaPoista
 15. perjantaina kannattaa suuntaa skins bileisiin jos semmonen musa kiiinnostaa ;)

  http://www.facebook.com/events/304402666325777/?fref=ts siinä lisätietoa :D

  VastaaPoista
 16. Motellet on täys p.ska! Elä mee missää nimessä sinne:D hiton kalliit juomat ja outo paikka muutenki. Onnela tai Tivoli.

  VastaaPoista
 17. Veikkaan, että tykkäisitte eniten Onnelasta. Tavastia on tympee!

  VastaaPoista
 18. mistä toi jakkara on? :)

  VastaaPoista
 19. la ainaki tavastia tai siel ainaki tanssilattia, roska ja motellet on kans jees :--)

  VastaaPoista
 20. mistä toi juttu on missä noi kynntilät palaa?? :)

  VastaaPoista
 21. Ai Oona on -94! Luulin et ootte samanikäsiä!
  Tosi nätttinä oot ollu TAAS ja ihana toi kämppä! Oon niin onnellinen sun puolesta. <3

  VastaaPoista
 22. Mä en kauheen montaa Helsingin baaria oo kolunnu, mutta viimeks oltiin Fredan Tivolissa ja musta se oli kiva paikka! :) Sisään oli muistaakseni 7€ + narikka 3€. Vertauskohteena mulla on Onnela, jota en kyllä suosittele; kauheen ahdas ja kallis paikka!

  VastaaPoista
 23. Viime kesästen kokemuksien perusteella ehdottasin Roskaa, Suolaa, Motellettii tai Tavastiaa! Iha huippupaikkoja, ei mitenkää överikalliita ja aivan sairaan kiva meno!

  VastaaPoista
 24. Hahah Senja näin viimeyönä unta että sinä ja minä oltiin lähössä bilettämään jonnekkin, ja ennen iltaa käytiin ostamassa makuunista vaaaaltavat pussit irtokarkkeja

  VastaaPoista
 25. Kuunteletko sä sit mötiköitä ? Nimittäin jos et, niin musta aika noloa käyttää tota paitaa. Älä vaan sano että ostit sen koska se on hieno...

  VastaaPoista
 26. Eihän se sitä tarkota, mutta onhan se kieltämättä aika tyhmää käyttää bändin fanipaitaa jos ei vähääkään kyseisestä bändiä kuuntele.. Ei sillä ettei ihminen sais pukeutua mihin haluaa mutta silti :D

  VastaaPoista
 27. aussie clubi! en tiiä onko k18, mut sinne! :)ja motellet on kans jees istuskelu/jammaus mesta.

  VastaaPoista
 28. Kiva toi jakku:) Ja ei ollu kalliskaan!

  VastaaPoista