24.10.2012

tuhat täynnä

Jeee tuhat tuliki yllättävän nopeesti täyteen, ootte ihania!! Nyt sit vaan pitää keksii jotain teille arvottavaks. Tänään koulupäivä meni helsingin kaupungintalolla ruutiexpossa pörräillessä ja tehdessä juttuja. Pelleilykshän se vähän meinas mennä mut mikäs siinä:D Ihanaa ku siellä oli nuorii jotka videokameran bongattuaan halus ite tulla haastateltavaks, yleensä se menee niin et saa kysyy vähintään kymmentä ihmistä haastatteluun ennen ku ees yks suostuu.

Tänään postissa tuli tällanen kiva ylläri. Äiti pysy aisoissa, en oo shoppaillu tai no oon mutta tilasin tän hameen heinäkuussa ebaysta ja se tuli vasta nyt:D Laitoin myyjälle viestii muutama viikko sitten ku muistin et oon tilannu tollasen joskus eikä se oo tullu, sit se vaan sano et ei oo enää mustii vaan pitää ottaa vihreenä tai sinisenä. Sit en vastannu mitää ja nyt toi hame sit kuitenki tuli ja just sellasena ku pitiki.

Yllä meidän koulun vaaliradio netissä (vaaliradio.fi) jonne siis tehdään noita juttuja. Tänään studiossa oli mm. salkkareitten katariina (niin siis jasmin hamid). Meillä on nyt toista viikkoo toi vaaliradio käynnissä ja mä ite en päässy/mua ei oo laitettu studioon ollenkaa vaikka oisin halunnu nii se kyllä vähän ärsyttää. Noo mut tulee niitä tilaisuuksia varmaan jatkossa sit uudestaa.

Tän päivän lounaana, päivällisenä ja ainoona ruokana toimi subin kana pizziola, nam! Alettiin olee siellä kaupungintalolla jo nälkäsiä ja sit ei osattu päättää et vapiano vai subway ja kääntyiltii ees taas mut subway se valinta sit lopulta oli. Mulla oli sellanen alennuskuponki jolla sai 30cm subin 15cm subin hinnalla nii jätin ton toisen puolen illalle syötäväks:)

Tää kuva vilahtiki jo facebook-sivuilla, eli kuvassa näkyy huuto.nettiin myytäväks tulevia kamoja. Oli muuten sika vaikeeta tyhjentää vaatekaappia (kirjotin eka jääkaappia...) ja päättää mitkä joutaa myyntiin. Jäi sinne kaappiin vielä paljon sellasiaki vaatteita joita muka joskus aion käyttää:D Kengistä luopuminen on vielä vaikeempaa, tykkään nimittäin pitää ees koristeena sellasia kenkiä joita en muuten käytä. Noo mut jossain vaiheessa sitten luovun varmaan useemmista kengistä, nyt tekee jo sen verran tiukkaa luopuu noista mustista piikkikorkkareista et pitää jättää ens kertaan ne muut

Mulla oli hiukset ponnarilla ja tunsin itteni ihan hirveen näköseks. Ei näyttäny yhtään kivalta noitten suorien otsisten kanssa nimittäin. Mä oon päättäny ainaki ton seurauksena et aion kasvattaa sivuotsikset takas:D Oon kattonu kaiholla kuvia joissa mulla vielä on ne ja kyllä ne musta näyttää paremmalta ku nää suorat.

Mitä tykkäätte asusta?

17 kommenttia:

 1. jee sivuotsis back!! mustki se on parempi ku toi suora :) vitsi alko muuten himottaa subi...

  VastaaPoista
 2. suorien etuhiusten kanssa näytät mun mielestä vanhemmalta, et semmoselta pikku tytöltä..

  VastaaPoista
 3. Suorat otsahiukset paremmat!!

  VastaaPoista
 4. oot ihan ku joulupukki noissa vaatteissas..

  VastaaPoista
 5. suorat on ihanat! oot saanu niin monta positiivista kommenttia suorista joten uskoisit nyt et ne on paremmat! :)

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti käy paremmin toi suora otsis ! pidä se (:

  VastaaPoista
 7. miksi myyt noi mustat piikkikorkkarit? :( ne on ihanat !

  VastaaPoista
 8. anonyymi: niillä on niin haasteellista kävellä etten oo oikein käyttäny:D

  VastaaPoista
 9. älä kasvata sivu otsista!! noi suorat on paremmat :)

  jos ois rahaa nii voisin ostaa vaikka kaikki sun vaattet ;)

  VastaaPoista
 10. Sivuotsis ehdottomasti! :) Kattelin sun vanhoja kuvia ja sulle kävi ne paljon paremmin!

  VastaaPoista
 11. noi suorat otsikset on ehkä hituc liian lyhyet ja paksut, mutta muuten ne passasis erinomaisesti! :)

  VastaaPoista
 12. Millä hakusanalla löysit tuon hameen? Itseänikin kiinnostaisi tuon tyyppinen.:)

  VastaaPoista
 13. oikeesti sulle passaa mikä vaan vaate :o olen kateellinen, pakko myöntää ja iha inhottaa! mutta ihailen sun tyyliä ja miten osaat yhdistellä eri asusteita ja eri vaatteita toisiinsa juuri oikein, ah <3

  VastaaPoista
 14. Sulle vois sopia aika hyvin tällänen rikottu otsis:
  http://www.bestcelebrityhairstyles.com/jennifer-lopez-hairstyles/jennifer-lopez-hair-2/

  :)

  VastaaPoista
 15. Kasvata sivuotsis ehdottomasti takasin ! Olin siitä aina niiiiin kade, se oli ihan täydellinen ♥

  VastaaPoista