2.10.2012

w

W niinku weekend, oon niin poikki et en keksi ees mitää otsikkoo nyt tähän hätään:D Täällä mä nyt istuskelen oman asunnon sohvalla takana kaks melkosen kiireistä päivää. Asunto on pikkujuttuja vaille valmis, mut nyt joudutte jännää vielä hetken ku postaan eka tosiaa viikonloppujuttuja.

Perjantaina roope tuli vähä ennen puolta yötä valmiin hampparitarjoilun luokse espooseen. Korkattiin siinä skumppaki mut väsymys vei vallan nii loppu skumppapullosta jäi seuraavalle aamulle. Mä heräsin jo yhdeksän maissa, mikä on suorastaan mahdotonta mulle viikonloppuna, ja laittauduin ihan kaikessa rauhassa ennen ku roope heräs. Suunnattiin kaupungille ja tällasta mulla oli päällä:

Eli paita on kirpparilta, takki h&m:ltä ja laukku zarasta.

Oltiin muuttotavaraa täynnä olevalla pakettiautolla liikenteessä mut onneks roope selviyty ajamisesta hyvin. Käytiin itäkeskuksessa jyskissä ja sit keskustassa käytiin stockalla, h&m:n homessa ja anttilassa. Jotain pikkujuttuja me onneks löydettiinki:)

Illalla treffattiin kasun kanssa ja istuskeltii eka jossai kuppilassa kalliossa ja sen jälkee piipahdettiin vielä iguanassa(?). Toi ämpäri vissiin koitu kohtaloks:D Sunnuntaina roope lähtiki sit heti aamusta ajelee takas iisalmen kautta kajaaniin armeijaan. Porukat tuli lauantaina ja päästiin onneks sunnuntaina vilkasee jo vähän tätä kämppää ja suunnittelee kaikki valmiiks maanantain muuttoo varten. Oli kyllä melkosta ravaamista, onneks saatiin sohvan toista osaa vaille kaikki kamat hissillä seittämänteen kerrokseen. Sit ku kaikki muuttokamat oltii roudattu nii haettiin vielä espoosta toinen kuorma ja lähdettii vihdoin ikealle sun muualle. Ikealla tuli käytyä tänäänki ja silti unohdettiin ostaa vielä pari juttua:D Mutta siis tänään tai huomenna pääsette näkee valmiin kämpän, nyt mä rupeen vihdoin päikkäreille, oon ihan poikki!

9 kommenttia:

 1. Aiemmassa postaukses ihmettelit että onks joku tehny poikaystävästä postausta, niin onhan! monikin:) mutta lähinnä kiinnostais et miten tapasitte ja millanen luonne roopella on ja mitä ootte yhes kokenu :) tietty jos sä et halua jakaa kaikille teidän rakkaustarinaa niin se on toki ok:) ja onnea asunnosta! Oman kämpän sisustaminen on ihanaa:)

  VastaaPoista
 2. Jee en malta oottaa kämppäpostausta!! :))

  VastaaPoista
 3. Hei millo oot ostanu hmltä ton takin? :)

  VastaaPoista
 4. anonyymi: oonhan mä aiemmin kertonu noita juttuja ja sellanenki postaus löytyy jossa roope on vastannu lukijoiden kysymyksiin:)

  emma: haha pitää malttaa vielä vähän:)

  marja: ihan muutama viikko sitten:)

  VastaaPoista
 5. Voi ku oot nii kaunis :) Ja toi tukka on nyt loistava kyl ! Minäkin tääl oottelen innossani sit kysymyspostausta.

  -minja

  VastaaPoista
 6. mitä meikkivoidetta ja sävyä käytät? :)

  VastaaPoista
 7. anonyymi: tällä hetkellä käytän max factorin miracle touchia, sävy 40 eli vissiin vaalein:D

  VastaaPoista
 8. ootko saanu jo kavereita sieltäpäin :)?

  VastaaPoista
 9. mulla menny vähä ohi nyt et mihi päi pk:ta muutitkaa?:)

  VastaaPoista