30.11.2012

arvonta: clip-on pidennykset rapunzel of swedeniltä!

Moikka! Ekanaki sori pienestä hiljaiselosta, mä oon ''lomaillu'' nyt keskiviikosta asti kotona iisalmessa:) Mulle olis ollu rapunzelilta pidennykset tarjolla, mutta koska sain sieltä ihan vasta pidennykset nii uusille ei oo toivottavasti vielä pitkään aikaan käyttöä. Onneks onnistu kuitenki sellanen että pystyn arpoo teidän kesken yhdet clip-on pidennykset! Voittaja saa siis valita haluamansa pidennykset rapunzelin sivuilta.

Osallistua voi jättämällä kommentin tähän postaukseen, kertokaa vaikka että miks just sun pitäis saada pidennykset:) Sovitaan vaikka että maanantaina 3.12 kerkee vielä osallistua!

258 kommenttia:

 1. no siis uusille pidennyksille löytyy aina käyttöö :D

  VastaaPoista
 2. HALUAN ! voi ei, mä niin haluisin pidennykset. Mulla on itellä niin huonossa kunnossa hiukset että niitä pitää leikata ja paljon, jollon pituuttakin lähtee, joten tulis kyllä tosiaan tarpeeseen pidennykset, kun pitkät hiukset kuitenkin ehdottomasti haluan (:

  VastaaPoista
 3. Oii, osallistun kyllä varmasti!

  Mulla on vaalennuksista aika paljon ohentuneet hiukset, joka muistuttaa tällä hetkellä enemmän hiirenhäntää.. volyymia tarvittais siis kipeesti, ja miksei samalla vähän pituuttakin, kun ei nää tästä tunnu kasvavan :D Pidennyksiä en oo ennen koklaillut, mut mielessä on kutkutellu jo pidemmän aikaa!

  VastaaPoista
 4. Laitoin noin vuosi sitten teippipidennykset hiuksiini ja rakastuin niihin mutta ne pilasivat hiukseni totaalisesti ja nyt olen hoitanut erilaisilla öljyillä ja maskeilla hiuksiani. Rakastuin pitkiin hiuksiini ja olen halunnut kokeilla clipsejä, koska kuulin ettei ne pilaisi hiuksia ja niitä voisi pitää aina kun haluisi. Ostos on kuitenkin jäänyt rahapulan takia. Dales95@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Osallistun! Leikkautin just vähän aikaa sitten kymmenen senttiä huonoja latvoja pois ja tuntuu nyt niin lyhyeltä nää hiukset nii olis ihanaa saada niihin vähän pituutta :)

  VastaaPoista
 6. Oon koukussa pidennyksiin, ne tuo kivasti tuuheutta mun hiuksiin ja myös sitä pituutta! tunnen oloni paljon nätimmäksi pidennyksillä:)

  rimppa93@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Hiukset tuntuu vaan lyhentyvän ja huonokuntosia tulevan lisää.. Pidennyksillä saisin ihanasti lisää pituutta ja tuuheutta ja antaa rauhassa omien hiusten kasvaa :)

  VastaaPoista
 8. Omat hiukset on niin ohuet ja huonokuntoiset että pidennykset antais kivasti lisää näyttävyyttä hiuksille :)

  VastaaPoista
 9. Tarvitsisin uudet pidennykset kipeästi, sillä nykyiset pidennykseni ovat menneet surkeaan kuntoon :( Opiskelijabudjetilla ei pahemmin ostella pidennyksiä :(

  VastaaPoista
 10. Osallistun! Ennen mulla oli tosi pitkät hiukset, mutta kun aloitin blondaamisen, niin hiukset lyheni puolella. Oon pitkään miettinyt ostavani pidennykset, mutta se on sitten jäänyt, kun ei opiskelijana ole kauheesti rahaa ylimääräseen. Tykkään vaaleista hiuksistani todella paljon, ja haluisin pitää nämä, mutta jatkuvien värjäyksien takia tuntuu että hiuksetkaan ei enää kasva niin paljon kuin ennen, ja en tahtoisi siirtyä tummiinkaan enää, mutten osaa olla ilman pitkiä hiuksia! :(

  hengstberg@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Jipii, just aattelin että kun pian värjään hiukseni tummiksi niin tartten edes pidennykset, että omaksuisin ne paremmin :D

  hennnin@gmail.com

  VastaaPoista
 12. apua! siksi että en oo ikinä ennen kokeillu pidennyksiä ja olis toooosi kiva saada lisäpituutta mun niin-hitaasti-kasvaviin hiuksiin :)

  VastaaPoista
 13. Osallistun! Mulla on vanhat, nykyiseen väriini liian tummat pidennykset ja vaalennusyrityksistä huolimatta en oo saanu niistä sopivia. Opiskelijabudjetti ei salli uusien ostoa ja huonolaatusia halppiksia en halua :D

  VastaaPoista
 14. Mä oon pitkään halunnut pidennykset, mulla oli pari vuotta sitten klipsipidennykset ja haluaisin nyt kokeilla niitä uudestaan :)

  VastaaPoista
 15. Haluanhaluan pidennykset ! Kesän hiustenleikkuun jälkeen hiukset ei oo kasvanu yhtään ja tulipalon ja muuton jälkeen rahaa ei oo yhtään ylimäärästä :( Olis kiva yllättää poikaystävä kun tulee lomille niin vähän erilaisella ulkonäöllä :D

  VastaaPoista
 16. Tarvitsisin mun hiuksiin tuuheutta tosi paljon. :) Pituuttakin ei mulla mitenkää liikaa ole joten sekin olis huippuu. Mulla ei oo pidennyksiä ikinä ollut, mutta ilomielen ottaisin käyttöö, jos ne voittaisin. :) Oon kuullu ainakin ihan hirmuisesti kehuja noista rapunzelin pidennyksistä! En tiiä pitäiskö sähköposti laittaa, mut laitan varoks.:)

  maiju-jokinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Leikkautin sivusiilin keväällä, ja jotta tästä päästä tulisi vähän näyttävämpi olisi kiva saada clipsejä toiselle puolelle vähän tuuheutta antamaan ! Omat hiukseni kun on niin huonossa kunnossa, että näitä pitää leikellä melko usein, joten pidennyksillä saisi näyttävyyttä ja pituutta nopeasti.

  VastaaPoista
 18. no voi hitsi, en tiedä tuliko mun aiempi kommentti mutta jos tuli niin poista tuplat :) mutta pidennykset siis siksi että en oo ikinä kokeillu ja olis toooosi kiva saada lisäpituutta näihin mun superhitaasti kasvaviin hiuksiin (joista piti taas leikata 2cm kuivia pois.....nyyyh)

  VastaaPoista
 19. Joo täällä ois kovaa käyttöä! Omat hiukset sen verran lyhyet ja huonossa kunnossa vaalentamisen jäljiltä että katkeilee kokoajan ja oon kohta varmaan kalju:D lisäks pian on vanhojentanssit nii ois kiva omistaa sillo pitkät ja ihanat hiukset ja olla prinsessa!!!:) ps. Ihana blogi, ihanan aiyo oot:) ja wau miten uskallat puhua asioista suoraan !

  VastaaPoista
 20. mun on pitäny NIIN kauan ostaa pidennykset, kun melkeen vuos sitten tyhmästi värjäsin nopeesti vaaleeks ja mun superpitkät hiukset katkes välittömästi ja vieläkin ovat ihan hauraat, en usko että ikinä enää kasvavat yhtä pitkiks :( pidennykset ois ihan unelmat, kun nehän on niin luonollisen näkösetkin :-)


  gazal_xii3@yahoo.se

  VastaaPoista
 21. Osallistun! Mulla ei ole koskaan ollut kovin pitkiä hiuksia, ja haluaisin ihanat prinsessa hiukset. :) Oon jo puoltoista vuotta haaveillu pidennyksistä, mut en vaan tiedä mistä kannattaa tilata.. Nyt ois loistava mahdollisuus voittaa prinsessa hiukset. :)

  nannamaisa@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Oioi! Haluisin tosi paljon pidennykset, koska jouduin leikkaamaan juuri omista hiuksista hirveesti pois ja tuntuu muutenkin ettei nää kasva.. Nyt talvella on myös mun 18v synttärit ja wanhojentanssit joihinka haluisin pitkät hiukset että voi tehdä ihanat kampaukset :-)

  VastaaPoista
 23. Eikä,ihan pakko osallistua!!!

  Mä oon ihan koukussa pidennyksiin, ne on meinaan ainoo asia mikä antaa mulle ees jonkun näkösen itsevarmuuden ulkonäöstä. Ne on vaan jokaisen päivän pelastus, enkä osais enään olla ilman niitä, koska mun omat hiukset on niin tuhoutunu. Ainoo vaan, että noitten hinta on aina se suurin ongelma. 100e on mun budjettiin aina ihan liikaa...Tällä hetkellä mun nykyset pidennykset vetää aivan viimesiään ja oon pitkään jo koittanut säästää uusiin, mut aina ne vähäsetkin opintotuet katoaa johonkin...Olis kyllä niin unelma ja helpotus voittaa uudet pidennykset, vaikka tiiänkin ettei sitä tuu tapahtumaan kaikkien miljoonien kommenttien joukosta :D :(

  VastaaPoista
 24. pakko osallistuu! mul on täl hetkel päässä tosi huonokuntoset pidennykset, eikä ois oikee varaa ostaa uusia, ni tää arvonta tuli iha mahtavaan aikaan! joudun kans leikkaa mun hiuksista huonoja latvoja pois ni uudet pidennykset tois tosi ihanasti sitä pituutta lisää ku noita vanhoja pidennyksiä ei voi kauaa enää pitää :) ja Rapunzelin pidennykset on iha parhaita kaiken lisäks!

  VastaaPoista
 25. Osallistun ehdottomasti! Mä haluaisin voittaa pidennykset, koska mulla ei oo pidennyksiä koskaan ollut. Mutta oon jo pitempään niistä haaveillu. :) En vaan oo uskaltanu niitä mistään tilata, kun en tiedä mistä saa laadukkaat. :/

  oneprettyliar@gmail.com

  VastaaPoista
 26. mun hiukset on älyttömän lyhyet ja haluaisin edes välillä vähän pituutta näihin, jotta saisin erilaisia kampauksia esim juhliin!

  VastaaPoista
 27. Oon pitkään jo haaveillut pitkistä hiuksista, mutta en oo voinut kasvattaa, koska tyhmänä leikkasin joskus muutama vuosi sitten sivusiilin johon kyllästyin aika nopeasti. Oon joutunu pätkäsee aina hiuksia kampaajalla muutaman sentin pois, ettei sivussa oleva pituusero erottuis niin pahasti :( Oon nyt kaks vuotta kasvattanu näitä hiuksia silleen et saisin ton sivusiilikohdan takasin normipitukseks, eikä sitä eroa onneks enää huomaa. Pidennykset auttas siihen harmitukseen että oon joutunut kahden vuoden hiuksen kasvatukset leikkaamaan pois että saisin hiuksista "normaalin näköset" : )

  annakayhko@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Osallistun tietenkin tähän huippu kisaa! Itse haluaisin pidennykset, koska omistan ehkä maailman ohuimmat hiukset, eikä näytä kamalan hyvältä ilman lisätukkaa! :)

  VastaaPoista
 29. Osallistun ehdottomasti! Tuli semmonen hypin-riemusta-momentti kun huomasin et uus postaus, ja viel tästä aiheesta :D

  Oon tässä jo pidempään haaveillut pitkistä hiuksista, mutta tuntuu että nämä miun väreilläraiskatut hiukseni ei suostu yhteistyöhön. Tein sen legendaarisen HEI LEIKKAAN HIUKSET LYHYEKSI -tempun, ja nyt viimeaikoina on kaduttanut, ja paljon :s Kaipaan pitkiä hiuksia.

  Eipä siinä muuta kuin että juu.... Opiskelijabudjetilla ei vaan oikein ostella pidennyksiä/lisäkkeitä, kuten kaikki lukion käyneet tai siellä olevat 16-vuotiaat porukoiltaan pois muuttaneet varmaan tietääkin. Ja porukat ei oikeen oo innostunut kustantamaan miun ulkonäköjuttuja, joten pitkät hiukset tällä hetkellä elää vaan haaveissa.

  VastaaPoista
 30. Liruletti tarviis uudet pidennykset kun entiset on jo niin kaaottisessa kunnossa :)

  VastaaPoista
 31. No vaikka mulla onkin jo aika pitkät hiukset niin pidennykset olis silti kyllä kiva omistaa:) sais vähän tuuheutta hiuksii!

  VastaaPoista
 32. Osallistun ja minun pitäisi voittaa koska en ikinä voita mitään ja mulla on ihan hennot ja ohuet "lättänät" hiukset :(( niin liukkaat ettei niihin voi tupeerata tuuheutta :(!

  VastaaPoista
 33. En ite pahemmin pidennyksiä tarvii mutta voisin ilahduttaa jotain hyvää ystävää kivalla joululahjalla ;)

  VastaaPoista
 34. Osallistun!! Olen aina haaveillut pidennyksistä sillä omat hiukseni eivät vain kasva pitkiksi. Tämä olisi unelmatilaisuuteni kokeilla niitä!!!

  VastaaPoista
 35. mukana! siskollani on clipsit, ja niitä kokeilinkin joskus päähäni, vaikka olivatkin aivan väärää sävyä. olisi ihana saada ihan omat pidennykset, ihan tuuhennusta varten, kun pituutta multa jo löytyy:) jeww_@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Mulla on lyhyt tukka, mutta koen olevani paljon kauniipi pitkien hiusten kanssa. Mulla oli sinettipidennykset vähän aikaa viime syksynä, mutta en raaskinut ostaa uusia kun ne meni huonoiksi. Lähden pian armeijaan, joten en voi ottaa myöskään sen takia pidennyksiä. Clip-onit olisi täydelliset, koska ne saisi aina viikonloppulomilla päähän, ja taas armeijan harmaissa voisi olla helpoilla lyhyillä hiuksilla ! :) emcii_like@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Mulla on ikävä mun pitkiä hiuksia, jotka jouduin lukuisien värinpoistojen jälkeen leikata aika lyhyiksi eikä noi nyt kauheen nopeesti näytä takas kasvavan... pidennyksille olis siis käyttöä täälläkin päin :) !

  elina.sandell@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Minulla on luonnostaan todella lyhyet hiukset ja halusin hieman muutosta tähän päähäni joten laitoin n. kk sitten pidennykset mutta hiusket ovat menneet hamppuun. Olen yrittänyt hoitaa niitä vaikka millä shampoolla ym. hoitoaineella, mutta mikään ei näytä auttavan. :/ Joten tarvitsisin todellakin uudet tilalle.

  VastaaPoista
 39. Tartten uudet pidennykset koska vihaan mun tukkaa ilman pidennyksiä. Nää on a. lyhyet ja b. törkeen ohuet ilman lisätukkaa... Mullon ollu clip-onit lukion tokalta.. eli varmaa kohta neljä vuotta... Mut justii nyt opiskelijabudjettiin noi tekis liia ison raon joten mun on joka hiton aamu katottava peiliin ja todettava et tää tukka näyttää ihan järkyttävältä ilman lisätukkaa... Joten tulee tosi tarpeeseen.. Oon varmaa aina osallistunu näihi joka blogissa eikä koskaan oo tärpänny! dämn..
  sini-nen@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. osallistun! mun oma tukka on niin lyhyt, joka ei kasva enään. olen joskus pilannut liiallisella blondaamisella ja muutenkin värjäämisellä. ja omat pidennykseni, ovat niin huonossa kunnossa!

  sari.rrantanen@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Tarvitsen pidennykset siksi koska minulla ei ole ikinä ollutkaan niitä ja haluaisin kokeilla niitä. Omat hiukseni ovat sen verran lyhyet että näyttäisi paremmalta jos olisi pidemmät hiukset. Olisin todella iloinen jos voittaisin pidennykset, koska minä haluan ne niin kovasti! ps. opiskelija budjettikin on niin tiukka että ei ihan ostella hyviä pidennyksiä kokeiluun tosta noin vain!

  niina-moi@hotmail.com

  VastaaPoista
 42. tuccani on kasvu vaiheessa, ja sitä ei saa oikein mitenkään laitettua että se näyttäisi hyvältä! nuttura lookilla ollaan jo tovi vietetty! ja lisäksi omista mitä ärhäkämmän luonnonkiharan... joten pidennykset tulisivat todella tarpeen! saisi kokeilla kaikkea ihania, kivoja kampauksia!

  VastaaPoista
 43. Haluaisin pidennykset koska mun hiukset on niin ohuet :-D Haluaisin tuuheemmat! Plus et en oo moneen vuoteen tehny mun hiuksille muuta ku värjänny juurikasvua ni joku muuutos vois olla kiva!

  janina.gustafsson@hotmail.com

  VastaaPoista
 44. Haluaisin pidennykset, koska tein kesän jälkeen kunnon elämäntapa rempan itseni ja ulkonäköni kanssa. Tähän muutokseen kuului monta vuotta mustista hiuksista "luopumiseen" ja päätin aloittaa vaalennuksen, jonka vuoksi jouduin luopumaan myös 3 VUOTTA vanhoista klipseistä joten nyt kun sävy on oikea niin haluaisin saada pitkät hiukset takaisin vaaleammassa sävyssä :)

  VastaaPoista
 45. Arvonnassa messissä!
  Olen tässä jo pitkään halunnut kokeilla clipsejä ja saada lisää pituutta hiuksiin, mutta on jäänyt sitten raha-asioiden takia..yllätys yllätys.

  sussu_primietta@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Mun pitäisi saada nää pidennykset, sillä rakastan pitkää tukkaa, ja se sopii mulle parhaiten. Olen ahkerasti kasvattanut hiuksiani jo kauan, mutta se pitää aina saksia lyhyemmäksi, sillä luoja on suonut minulle niin ohuet hiukset, että rumaltahan se näyttää, kun päässä on vain pitkät lirut! Pidennykset toisivat sen kaipaamani pituuden ja tuuheuden, tarvitsisin näitä todella paljon, mutta opiskelijabudjetti ei anna periksi ostaa.
  laura.kurtti@windowslive.com

  VastaaPoista
 47. Nykyiset pidennykset on jo niin huonossa kunnossa, että uusille olis kyllä tarvetta! :)

  VastaaPoista
 48. oon tosi pitkään harkinnu pidennyksiä, mut jotenki en oo uskaltanu niitä hankkia. nyt ne olis joulua varten kuiteski hankinnassa ja tänne kelpais todellakin lisää volyymia tukkaan:)
  laura-96@luukku.com

  VastaaPoista
 49. Wanhojen tanssit lähestyy kovaa vauhtia ja olis ihanaa kun sillon olis taas pitkä,hyväkuntoinen ja tuuhea tukka! =)

  VastaaPoista
 50. Tarvisin uudet pidennykset toen teolla! oon pitemmän aikaa jo haaveillut niistä, mutta ei oo vain ollut mahdollisuutta saada, ei ole nimittäin hirvittävän halpoja :/ emiliakorpela@suomi24.fi

  VastaaPoista
 51. Koska luovuin vihdoin luottomustasta tukasta ja vaidoin väriä kirkkaan punaiseen! Väri on ihana ja pidän nykyisestä tukasta, vielä jos saisi vähän pituutta napsauttamalla klipsit :P Pitkä punainen tukka oooh 8) se vasta olisikin upea!

  VastaaPoista
 52. Osallistun todellakin, just joululahja toivelistaankin laitoin toiveeks pidennykset, mutta koska mun perheellä ei ole varaa sellasiin just nyt niin joudun vaan haaveilemaan niistä. Niin, miksi mä sitten haluaisin ne? Mulla on aina ollu sellaset hiukset, että ne ei kasva kovinkaan pitkiks. Paksuutta ne kasvaa ihan älyttömästi, mutta ei pituutta vaikka kuinka ravinteita yms söisin. Olisi niin ihanaa saada pitkä tukka ja koska nyt työttömänä ei ole rahaa itselläni sellaisiin, toivoisin että voittaisin tämän! Klipsi pidennykset olisi siitäkin hyvät mulla, että aina ei tartteis laittaa niitä päähän jos tuntuu siltä, mutta sittenkun haluaisin niin ne on niin helppo vaan laittaa.
  Äää en tiiä mitä kirjottaa, haluun ne vaan NIIN paljon. :)

  karoliinasblog@gmail.com

  VastaaPoista
 53. No olishan tää nyt mitä parhain joululahja mulle itelle! :D Pitkät hiukset on vaan niiin kauniit, ja clipseillä saa helposti vaihdettua lookkia vaikka päivittäin. :) Mulle pitkä, kaunis tukka tuo ripauksen lisää itsevarmuutta - mitä ei koskaan voi olla liikaa! Mä siis ehdottomasti olisin tosi kiitollinen jos saisin kotiuttaa nää pidennykset itelleni. <3
  http://www.rapunzelofsweden.fi/clip-on-pidennykset/rapunzel-original-suora/2-clip-on-hiustenpidennys-50cm-%28110g%29 nam!

  VastaaPoista
 54. omat hiukset on ihan kauheen ohuet ja leikkaus ihan päin helvettiä kun joskus yks kampaaja mun hiukset pilas ja mun hiukset kasvaa niin hitaasti että ne ei oo siitä kovin hyvin palautunut normaaliksi. ois mukava että sais uudet pidennykset kun en tykkää omilla hiuksilla ton kyseisen ongelman takia kauheesti kulkea ja vanhatkin pidennykset on ihan karmeessa kunnossa, eikä oo varaakaan ostaa uusia :( niin noilla vanhoilla pitää siis tässä kituutella että joskus niihin uusiin olis varaa...

  piupau__@hotmail.com

  VastaaPoista
 55. Ihanaa että oot järjestäny tälläsen arvonnan! :-) Oon niin mukana!
  Ensinnäkään mulla ei oo ikinä vielä ollut pidennyksiä, mutta oon niistä haaveillut jo niin pitkään kuin muistan. Mulla hiusten latvat menny aika huonoon kuntoon vaikka kylppäri on täys mitä erilaisempia öljyjä ja tehohoitoja. Aina kun menee kampaajalle niin se leikkaa ne sentit mitä sinne oon saanu vaivalla kasvatettua:( joten helppoa lisä pituutta olisi ihana saada :-)

  Laura
  littlethings@live.fi

  VastaaPoista
 56. Oi miten kiva arvonta:)

  Mulla olis ehdottomasti uusille pidennyksille käyttöä, omistan kylläkin klipsipidennykset tällä hetkellä, mutta ne on niin kärsineen näköset ja ohuet värjäämisistä johtuen että uudet olis enemmän ku tarpeen! Kaipaan mun pitkää paksua vaaleeta tukkaa :( !
  venlahoo@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Ois kiva saada uuet pidennykset ku omat ei kasva ollenkaan! Ja siitä on jo tositosi monta vuotta ku oli pitkät hiukset niin ois kiva saada pitkät takas :)

  VastaaPoista
 58. Olen hiuksien ikuisuuskasvattaja, ikuisuus siksi, koska omat hiukset eivät vain kasva! Kerran Helsingissä käydessäni Kampin kauppakeskuksen hiuspidennysmyyjä sovitti minulle Clip On-pidennyksiä. Ne olivat IHANAT! Hiukseni olivat hetkessä tuuheat ja ihanat, niin nätit. Silloin tuntui ihan Tuhkimolta: hetken olin upea ja seuraavassa hetkessä suomitukkaryysylä. Clip on:it tekisivät opiskelijaelämästä hieman luksuksempaa!

  -H

  VastaaPoista
 59. jee osallistun! oon vaalentanu mun mustia niin paljon että enää vaan jäljellä onnettomat hapsukat entisestä paksusta tukasta nyyh kyyneliä! joten tulisi tarpeeseen koska lyhyet hiukset ei tuu kuulonkaan :)

  riinat86@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Mulla on nyt omat hiukset saman pituset ku sulla, mut en oo tyytyväinen. Oon niin tositosi pitkien hiusten lumoissa että himottelis hirveesti hommata pidennykset (sais samalla hiuksista paksummat..), mut en tota satasta viittisi omista rahoista "tuhlata", ku ei mulla kuitenkaan niin polttavan akuuttia tarvetta ole (-:

  VastaaPoista
 61. Osallistun todellakin! Pidennyksiä oon toivonu ikuisuuden kun omat hiukset ei millään kasva ja hiukseni on perussuomalaiset, järkyttävän ohuet. Pidennyksiä ei oo itselläni koskaan ollut, mutta oon pitkään sellaisia kaipaillu, en vaan oo uskaltanut lähteä ostamaan.

  VastaaPoista
 62. Olis kiva saada pidennykset koska oon yrittäny kasvattaa hiuksia jo 5 vuotta tuloksetta. Oon kokeillu kaikkia kalliita hoitotuotteita ja lisäravinteita yms. mutta ne ei auta mitään koska mulla on niin kuivat hiukset.
  saara_97@hotmail.com

  VastaaPoista
 63. olis kiva kokeilla pidennyksiä koska ennen mulla ei oo ollu yhtiäkään! Ens vuoden alussa olis vanhat ja ois tosi kivaa et prinsessapäivänä olis ihanat pitkät kiharat hiukset!

  VastaaPoista
 64. Haluisin niin kokeilla pidennyksiä! Mulla ei oo koskaan ollut kamalan pitkiä hiuksia, sellaset ois niin ihanat :)

  VastaaPoista
 65. Haluaisin todella hiuksiin tuuheutta ja jotain ''uutta'' ja nää on niin huonossa kunnossa :(

  VastaaPoista
 66. Oi todellakin osallistun! :)

  Omien hiusten blondailun takia näistä on tullut ihan jäätävät eikä nii tunnu tästä pitenevän enää yhtään! uneklmoinut olen jo kauan pidennyksistä mutta oma rahapussi ei salli semmosta :( Olis tosi kiva saaha lisää pituutta :))

  VastaaPoista
 67. Ooo, pidennykset ois mahtavat! Yritän nimittäin kasvattaa mun hiuksia, ja vaikka ne onkin muuten aika paksut ja tuuheat niin tuntuu että tämän pidemmäksi ne ei vaan kasva vaikka mitä tekis :( siks oonkin ajatellut pidennyksiä, että saisin viimein unelmoimani hiustyylin! :)

  VastaaPoista
 68. oon osallistunu jo 12 tämmösee arvontaan ja koskaan ei onni osu kohdalle. Jos nyt vihdoin.

  omat hiukset tosiaan meni pilalle tuossa pari vuotta sitten värinpoiston takia. eivätkä ole elpyneet vieläkään. latvat on tosi ohut ja haaroittuu > koko ajan pitää olla leikkaamassa. ja sehän ei hiuksien pituuskasvua edistä. joten lisäpituutta ois hakusessa. ja tuuheutta. hiusten takia saatu epävarma olo on kamala! jos ymmärrät.. :)

  VastaaPoista
 69. Osallistun! Olen pitkään jo seurannut sun blogia ja nyt on pakko uskaltautua kommentoimaan. Opiskelen lyseossa toista vuotta ja mulla ois tänä vuonna eessä vanhojen tanssit. Haluisin pitkät ja ihanat hiukset josta sais tehtyä jonkun ihanan prinsessakampauksen, koska mulla itsellä on melko lyhyet hiukset joista ei saa tehtyä minkäänlaista kampausta. Pidennykset tulisi todella hyvään saumaan, koska olen etsinyt pidennyksiä jo pidemmän aikaa, mutta mistään ei tunnu löytyvän sopivia ja muutenkin ne ovat todella kalliita. Olen kuullut vain hyvää Rapunzelin pidennyksistä, joten olisi unelma saada ne!

  -Jennii

  VastaaPoista
 70. Omat hiukset on ombre-värjäysprosessin jäljiltä vähän heikossa hapessa, joten olisi todella mukava saada vähän tuuheutta ja pituutta! Latvoja joudun varmasti omista hiuksista lyhentämään roimasti ja olenkin jo pitkään toivonut pidennyksiä! Olen harkinnut juuri clip on pidennyksiä, koska ne ovat väliaikaiset eivätkä tee vahinkoa omiin hiuksiin juuri lainkaan :)
  roosa.piiparinen@gmail.com

  VastaaPoista
 71. mulla on joskus ollukki pidennykset, joita käytin ns. 'paksunniksina' rippikampauksessani! mulla on niin ohuet tyypilliset suomalaiset hiukset, ettei niistä saatu mitään kampausta aikaan ellei siellä ollu vähän klipsihiusta mukana! mä rakastuin niihin totaalisesti ja aloin käyttää niitä ihan arkikäytössä, vihdoin mun hiukset näytti hiuksilta eikä miltään harvalta tikkukasalta! nyt kuitenkin ne pidennykset on jo menny tosi huonoon kuntoon kun niistä rippijuhlistakin on jo aikaa ja tarvisin uudet todella kipeästi, muttei rahaa ole :( saisin vanhoihinki sitte taas hienon kampauksen jos ne klipsipidennykset saisin!! :)

  VastaaPoista
 72. Mä tyhmänä keksin jonkun älyvapaan blondausoperaation ja kaikkea ei voi saada, joten tässä sitä nyt sitten ollaan vuoden jälkeen vaaleana, mutta hiukset ainakin 30 cm lyhyempinä. Lyhyet on joo ihan kivat välillä mut oikeastaan aika usein kaipaan vaan sitä pitkää lettiä.

  VastaaPoista
 73. Mä antaisin pidennykset joululahjana ystävälle joka aina harmittelee lyhyttä ja ohutta hiuspehkoansa!

  VastaaPoista
 74. Haluaisin niin kovasti taas pitkät hiukset, omat hiukset ovat tällä hetkellä tosi typerän pituiset ja tuntuu että oon saanut kasvattaa näitä jo pienen ikuisuuden.. En oo kuitenkaan uskaltanut koskaan ostaa pidennyksiä, sillä maksaahan ne jonkin verran jos ne eivät sitten jostain syystä sovikkaan :-D
  mira.parkkali@hotmail.com

  VastaaPoista
 75. Tilasin just pari kuukautta sitten toisesta nettikaupasta pidennykset, jotka olikin sitten vialliset. Meni 1½kk ni pidennyksistä ei ollu edes 1/4 jäljellä... Lähetin palautetta sivulle mistä ne tilasin ja jouduin lähettämään nekin vähät hiukset sinne takasin tutkittavaks. Valitettavasti kahen viikon odottelun jälkeen sieltä ei oo kuulunu vieläkään vastausta, ja oon joutunu olemaan omilla lyhkäsillä ja ohuilla hiuksillani koko tän ajan. Rahaa ei oo ostaa uusia joten tää tulis tosi tarpeeseen! :) heidiyy@windowslive.com

  VastaaPoista
 76. hiusten kasvatusprojekti saisi vähän "vauhtia" pidennyksistä ! :)
  t.mirdie
  maiju_katariina@windowslive.com

  VastaaPoista
 77. hihii oi ihanaa! en oo koskaan koklannu rapunzelin pidennyksiä ja olis aikakin jo ostaa uudet jatkot, kun vanhat vetelee aivan viimesiään :(
  peukut pystyyn ja tukka mulle:--)

  VastaaPoista
 78. Mulla on aina ollut olkapäille ulottuvat hiukset. Ne ei vaan kasva vaan on jämähtänyt tähän samaan pituuteen. Sen takia tahtoisin kovasti pidennykset, tahtoisin edes kerran elämässä tietää miltä näyttäisin pitkillä hiuksillä. :)

  VastaaPoista
 79. Mä rakastan pitkiä hiuksia,ne vaan on niin kivat koska on tuuheutta ja näköö hiuksissa. Itelläkun on ns'ikuinen lepovaihe'hiuksissa eli suomeks mulla ei kasva hiukset tiettyä pistettä pidemmälle ja tää pituus on alle olkapäiden, joten siksi joudun tyytymään pidennyksiin:) ja mitä oon kokeillut niin clipsit on kyllä kaikista pidennyksitä käytännöllisimmät, nekun saa just sillonkun haluaa pois ja päähän takaisin.

  VastaaPoista
 80. Leikkasin aivan liian lyhyeksi hiukset ja nyt ärsyttää :( Tahtoo pidennykset, mutta ei ole varaa..

  VastaaPoista
 81. Haluaisin voittaa koska mulla ei oo koskaan ollu pidennyksiä.. oon jo pitkään halunnu kokeilla. :)

  VastaaPoista
 82. haluiaisin pidennykset koska omat hiukseni ovat lyhyet ja kiharat näyttävät tönköiltä. vaikka hiuskseni ovatkin yli olkapäiden mutta haluaisin pidemmät :)
  hennak96@hotmail.com

  VastaaPoista
 83. oon osallistunut tälläsiin kilpailuihin vaikka kuinka monta kertaa, enkä oo ikinä voittanut, joten pakko yrittää taas :D lähdin tyhmänä vaalentamaan hiuksiani juuri kun ne alko kasvamaan edes olkapäiden yli, ja nyt ne ovat taas hamppua ja pitäisi leikata. pidennykset ois siis ihana juttu, koska en viihdy lyhyissä hiuksissa =(
  noralina@julkka.net

  VastaaPoista
 84. Olen uusien pidennysten tarpeessa, koska aion vaalentaa hiuksiani ja vanhat pidennykseni jäävät liian tummiksi :)

  oopsiedaisy@luukku.com

  VastaaPoista
 85. Luonto on suonut minulle ohuen hiuslaadun. Vaikka miten kasvattaisin ja yliannostelisin vitamiineja, ei tukkapehkosta tule hiirenhäntää kummosempaa. Tarvitsen siis pidennykset, tai siis paksuunnukset! <3

  elisakujansuu@gmail.com

  VastaaPoista
 86. Mun pitäis joka tapauksessa tilata noi pidennykset nyt lähiaikoina, oikeestaan wanhoja varten ja muutenkin on ihan sairaasti juttuja mihin menee rahaa (autokoulu, wanhat muutenkin yms) ja sit ois ihan mahtiboonus saada sit tollaset! Vähänniiku joululahjaks itelleen ilman et käyttäis äiskän tai iskän rahoja :)

  mmaisau@hotmail.com

  VastaaPoista
 87. Teipit on vaurioittanu mun hiuksia jo sen verran että clip oneille ois käyttlö! Varsinki ku pitkät hiukset on se mitä haluun :)

  VastaaPoista
 88. Syy miks haluisin pidennykset on se, et omat hiukset on perussuomalaisittain luonnostaan niin ohuet, tylsät ja hauraat, eikä nää meinaa kasvaa :(

  VastaaPoista
 89. Haluaisin tähän luirutukkaan vähän tuuhennusta. :'(


  sanna-niemi@netti.fi

  VastaaPoista
 90. oon jo jonkun aikaa harkinnut tuuhennusta ja pientä pituuden lisäystä omiin hiuksiin eli tää olis aivan huippu kyllä :)!

  sara-93-@hotmail.com

  VastaaPoista
 91. Haluun ja tarvitsen hiustenpidennykset! Mulla ei kasva oma tukka mitenkään pitkäksi vaikka kuinka oon yrittänyt. Lisäksi mulla on wanhojen tanssit tulossa, jota varten ainakin tarvitsen pidennykset:)

  missyou-2@hotmail.com

  VastaaPoista
 92. Haluaisin tositosi paljon pidennykset, koska jouduin leikkaamaan omista pitkistävhiuksista melkein kaksikymmentä senttiä pois, koska oli niin huonokuntoiset latvojen blondauksen jälkeen. Ostaisib pidennykset muuten itse mutta kun ei tälläisellä köyhällä koululaisella ole varaa laittaa rahaa pidennyksiin, että pitää nyt koittaa sinunkin blogin arvonnassa:)

  VastaaPoista
 93. Pahoitelen jos tulee virheita, olen saksalainen ja Suomen taidot ei ole vielä täydellisiä :) Olen aina haavaillut Rapunzelin pidennyksiä, mutta ei ikinä ollut varaa siihen. Olen aina halunnut pitkän tukan, mut jossain vaiheessa tukka ei vaan enää kasvaa. Olen aikaisemmin tilannut Ebaysta clipsit, mut siihen väri ei hyvin tartunut eikä kiharat ikinä kestää. Tekisit minusta onnellisin ikinä jos voittaisin ne Rapunzelin pidennykset. Se ois ehdottamasti paras lahja ikinä <3

  VastaaPoista
 94. Mä siis niin tarvisin noi kun tein mun hiuksille semmosen latvavärjäyksen tai siis kyl sä ymmärrät semmoset kumminki:D Nii sit mun lavat meni ihan kamalaan kuntoon ei tykänny siitä väristä sitten yhtään... Nii piti leikkaa joku 30 cm pois ni nää ei tunnu enää yhtään omilta...:( Nii siks ois kiva saada tommoset siks aikaa ku hiukset taas toivottavasti kasvaa pitkiks ja ku tällä opiskelijabudjetilla ni ei nyt kauheesti oo varaa ostella kaikkee...
  anna.hotanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 95. Tulevan ammatin puolesta hiusten tulee olla lyhyet tai kokoajan kiinni (jottei niihin voi tarttua) ja näin ollen suunnitelmissa olisi tukan leikkuu lähiaikoina:D kuitenkin himoitsen korkeeta ponnaria ja pitkää tukkaa, joten pidennykset tois vähä vaihtelua:)

  jade.hirvonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 96. Mulla on rehellisesti sanottuna ollut kivat hiukset viimeksi vuonna 2010. Kampaaja käräytti hiukseni niin, että jos väri olisi ollut päässä enään minuuttiakaan, ei minulla olisi ollut hiuksia varmaan ollenkaan. Kaksi vuotta hiusten kasvatusta takana, jonka aikana olen todella huonokuntoisten hiusteni vuoksi joutunut leikkaamaan maailman järkyttävimmän polkkatukan. Nyt nämä ovat kokonaan omaa hiustani, ja yltävät melkein olkapäille. Silti en enää jaksaisi odotella ja haluaisin pidennykset että saisin pitkät hiukseni takaisin.

  huutojuttu@hotmail.com

  VastaaPoista
 97. Mulla on aina ollut hurjan ohkaset hiukset ja kerran pidennyksiä kokeilleena ne toi niin paljon uutta ulkomuotoon, että oli aina älyttömän hyvä fiilis ne hiuksiin laitettuina! Ja Rapunzel on tosiaan se, mitä olen ainokaisena ennenkin kokeillut, joten kyseisen putiikin laatuun voisin ehdottomasti luottaa toiseenkin kertaan, tällä kertaa tosin jossain uudessa värissä! :)

  fevejii@gmail.com

  VastaaPoista
 98. Leikkasin joskus pari vuotta sitte suht pitkät hiukset ihan tosi lyhyisiin. En oo katunu tekoa ollenkaan ennen ku aloin taas kasvattaa pitkiks ja nyt tää kasvatus vaihe vaan on yhtä tuskaa! Melkeen joka toinen päivä meinaa mennä hermot näihin ja tekee mieli leikata takasin lyhyeks ku tää kasvatus vaan on niin syvältä suosta :( Vaikka haluisinki pidemmät...

  e.mmas@hotmail.com

  VastaaPoista
 99. Vuoden kasvatusprojekti takana ja aletaan olla ihan siedettävässä mitassa. Kaikki hiuksiin liittyvät ideani kuitenkin vaatisivat reilusti lisää pituutta, joten pidennykset olis ihan mukavat. Tässähän ehtii nuoruus mennä ohi ennen kuin pääsee kokeilemaan räväkämpää värjäystä ja kikkailua. :D veera.oksanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 100. Haaveilen pidennyksistä, sillä menetin vastikään suurimman osan pitkistä hiuksistani tapaturmaisesti (tai jos tapaturmaksi voi laskea sen, että joku tahallaan leikkeli hiuksiani eräällä keikalla...) ja tuntuu että menetin ison osan identiteettiäni hiusten myötä. Olen siis vuosia, tai no koko ikäni, ollut enemmän tai vähemmän pitkähiuksinen, enkä ole koskaan edes ajatellut leikkaavani lyhyeksi. En siis halunnut tätä itselleni. Koulukiusattuna itsetunto ei ole muutenkaan parhaassa jamassa, mutta aina aamuisin pitkät kauniit hiukset lämmittivät mieltä. Parhaita hetkiä kun väkersin niitä sun hiustutoriaalivideon mukana. :) Mutta oh well. Ostaisin ehdottomasti itse pidennykset vaikka samantien jos rahaa laskujen jälkeen jäisi, mutta n. 60 euron kuukausibudjetilla tekee tiukkaa jo pelkät ruokaostokset.

  Pakko vielä sanoa, että olet uskomattoman hyväsydäminen, kun pistät pidennykset jakoon etkä jemmaa niitä itsellesi tulevaa varten! Toivottavasti hyvät teot tulee sulle joskus takaisin :)

  dandelioneone@gmail.com

  VastaaPoista
 101. Olisin niin halunnu tilaa tuolta pidennykset sen sun postauksen jälkeen, mutta rahat ei riittäny. Mulla ei oo koskaan ollu minkäänlaisia pidennyksiä, mutta oon aina kuolannu niitten perään. Oon koittanu kasvattaa omaa kuontaloa jo 3 vuotta ja ne on nyhjänny tossa samassa kohdassa jo varmaan 2 vuotta eikä millään kasva pidemmiksi. Ois kiva saada piiitkä tukka ees joskus hetkeksi päähän, vaikkei se oma sitten oliskaan ;D

  busted-4@hotmail.com

  VastaaPoista
 102. Omistan ohuet, lyhyet ja asennevammaiset hiukset jotka ovat hyvät päivänsä nähneet... Lyhyesti virsi kaunis :)

  kaisakovaljeff@hotmail.com

  VastaaPoista
 103. Minun pitäisi saada pidennykset, koska oma hiukseni ovat kokeneet kovia erittäin stressaavan ja rankan vuoden jälkeen. Hiuksia on katkeillut ja yleisilme ohentunut :/ Haluaisin hemmotella itseäni jollain luksuksella ja kilpsipidennykset olisivat mahtava tapa!

  katjamarian (at) gmail (piste) com

  VastaaPoista
 104. Mulla oli tuollaset klipsit rapunzelilta muutama vuosi sitten, mutta ne ei nykysellään enää pidennä yhtään ja ne on ihan oranssit (???) :D Nyt jälkeenpäin vasta huomaan kui punaset mun hiukset on joskus ollu.. Haluisin muutenki leikata pikkuse lyhyemmäks, jotta pysyis paremmassa kunnossa ja sillon ois kiva laitta pidennykset välillä :)

  annie.korhonen@mail.suomi.net

  VastaaPoista
 105. kuolleet lyhyet ja ERITTÄIN ohuet omat hiukset, pidennykset ollu 2v päivittäises käytös ja nykyset alkaa olee jo niin huonos kunnos et uusille olis tarvetta!

  emuzee_@live.fi

  VastaaPoista
 106. Se että miks just mun pitäis saada nää hiukset, on yksinkertaisesti että oon ensinnäkin köyhä kun mikä, omistan suomalaisille tyypilliset lasimaiset ja tosi ohuet hiukset ja en oo ikinä sattunu voittamaan mitään ennen kun on osallistunu nimenomaan hiuspidennysarvontoihin, joista oikeesti ois hyötyä. :)
  sonnjan_@hotmail.com

  VastaaPoista
 107. Mulla on ollu viimeset neljä vuotta hiusten kasvatus meneillään ja nää ei vaan tunnu kasvavan nykysestä mitasta enempää. Pidennyksistä oon haaveillu jo jonkin aikaa mut ei oo ollu ylimäärästä rahaa niihi laitettavaksi.

  VastaaPoista
 108. Haluaisin piristystä hiuksiini lisäämällä pituutta ja tuuheutta. Klipseillä olevat olisivat kiva vaihtoehto, niin voisi olla välillä omilla hiuksilla ja välillä pidennyksillä. Enkä ole ikinä omistanut pidennyksiä ja haluaisin sellaiset siksi saada.
  anninasalmi@windowslive.com

  VastaaPoista
 109. Omat hiukset on ohuet joten olisi tosi kiva saada tuuheutta :)
  kuikansulka@hotmail.com

  VastaaPoista
 110. Oon halunnu jo monta vuotta pidennykset, koska mun hiukset ei yksinkertasesti vaan kasva kunnolla ja haluan ihanan pitkät hiukset, mutta ei tällä opiskelijabudjetilla oo varaa maksaa pidennyksiä :/
  jenna.vainio1@gmail.com

  VastaaPoista
 111. Olen halunnut pidennykset siitä lähtien kun tiesin että sellaisia on olemassa :) olen vain niin köyhä etten sellaisia ole saamassa :( ja hiukseni ovat niin onnettomat ilman niitä ! Olen yrittänyt voittaa kaikista arvonnoista mutta huonoin tuloksin ! Olisi ihana jos edes joskus voittaisin jtn näinkin kivaa :)
  Kristiina_schr@hotmail.com

  VastaaPoista
 112. Haluisin pidennykset koska oon kasvattanut mun hiuksia miljoona vuotta, ja ne ei vaan yksinkertaisesti taida kasvaa enää pidemmiksi :-( oli ne joskus mutta sitten menin vaalentamaan ne... olis kiva saada välillä siis vaihtelua tyyliin pidennyksillä.

  emmiy_90@hotmail.com

  VastaaPoista
 113. Pidennyspostauksesi jälkeen olen halunnut pidennyksiä kovasti,itsellä tumma ja aika ohut tukka,ois kiva saada sellaista lisämassaa tukkaan niin laittaminenkin onnistuisi helpommin :)

  sanna.aho@hotmail.com

  VastaaPoista
 114. Mulla on nyt ihan hiirmu lyhyet hiukset ko oon joutunu vaalentaa näitä ja olis huippua saada vähän tuuheutta ja pituutta näihin! annu-1993@hotmail.com

  VastaaPoista
 115. Koska oon nyt neljä vuotta ollut polkkatukalla yksinkertaisesti vaan koska mun hiukset ei kasva siitä pidemmäksi. En oo käynyt kampaajalla eikä juurikasvua tuu ja harmittaa niin vietävästi koska oon aina haaveillut ihanista pitkistä ja paksuista hiuksista, mutta tällä hetkellä elän täysin opintotukien varassa joten just ja just riittää rahat asumiseen ja elämiseen
  lime.meli@live.com

  VastaaPoista
 116. Kiharran mun tukkaa aika usein niin musta ois ihana ku sais vähän lisäystä tähän omaan pehkoon että lopputuloksesta tulis vähä tuuheempi! Ja sanottakoon vielä että 18v synttärit tulossa 18pv päästä, joten baariin ois huippua saaha kiva tukka ;)
  anna-maija.vastila@hotmail.com

  VastaaPoista
 117. Mun pitäis saada noi pidennykset koska mulla ei yksinkertasesti oo rahaa uusiin ja entiset on jo aikansa eläneet. Haaveissa on muutenki ollu tilata uudet kunhan rahatilanne antaa periks. :)

  sandra_katja@hotmail.com

  VastaaPoista
 118. Voi, olis niin ihanaa saada tukkaan vähän lisää pituutta ja tuuheutta! Paljon helpompaa tehdä kampauksia yms :) mirren-@hotmail.com

  VastaaPoista
 119. Mun omat hiukset on niin ohuet, lyhyet, eikä kasva mitenkään nii oon siks käyttäny jo melkeen 2 vuotta pidennyksiä. Nyt alkaa vanhat taas kuitenkin olemaan niin huonossa kunnossa, että uusille ois käyttöä, mutta opiskelijabudjetilla ei oo varaa alkaa niitä ostamaan! Siks ois ihan huippua voittaa :)
  venlamatilda@hotmail.com

  VastaaPoista
 120. Epäitsekkästi en haluaisi niitä itselleni vaan antaisin ne 15-v. tyttärelleni, joka on rukoillut pidennyksiä joululahjaksi jo viikkoja :) Minusta ne vaan tuntuu aika kalliilta, enkä ole oikein innostunut niitä tilaamaan. Tässä olisi loistotilaisuus kokeilla millaiset ne käytännössä on ja sitten ehkä seuraavat uskaltautuisi jo ostamaan.
  En laita tähän yhteystietojani, koska se olis liian noloa tytölle. Eli jos voitan, niin kerro blogissasi ja pistän vasta sitten tiedot tulemaan.

  VastaaPoista
 121. Mahtava kisa! Mun pitäs voittaa pidennykset, koska mun tukka kasvaa niin jääätävän hitaasti! Oon tässä jo useamman vuoden yrittäny kasvattaa, mutta ei.. :D keppsu@gmail.com

  VastaaPoista
 122. oon vuoden ajan vaalentanut hiuksiani melkein mustasta vaaleaksi. Siinä sivussa hiukset on ohentuneet huomattavasti.. Ois siis ihana saada tuuheutta lisää! :)
  Jenni_9199@hotmail.com

  VastaaPoista
 123. Omaan hiirenhäntään olis kyllä kiva saada vähän tuuhennusta.
  annikarttunen(ät)hotmail.com

  VastaaPoista
 124. TAHTOO TAHTOO

  suvi.lahdemaki@gmail.com

  VastaaPoista
 125. Jee! Haluaisin pidennykset, koska mä nyt vaan haluan :-D
  emmilol@hotmail.com

  VastaaPoista
 126. Mulla on ihan kauhean ohuet ja aika lyhyet hiukset. Pienenä mun hiukset ylti alaselkään asti, mutta kun ei ollut päässä järkeä niin menin leikkaamaan. Enää ne eivät kasva millään eikä ole varaa pidennyksiin. Kaikilla on niin ihania hiuksia ja paksuja/pitkiä. Monilla on varaa pidennyksiin, toisinkuin minulla.Mun elämä on ollu yhtä painajaista viime aikoina,koska mulla on kuollu kuukauden aikana 3 rakasta ihmistä. Siks tällänen voitto sais mut ikionnelliseks taas pitkästä aikaa! Ps. Oot tosi kaunis ja rakastan aiva hirveesti sun hiuksia...
  aspanne@hotmail.com

  VastaaPoista
 127. Haluaisin ehdottomasti pidennykset, koska jouduin kesällä leikkaamaan hiukseni ihan lyhyiksi niiden huonon kunnon takia, mutta nyt ne ei tunnu millään kasvavan takaisin. Juuri pois kotoa muuttaneena opiskelijana ei kuitenkaan ole varaa pidennyksiä ostaa...
  Erityisesti kohta lähestyviin wanhojen tansseihin olisi unelmanani saada kunnon kampaus, jota ei kyllä tällä omalla tukalla toteuteta...
  ihkujassu@hotmail.com

  VastaaPoista
 128. Oon käyttäny pidennyksiä nyt puol vuotta ja oon jääny niihin ihan koukkuun! Ne saa hiukset näyttään paljon paksummilta ja pidemmiltä ja sit niitä on kans helppo kihartaa. Nyt ois tarvetta uusille pidennyksille ku mun edelliset on katkeilleet ja ohentuneet tosi paljon.. ja oon kuullu et noi rapunzenin pidennykset on tosi hyvii!:)

  sara4719@hotmail.com

  VastaaPoista
 129. Vanhojen tanssit on tulossa ja mulla on tosi ohuet ja lyhyet hiukset! Ois kiva saada sinne joku ihana kampaus ja muutenki tahtoisin paksuutta ja pituutta hiuksiin!!:)
  piparminttu--@hotmail.com

  VastaaPoista
 130. Pidennykset ois ihanat koska oma tukka kaiken blondauksen jälkeen tippuu nykyään melkeen päästä, saati että sitte kasvaisi :-D

  nsiukosaari@gmail.com

  VastaaPoista
 131. Miulla on ohuet ja aika lyhyet hiukset, joten pidennykset ois tosi kivat. :))

  mmimmi-98@hotmail.com

  VastaaPoista
 132. Oon jo pitkään haaveillut pidennyksistä! :)
  milla1992_@hotmail.com

  VastaaPoista
 133. Tuuheutta olisi kiva saada ja kun luotto kampaajaa vaihtaessa sattui pieni niks naks ja lähtikin liian monta senttiä!

  hilla95@windowslive.com

  VastaaPoista
 134. Kiva arvonta, mutta hmm en voi kyllä sanoa että tarvisin uudet pidennykset vanhojen tilalle kun en oo ikinä sellaisia omistanut, kai tää innostus on nyt vaan uteliaisuutta kokeilla pitkiäpitkiä hiuksia keskimittaisten sijaan! :)

  netuuuw@hotmail.com

  VastaaPoista
 135. Pidennykset olisi kyllä enemmän kuin tervetulleet! Mulla on melko lyhyet hiukset, enkä hirveesti tykkää näistä sen takia... Mulle on aina sopinut pitkät hiukset paremmin.. Mutta pakko oli leikkaa aika rankasti hiuksia pois jokunen aika sitten kun vaalennus pilasi latvat :(
  jonna.roivainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 136. menin tossa alku sykystä leikkaamaan hiukseni lyhyeksi ja nyt kadun päätöstä. Tuntuu ettei hiukset kasva ikinä pitkiksi ja piennyksiin mulla itsellä ei koskaan oo ollu varaa.. Monta kertaa oon koittanu rahaaki säästää muttei vaan onnistu :D Jos voittaisin pidennykset saattaisin uskaltaa kokeilla enemmän kiharia hiuksia, jolloin voisin lopettaa suoristamisenkin kokonaan, nykyään joudun suoristamaan useaan kertaan päivässä luonnonkiharoiden hiusteni takia ja näin lyhyissä hiuksissa se näyttää tyhmältä jos on kiharat ja hiukseni ovat kärsineet suoristamisesta hurjasti :/
  mira.haakana@luukku.com

  VastaaPoista
 137. Haluisin pidennykset, koska mun omat hiukset on tälläset ohuet talvalliset suomalaisen lättänät! Ois kiva saada tuuheutta ja pidennystä omiin hiuksiin:) Ja onhan se rahapolittiikkakin vähän, että ei ne pidennykset halpoja ole, niin en ole koskaan raaskinut kokeilla...

  VastaaPoista
 138. Mulla on suhtkoht ohuet hiukset ja haluaisin lisää tuuheutta. Oon kasvattanut mun hiuksia pian kaksi vuotta, mutta hiukset ei ole kasvanut viimeisen puolen vuoden aikana juuri yhtään. Raha on myös ongelmana, ku olen köyhä opiskelija... Oon haaveillut pidennyksistä tosi pitkään ja olis ihanaa saada yhtä upeat hiukset kuin sinulla!
  uppme-@hotmail.com

  VastaaPoista
 139. Mun pitäis saada pidennykset, koska poikaystävä sytytti vahingossa tupakan sijaan mun hiukset liekkeihin viikonloppuna :D Ei kyllä sinänsä naurata..

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 140. Ihana kilpailu:) oon haaveillut pidennyksistä ja pitkistä hiuksista tosi pitkään et ois ihana voittaa:))

  VastaaPoista
 141. Uusi ihana tukka toisi valoa tähän tyhmään talveen! ja saisi heittää vanhat kaljut klipsipidennykset roskiin ja saisi nauttia kunnollisista hiuksista =)

  emilia.pakarinen@luukku.com

  VastaaPoista
 142. Mun hiukset on tosi ohuet ja värjäyksen takia menneet kauhean huonoon kuntoon niin pidennykset ois kyllä enemmän ku tervetulleet.. Oon himoinnu pitkään clip on-pidennyksiä niiden helppouden takia. Noita rapuznelin sivuja oon aijemminkin kuolannu mutta tosiaan köyhällä opiskelijalla taitaa jäädä noi vielä hetken aikaa haaveeks ellei tässä tärppää haha =D yrittänyttä ei laiteta!
  elisa_haikala@hotmail.com

  VastaaPoista
 143. Haluisin olla yksi niistä tukkajumalista, joilla on aivan ihana hiukset, aivan kuten sinullakin senja. Ohuet hiukseni näyttäisivät niin paljon paremmilta, ja voisin kokeilla hyvin paljon erilaisia kampauksia niiden kanssa. Itsetuntokin siinä nousisi :). Ihana blogi <3!
  juliaaK@hotmail.com

  VastaaPoista
 144. Mulla on tosi ohuet ja värjäyksen jälkeen huonoon kuntoon menneet hiukset niin pidennykset ois tähän tilanteeseen todellakin enemmän kuin tervetulleet.. Oon noita rapuznelin sivuja jo kuolannut jonkun aikaa ja clip on pidennykset ois ihan mahtavat niitten helppouden takia. Taitaa tosin köyhällä opiskelijalla jäädä lisätukka haaveeks vielä hetkeks ainaki ellei tässä nyt tärppäis :D mut yrittänyttä ei laiteta!

  VastaaPoista
 145. Nuoruuden hullutuksissa katkoin ihanan tuuhean ja pitkän tukkani joskus aikoinaan, kun halusin olla niin kovasti blondi, noh blondi oon vieläki muttei hiukset enää kasvaa takas ennalleen, niin siksi haluisin pidennykset :)

  pozu_ella@hotmail.com

  VastaaPoista
 146. olen kasvattanut hiuksiani mont vuotta mutta joutunut aina leikkaamaan ne lyhyeksi, koska ne ovat päässeet huonoon kuntoon erinäisistä syistä.

  Tiinairene@hotmail.com

  VastaaPoista
 147. tarvitsisin uudet pidennykset vanhojen, kärsineiden tilalle :)

  jaana_palvanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 148. Osallistun! Mun vanhat pidennykset on vähän väärän sävyiset ja huonossa kunnossa, eli takkuuntuu heti. :/ Mulla on omat hiukset ihan riutuneet ja nää kyllä kaipaa sekä pituutta että paksuutta. Omat yltää just olkapäiden alapuolelle enkä tykkää tästä pituudesta yhtään. Pidennyksillä saa niin paljon muutettua ulkonäköä!

  VastaaPoista
 149. oii, osallistun :)

  Hiustenpidennyksistä oon haaveillu jo tosi kauan, mut näin opiskelijana ei oo oikeen ylimäärästä rahaa ja toisaalta en tiiä passaako ne mulle nii ei viittiis tilata ja maksaa ja sit hoksata et ne ei passaa ollenkaan :( hah :D

  henna.luttinen4@gmail.com

  VastaaPoista
 150. Oma tukka ei vaan kasva tästä hölmöstä-melkein-olkapää-mitasta pidemmäksi vaikka kaikki kikka kutoset on koitettu..Pidennyksillä saisi sitä mittaa simppelisti :) Pitkästä leijonan harjasta haaveillessa mennyt jokunen vuosi jo :)
  tiiase@hotmail.com

  VastaaPoista
 151. Nykyiset pidennykseni ovat menneet huonoon kuntoon, joten uudet pidennykset olisivat enemmän kuin tervetulleet! Opiskelijabudjetilla ei liiemmin ostella pidennyksiä :(
  elis-aaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 152. Oon todellakin pidennysten tarpeessa! Mun omat hiukset ei suostu kasvamaan enää, eikä opiskelijabudjetilla osteta tuosta vain pidennyksiä. Nykyiset pidennykset olleet jo niin kauan, että käytössä ne ovat alkaneet ohenemaan.

  nooomg@luukku.com

  VastaaPoista
 153. opiskelijana ei ole varaa ostaa pidennyksiä ja värjäyksen takia hiukset ovat ohentuneet paljon ... !

  VastaaPoista
 154. opiskelijana ei ole varaa ostaa pidennyksiä ja itsellä on hiukset ohentunut ja lyhentynyt paljon värjäyksen ja sairauden takia .. :(

  VastaaPoista
 155. Mun lätyskähiukset huutaa kaveriks tuuheutta, oon jo pitemmän aikaa haaveillu pidennyksistä mutta ei mulla vaan oo rahaa niihin :s
  veerahautamaki@hotmail.fi

  VastaaPoista
 156. Mulla on aina ollut melko pitkät hiukset ja muutenkin tukka on kasvanut aina ekstranopeasti. Mutta viime leikkauksen jälkeen mun hiukset ei oo kasvanu lähes ollenkaan! Ja leikkauksesta on aikaa.. Kaipaan pitkiä hiuksia!

  janinakatriina.blog@hotmail.fi

  VastaaPoista
 157. Voi kunpa voittaisin nuo! Mulla on aina ollut tummat hiukset, mutta vuosi takaperin sain sain "loistoidean" että haluan vaaleenruskeet hiukset. Noh laitoin väripesun hiuksiini, lopputulos oli suht hyvä, mutta siin' vaiheessa kun laitoin vaaleanruskean värin hiuksiini tapahtui jotain. Eli, kun sain hiukseni kuivaksi ne oli samanväriset kun ennen värjäystä! Aloin sit heti poraan että oon pilannut hiukseni kun latvat oli ihan purkkaa. Nyt tosta on vuosi ja mun hiukset ei ole kasvanut senttiäkään sen jälkee vaikka niitä huonoja latvoja on kuinka leikattu.
  Luulen ja tiedän että noi olis mun pelastus.

  johanna_hahhaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 158. Opiskelijabudjetilla ei ole varaa ostaa pidennyksiä. Haluaisin klipsipidennykset, jotta saisi tehtyä parempia juhlakampauksia ja vähän lisää pituutta ja paksuutta omiin hiuksiin verrattuna =)

  neiti_tiltu@hotmail.com

  VastaaPoista
 159. Pidennyksille olisi paljon käyttöä, sillä omat hiukset ovat niiin lyhyet! Ja näin talvella pitkät hiukset näyttöäisivät niin paljon paremmalta pipon kanssa:)
  anni.haapanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 160. nykyinen tukka on liian lyhyt ja vanhat pidennykset alkaa olla aika heikolla hapella - joten uusia kaivataan! tällä hetkellä opiskelija budjetti ei vaan anna periksi.. ehkä mua onnistaa tän sun arvonnan kautta :-)

  VastaaPoista
 161. Oma tukkani on todella huonossa kunnossa ja pituutta pitäisikin ottaa ihan reippaasti pois. Pidennykset olisikin hyvä apukeino raaskia leikata oma tukka, eikä pidennysten tuoma tuuheuskaan pahitteeksi olisi ;)

  pomppuankka@hotmail.com

  VastaaPoista
 162. Mulla ei oo kovin tuuheet hiukset ja ois kiva saada pidennyksillä vähän lisää tuuheutta ja pituutta! :)

  riesapelle@hotmail.com

  VastaaPoista
 163. Kaikkien käsittelyjen jälkee mun hiukset on paljon ohkasemmat ku enne ja näitä on joutun tänä vuon leikkaa semmoset 15cm ennestään liian lyhkäsist hiuksist joten volyymia ja pituutta kaipailisin lisää. :)

  laurasuikkanen@luukku.com

  VastaaPoista
 164. Olin hiusmallina ja tukka on nyt ihan epäsymmetrisen lyhyt. Pidennykset piristäis kummasti.

  pupette123@gmail.com

  VastaaPoista
 165. Haluan pidennykset, koska omat hiukset ei oo koskaan ollu paljoa olkapäitä pidemmät ja pitkät hiukset on vaan NIIIIN yli-ihanat!

  rosamaria_@hotmail.com

  VastaaPoista
 166. Tahtoisin enemmänkin tuuhennusta kuin pidennystä mun hiuksiini, kun oon aina kärsinyt ihan lättänöistä ohuista hiuksista:( Siksi pidennykset tulis todella tarpeeseen!!

  minttu_12_93@hotmail.com

  VastaaPoista
 167. Mun pitäisi saada pidennykset, koska mun hiukset ei vaan yksinkertaisesti kasva!! Ihan hirveetä, haluun pitkät hiukset! Eikä oo varaa pidennyksiin:/ Minulle siis heh:) lallaaa-@hotmail.com

  VastaaPoista
 168. Haluaisin lisää tuuheutta ja volyymiä hiuksiin! Ja olis kiva saada vähän eri sävyäkin tähän päähän.

  esss-i@hotmail.com

  VastaaPoista
 169. Tälle luikkutukalle jotakin täytettä! taina.laurila@wippies.fi

  VastaaPoista
 170. Kasvatusprosessi kesken ja tukka vähän yli olkapäiden eli ei-minkään-pituinen. Kaikki saman läpikäyneet tietää mitä tarkoitan :P Tuntuu, ettei tukka kasva ollenkaan ja on jämähtänyt tähän kamalaan välitilaan.. Clip-oneja olen harkinnut jo jonkin aikaa, mutta ei vaan tällä hetkellä ole varaa sellasiin :/

  VastaaPoista
 171. Mun hiukset tarvis tuuheutta! Pituutta löytyy, mut nää on nii hienot ja silkkiset ettei tupeeraus tms pysy :(

  h.sahanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 172. Just muutama viikko sit mun piti leikata mun hiuksia yli 10cm kun ne oli niin huonossa kunnossa :( joulupukilta ajattelin kysyä saisiko siltä, joten tää tuli just hyvään saumaan! Toivottavasti onni suosis, koskaan kun en ole mistään arvonnasta voittanu mitään :D

  janskiuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 173. Mä haluaisin pidennykset sen takia koska olen muuttamassa ensi viikolla uuteen kaupunkiin ja aion aloittaa puhtaalta pöydältä hiuksiani myöten. Olisi tarkotus käydä värjäyttämässä nää originalit tummanruskeet hiukset eri värisiksi ja haluaisin niihin pidennykset myös. Sen lisäksi valmistun kahden viikon päästä ammattiin, jossa ylimääräset kauneushilpetöörit on kiellettyjä, joten hiukset on ainoo asia millä voi vähän prameilla ja se olis aika kiva valmistujaislahja itelleni! Mielestäni nää on aika hyviä syitä ;) Mukavaa joulun odotusta ja kaikkea hyvää!

  mmaarrii@wippies.com

  VastaaPoista
 174. Minulla on koko ikäni ollut tukka joka kasvaa äärettömän hitaasti. Opiskelen viimeistä vuotta ammattitutkintoani ja koulutehtävät sekä lopputyö painavat päälle. Mun hiukset ovat ohentuneet lähes puolella koulun takia stressaamisesta. Haluan mun tukkani takaisin.


  jennuli_n@hotmail.com

  VastaaPoista
 175. Oon aina halunnut kokeilla pidennyksiä, ku viimeset 10 vuotta oon pitänyt hiukset lyhkäsinä, se on mun juttu. Mut välillä harmittaa ku mitää kivoja kampauksia ei saa ja vaihtelu virkistää muutenki :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 176. Yrittänyttä ei laiteta, yritämpä jos vaikka tästä sais itselle hyvän joululahjan :)

  Opiskelijana mulla ei yksinkertaisesti ole varaa hankkia laadukkaita pidennyksiä. Toki olisin voinut pyytää niitä joululahjaksi, mutta päätin ajatella kerrankin järkevästi ja pyytää tulevaan kotiin kodintarvekkeita ja muuta fiksua. Ennen hiukseni olivat vyötärölle asti, mutta rankan vaalennuksen takia ne katkesivat monen monta senttiä solisluihin asti :/ Mulla on aina ollut pitkät hiukset joten olihan tuo kova kolaus itsetunnolle. En vaa tunne olevani naisellinen ilman pitkää kruunuani.

  Tällä hetkellä tilannetta on paikkaamassa Kiinasta tilatut pidennykset, mut eihän näiden laatu päätä huimaa ja aika viimeisiäkin vetelevät :D Olis vaan hienoa kokeilla edes kerran elämässä laadukkaita, AITOA hiusta olevia hiustenpidennyksiä :>

  hemulio@hotmail.fi

  VastaaPoista
 177. Mä tarttisin clip-on pidennykset koska mulla on niin tylsät perus suomalaiset lättänät hiukset niin pidennyksillä sais tuuheutta ja pituutta ja etenkin näyttävyyttä tähän länään. :)

  VastaaPoista
 178. Niin ja koska olen niin innoissani unohdin sähköpostin osoitteeni joka on siis mijodal@hotmail.com :)

  VastaaPoista
 179. Mun pitäisi saada nuo hiukset kun tyttöystävä tarvitsee niitä ylikaiken, joka päivä saa kuulla että milloin ostat hiuksenpidennykset mulle, olen koittanut odottaa niiden kasvavan mut tässä menee ikä ja terveys ennen kuin ne kavaa tarpeeksi jos silloinkaan, en jaksa enää kuunnella sitä "valitusta", eli nyt tarvittaisi kipeästi näitä. Ja siinä samalla olisi jouhulahja ongelma ratkaistuna =D

  dcs930@gmail.com

  VastaaPoista
 180. Mulla on nii ohuet lättänähiukset ku olla voi niin sen takia tarvisin :)
  llolleropallero@hotmail.com

  VastaaPoista
 181. Ihana olisi saada pidennykset, sillä hiukset tulee seuraavalla kampaajakäynnillä (parin viikon päästä) lyhenemään melko paljon huonokuntoisuutensa vuoksi. Olisi myös kiva saada vähän vaihtelua. :) Tuuheuskin olisi kiva.

  auvinen.heidi@gmail.com

  VastaaPoista
 182. Vielä vuos sitten mulla oli pitkät, paksut ja tummat hiukset. Sit päätin et musta tulee blondi mut vaalennusurakan edetessä hiukset lyheni huonokuntoisuuden takia ja nyt mun hiukset on polkkamittaiset. Viimeviikolla tein paluun rakkaaseen tummaan väriin mutta ei nää oo mun hiukset ennen kun ne on pitkät joten pidennyksille olisi siis tosissaan tarvetta! No, viimeistään jos joulupukki tois... :)

  VastaaPoista
 183. Siis oi. Oon unelmoinut hiustenpidennyksistä ties kuinka kauan, mutta opiskelijabudjetilla ei niihin yksinkertaisesti ole varaa. Omat hiukset kun on kunnon liirut eikä pituuskaan päätä huimaa (tuntuu että tää pituus on jämähtäny paikalleen, mur!) , niin ois mahtava saada halutessaan semmosta kunnon volyymiä ja pituutta kehiin. Jos onni osuis mun kohdalle, niin haluaisin kans samanlaiset tollaset klipsut kun sullakin kun sun juttujas seuranneena oon saanut sellasen kuvan että ne ei oo yhtään vahingoita omaa hiusta. Ikinä mulla ei oo pidennyksiä ollut ja musta tuntuu, että vihdoin ois aika kokeilla että kuinka sähäkän lookin niiden kanssa sais luotua :)

  oona.vee@hotmail.com

  VastaaPoista
 184. Ois ihan överi siistii saada näihin kasvamattomii "ei minkään pitusii" hiuksii pituuttaa! Oon toivonu pidennyksii niiiin kauan, eikä opiskelijabudjetilla niitä kauheesti ostella... :D
  miiakatariina@gmail.com

  VastaaPoista
 185. mun hiukset on tyhmät eikä ne kasva :(

  komulainen.petra@gmail.com

  VastaaPoista
 186. Mun hiukseni on harventunut ohueksi hiiren hännäksi kilpirauhasen vajaatoiminnan myötä. Ei mulla koskaan mitään älytöntä tukkaa oo ollu mutta sekin vähä on kutistunut olemattomaks :( olis hienoa kerrankin elää pitkähiuksisena eikä vain kadehtia muiden hiuksia

  pia1972 at luukku.com

  VastaaPoista
 187. Suunnitelmissa ostaa pidennykset joulun jälkeen mutta säästäishän siinä jos nyt voittais ne tästä. :) oma tukkani on aina ollut todella ohut ja ny se on vielä paljon lyhyempi kuin ennen joten se kaipaisi lisää näyttävyyttä! sanna_96@netti.fi

  VastaaPoista
 188. Itellä on aina ollu vähä rotanhäntä tää letti ja aika lättänä, kaipais tuuheutta! ja olishan se kiva joululahjaki ku tiedän ettei äiti niitä maksais ku ei oo aikasemminkaan maksanu. En ookkaa niit täs halunnu ku 2 vuotta. :d
  nettapalenius@hotmail.fi

  VastaaPoista
 189. Kävin kampaajalla torstaina ja annoin luvan leikata kaikki huonokuntoiset hiukset (jotka olivat ylipuolen selän) Hiuksien huononkunnon vuoksi minulla on nyt polkkatukka. Joten pidennykset tulisi kyllä tarpeeseen, saisi vähän lisää pituuttä näihin :)

  julia.lepisto@gmail.com

  VastaaPoista
 190. en oo monen vuoden yrityksestä huolimatta saanu hiuksiani kasvamaan ja pidennykset ois ihana juttu :)nimimerkki; aaså

  VastaaPoista
 191. Lähes poikkeuksetta ihastellessani jonkun upeita hiuksia kyseessä on pidennykset. Jokaisellahan meistä on sama peruste: ne vaan näyttävät niin upeilta. Tästä todistuksena taas nuo postauskuvasi :) t.Riikka

  VastaaPoista
 192. Haluisin kovasti pidennykset koska oon haaveillu koko pienen ikäni pitkistä hiuksista, mutta minulla hiukset ei vain yksinkertaisesti kasva.. Senpä takia olisi mahtavaa saada vihdosta viimein unelmieni hiukset:)

  sannamaria.viitaniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 193. Kaikilla meillähän on se sama peruste: ne vaan näyttävät niin upeilta kuten Sinunkin viimeisimmät postauskuvasi osoittavat :) Niin yksinkertaista - ei sitä varmaan kenellekkään tarvitse enempää selitellä :) t.Riikka

  VastaaPoista
 194. mulla ei oo ikinä ollut pidennyksiä eikä myöskää pitkiä hiuksia, siks ois ihana kokeilla miltä näyttäs pitkillä hiuksilla :)

  johanna.lavio@hotmail.fi

  VastaaPoista
 195. olen pitänyt aivan lyhyttä tukkaa vuosia, ja nyt olen innostunut kasvattamaan. olenkin saanut mittaa jo niin että korvat on jo melkein piilossa. tää välivaihe on kuitenki aika kamalan näkönen, niin olis mahtavaa saada vähän helpotusta tähän pörröön :) olisin tietty itse jo aikaa sitten hankkinut ne, mutta tuo rahatilanne ei anna periksi.
  janikakouhia@hotmail.com

  VastaaPoista
 196. Pidennyksillä saisi vähennettyä juhlimaan lähtiessä koittavaa hiuskriisiä mukavasti. :)

  salmiakki__@hotmail.com

  VastaaPoista
 197. olis tosi kiva saada tollaset paremman laatuset pidennykset kerrankin, mulla on ollut vaan sellasia huonolaatusia jotka on sit heti menny huonoks :c olis kiva saada ihanat pitkät ja paksut hiukset, vähän niinku sulla (:

  iia.salmi@hotmail.com

  VastaaPoista
 198. Viimeiset viis vuotta blondasin hiuksia ja lopulta ne oli ihan hirveen huonossa kunnossa ja kauheeta hamppua joka vaan katkeili. Tänä syksynä kuitenkin värjäsin hiukset ruskeiksi ja leikkautin monta senttiä pois. Oon pitemmän aikaa miettinyt hiustenpidennysten ottoa ja tää arvonta tuli juuri oikeeseen aikaan. Ois mahtavaa saada unelmien hiukset, pitkät, tummat ja tuuheat... :-)
  laurakoo-@hotmail.com

  VastaaPoista
 199. Mun pitäis saada pidennykset, koska mulla oli vielä viime kesänä ihanan pitkät hiukset...jostain ihmesyystä halusin vähän räväyttää ja leikata hiuksista sellaiset keskipitkät...kampaaja ymmärsi kuitenkin haluni väärin ja leikkasi hiuksista enemmän mitä piti.. :( Hiukset ulottuivat vain olkapäille, kun viimein nostin katseeni lehdestä. Yritin hymyillä, mutta sisällä vain itkin...olin pari päivää ihan maissa, kun katsoin kuvia, joissa minulla on pitkät tuuheat hiukset. Nyt hiukset on onneksi jo vähän kasvanut, ovat ainakin yli olkapään, mutta edelleen ikävä pitkiä. Hiukset kasvavat ihan hyvää tahtia, mutta pidennykset olisivat mukavat, jotta voisin odotellessani omien hiusteni kasvua, myös omistaa pitkät hiukset. :)

  VastaaPoista
 200. Niin ja hupsis kommentistani jäi uupumaan sähköposti: senja.piensoho@hotmail.com

  VastaaPoista