9.12.2012

7-9.12

Takana jälleen kerran kiva viikonloppu kun roope pääs kolmen viikon kiinni olemisen jälkeen lomille. Perjantaina syötiin hyvin ja juotiin viiniä ja päädyttiin sit lopulta baariin ku allu oli käymässä helsingissä. Rahat loppu melkein heti eli ei tullu siitä baarissa olemisesta oikein mitään. Launtaina napotettiin iltaan asti vaan kotona ja sit treffattiin roopen porukoitten kanssa salvessa ja taas kerran syötiin ja juotiin hyvin:D Roopen porukat tuli meille sit yöks ja aamulla (päivällä) herättiin siihen ku ne tuli isojen ruokasäkkien kanssa kaupasta. Ei tarvii käydä siis kaupassa vähään aikaan:) Käytiin sit kaupungilla ja roopen isovanhempien luona ennen ku roopen piti taas lähtee haminaan. Onneks nyt ei jouduta olee niin pitkään erossa ku roope pääsee jo ens viikonloppuna lomille:) Oli muuten vika viikonloppu tänä vuonna ku mäkään olin helsingissä!

Perjantaina syötiin kermaperunoita ja lihapullia, oli hyvää!

Meidän söpöt varpaat... Mä en kestä omia varpaitani mut roopen varpaat on kyllä kaiken huippu:D Jos pitää valita huonoin puoli roopesta nii ehdottomasti varpaat!

Säästettiin lauantaina mahaa salvee varten joten syötiin vaan pakastepitsa puoliks.

Päällä oli simppelisti musta mekko ja musta nahkaliivi.

Pitkästä aikaa ratikassa! Mä en kulje ikinä ratikalla, olis ihanaa asua silleen et pääsis ratikalla keskustaan:D

Tänään syötiin roopen bussia odotellessa spice icen jätskiannos puoliks. Tossa oli suklaajäätelöö, mansikkajäätelöö, valkosuklaata, suklaakastiketta sekä suklaapehmistä.

Semmonen viikonloppu takana siis. Kuvia ei tullu hirveesti räpsittyä mut sellasta se on ku on niin kivaa ettei kerkee:) Nyt pitää kiiruhtaa ruuan laittoon, palaillaan!

13 kommenttia:

 1. Hitsit miten söpöä katsoa tollasia onnellisia parisuhteita ♥

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus! ♥ Lisää tämmösiä et kerrot enemmän elämästäs ja kuvia myös. :) Jäi oikeen semmonen hyvä fiilis kun tän luki!

  VastaaPoista
 3. haha miten söpö toi varvaskuva! :D

  VastaaPoista
 4. Mä ihmettelen vaan et miten Roope pysyy niin hyvässä kunnossa vaikka se syö kaikkee pizzaa ja jätskiä yms? Eikö siinä ala jo pikkuhiljaa sixpack rapistumaan?:D

  VastaaPoista
 5. tykkään nii paljo tommosista varvaskuvista :---) hih pitää joskus napsasta itekki samanlaine!

  VastaaPoista
 6. Voi että ootte niin ihanan olonen pari :) Itellä tulee ihan tosi ikävä tuommosia aikoja ku kattoo ja lukee näitä postauksia! :)()

  VastaaPoista