30.12.2012

you're almost exactly what I need

Nyt olis luvassa asua peräti kahden viikon takaa. Yhdet toiset asukuvat on kans rästissä ja kämppävideo minkä kuvasin ennen ku tulin joululomalle, sen postaan sitten seuraavana jos se vaan on julkasukelponen:D Kuvasin sen yhdellä otolla purkkiin nii saattaa olla aika mielenkiintonen... Yleensä mä kuvaan vähintään viis videoo ku meen sanoissa solmuun tai oon muuten vaan tyhmästi.

Huomenna oliski sitten uusivuosi ja tällä kertaa se menee kilteissä merkeissä ihan vaan kotona. Tottakai tulee varmaan viinipullo korkattua mut en ajatellu lähtee mihinkää, pitää nauttii kotona olosta vielä ku voi. Mua jännittää hirveesti mennä helsinkiin takas lähinnä mun rukin tanssiaisiin tarkotetun mekon suhteen. Uskon kyllä et se on varmaan tullu mut pelkään lähinnä sitä et jos se on huono nii mitä hittoo mä sitten teen. Toinen paniikin aihe on torstaina oleva työhaastattelu yhteen mun unelmapaikoista, laitoin sinne hakemuksen joululomalla enkä olis koskaan osannu kuvitella et pääsen haastateltavaks asti. Ihan huippua oikeesti!!

Nyt ei muuta ku oikein ihanaa uuttavuotta teille kaikille!

24 kommenttia:

 1. ihana hymy tuossa tokassa kuvassa! :)

  Huippu ihanaa uutta vuotta sulle! Toivottavasti se tulee olemaan paras tähän astisista!

  VastaaPoista
 2. toi bleiseri on vaa nii ihana! :)

  http://guabk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Mä jo mietin että se teidän Helsingin kämppä on tyyliin omakotitalo kun kuvissa on noi portaat..mutta aa, ilmeisesti ei kuitenkaan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi ei nyt sentää, kuvat on täällä iisalmen kodissa otettu:)

   Poista
 4. toivottavasti se mekko ois hyvä! :) mut jos ei oo, nii kysele vaikka viimesenä keinona pk-seutulaisilta lukijoilta, oisko kivaa vanhojentanssimekkoa tms, mitä voisit lainata tai jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep teen kyllä kaikkeni et sopiva mekko löytyy:)

   Poista
  2. Multa ainakin löytyy Vantaalta muutama mekko mitkä käy RUK:n tanssiaisiin, mutta eivät ehkä ole sinun tyyliäsi, kun ne ovat punaista eri sävyissä.

   Poista
 5. tsemppiä työhaastatteluun!:)

  VastaaPoista
 6. onko sulla tyttöpuolisia ystäviä?

  VastaaPoista
 7. Ooh aivan täydelliset hiukset! :) Tuo väri sopii vielä sulle niin hyvin :) Onko tossa vähän vivahteita burgundin väriseen vai vääristääkö kuva? :)

  VastaaPoista
 8. Moi,
  haluisitko myydä pikkareitas ja rintsikoitas? Tuskin sulla liikaa on ylimäärästä rahaa, mutta ylimääräsiä alusvaatteita varmaan on kaapit täynnä.. =)

  Maksaisin sun tilille ja sä lähetät mulle postissa pehmeän paketin. =)

  Laita viestiä:)
  amam22@hotmail.fi

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä haastatteluun! asuuko oona vielä iisalmessa?

  VastaaPoista
 10. ihana asu ja muutenki kivaa vaihtelua asukuviin!

  VastaaPoista
 11. Voi eiiiiii!!! Tsemppä työhaastatteluun, jännittää jännittää, oispa itelläkkii jotain yhtä jännää... tai no, pian saattaa kyllä ollakin ;)

  Lottapop
  https://theartofesteticdesign.blogspot.com/

  VastaaPoista