17.2.2013

the moschino belt

Nyt vihdoin esittelen teille kaunokaisen, joka saapu mulle jo yli viikko sitten. Oon haaveillu pienen ikuisuuden moschinon vyöstä, mut oon aina ajatellu et tuskin mulla olis varaa sellaseen. Sitten yhtenä päivänä ku vähän surffailin netissä, niin törmäsin taas yhteen ihanaan asuun - josta teki ihanan just nimenomaan se vyö. Aloin pähkäillä, ja tajusin et eihän mulla oo edes mitään tajua, että miten paljon kyseinen vyö kustantais. Ajattelin lähtee etsintöihin helpoimman kautta, eli suuntasin ebayn ihmeelliseen maailmaan. Sieltä se sitten löyty, vintage moschinon vyö. En kehtaa paljastaa hintaa tässä, koska äiti lukee tätä ja sais varmaan sydärin:D Olin ajatellu ihan perus moschinon vyötä, mut koska vaihtoehtoja ei oikein ollu, niin päädyin tohon ''love moscihno'' versioon. Niin, ja kuten huomata saattaa nii moschino lukee vyössä väärin, eli ihan aito ja alkuperäinen kama ei oo sentään kyseessä:D Nahka on onneks oikeeta! Nyt vaan pähkäilen mitä tekisin noitten love-kirjaimien kanssa. Pois vai ei? Kirjaimia pitäs pystyy siirtää, vielä ku keksisin keinon että miten!


30 kommenttia:

 1. miksi tossa vyössä lukee moscihno?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tiiä yhtään, tajusin sen itekki ihan vasta:D pitäs vaihtaa oikeinpäin noi kirjaimet sit ku keksin et miten se tehdään

   Poista
 2. Aaaaaa ihana, oon itekki haaveillu tommosesta Moschino-vyöstä!!

  VastaaPoista
 3. Varmasti sen takia koska ei oo aito, eli ei saa käyttää trademarkia.. Pystyykö ne kirjaimet ottamaan kokonaan pois? Tai vaikka jos menis vyö rikki nii laitat ne kirjaimet uutteen vyöhön. Mut älä käytä sellaisena mitä nyt on, sattuu silmiin :/ Mielummin ilman ku feikkinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis ainakin ne pitäis saada irrotettua, en tiiä vaan et miten:)

   Poista
 4. Love Moschinohan on siis eri mallisto, kun normi Moschino, joka on siis "päämallisto" :) Vähän niinku Michael Michael Kors ja Michael Kors. Onko tuo vyö siis aito, kun kirjaimet on väärin?

  VastaaPoista
 5. Kiva vyö! Miten sulla on yhtäkkiä varaa moniin uusiin vaatteisiin yms kun aikaisemmin kerroit eläväsi sossun tuella?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon alkanu saamaan blogin kautta enemmän tuloja:)

   Poista
  2. Minua kiinnostaisi tietäää, mistä tuloja saat blogisi kautta? Mainostuksesta?

   Muistathan ilmoittaa rehellisyyden nimissä lukijoillesi jos sinulle maksetaan esim. pieniä palkkioita jonkin tuotteen kokeilusta ja siitä kirjoittamisesta. Valitettavaa, kuinka moni suosittu bloggaaja tekee esim. kuvakollaaseja ja linkkiä painamalla ja tuotteen ostamalla lukijat saattavat tuoda pieniä summia bloggaajan tilille (tästä ei vain ikinä muisteta/haluta tiedottaa).

   Poista
  3. noista mainosbannereista saan:)

   Poista
 6. voi aivan sairaan kiva vyö! :) Se alkuperäinen vasta helmi oliskin... <3

  http://marsqn.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. pidä ihmeessä noi kirjaimet! peittää ehkä paremmin sen et se on kirjotettu väärin ja muutenki näyttää tosi kivalta ku siinä on se love :) oot hirmu nättinä taas!

  VastaaPoista
 8. Voi ei, jos se kerta oli kallis niin harmittiko tajuta myöhemmin tuo kirjoitusvirhe? :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. etkai paljoo maksanu kuitenkaa, jos kyseessä feikki

   Poista
  2. liikaa:D vähän harmittaa, muuten on hyvä vyö mut noi kirjaimet vituttaa

   Poista
 9. Ihana vyö vaikka oisko nuo väärinpäin! Tai siis tietty harmittaa, mutta silti tuo on huippu :)

  VastaaPoista
 10. hei kerro mistä löydän melko matalat kiilakorkoiset nilkkurit? pitäis saada hyvät kävelykorkkarit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm no mä ite kattosin eka nellyn sivuilta:)

   Poista
 11. hei mistä oot löytäny tuon täydellisen musta, neule, huppu mekko/tunika paidan :)? oon jo halunnu monesti kysyä mutta tämäkin taas jäänyt :)ja taas oot niiin täydellisen näköinen! ja rakastan sun hiuksia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lindexin aleista joskus pari vuotta sitten:) kiitos paljon!<3

   Poista
 12. Ootko jo ratkaissut kirjainongelman? :) Itse kävisin varmaankin näyttämässä suutarille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo ratkassu, oon jo melkein unohtanu koko vyön:DD pitäis keksii jotain, suutari kuulostaa ihan hyvältä idealta

   Poista