11.3.2013

detox-kuuri

Heippa! Kiirettä on pitäny, mutta nyt vihdoin postausta tuosta kokeilemastani detox-kuurista. Sain kuurin siis yves rocherilta testattavaks. Kuuri kesti kymmenen päivää, ja mulla se loppui torstaina. Kuurin aikana piti juoda joka päivä sellasta kehon puhdistavaa ja kuona-aineita poistavaa juomaa sekoitettuna litraan vettä. En yleensä juo vettä päivän aikana juuri ollenkaan, mut eihän se niin vaikeeta ollukkaan. Juoma maistu persikalta, eli oli hyvän makuista. Juoma sisältää siis kasviuutetta, voikukkaa sekä vihreetä teetä. Lisäks piti käyttää joka päivä aamuin illoin kiinteyttävää vartalogeeliä, jonka pitäis poistaa rasvaa ja selluliittiä. Mukana oli myös kiinteyttävä kuorinta-aine, jota käytin muutaman kerran kuurin aikana ja sitä jäi vielä jäljellekkin.

Kuurin mukana ei annettu minkäänlaisia ruokavalioon tai liikuntaan liittyviä ohjeita, joten söin ihan normaalisti ja liikuntaa en muutenkaan pahemmin harrasta:D Tietysti kuurin vaikutus tehostuu, jos samalla treenaa. 


No miten kuuri sitten tehosi? Selkeimmin se näky siinä, että peppu ja reidet kiinteyty jonkun verran. Selluliitti väheni ihan selkeesti, eli siinä mielessä toimi hyvin. Oon lukenu jostain, että kuona-aineitten poistumisen seurauksena tulis finnejä, mut mulla ei ollu sitä ongelmaa (onneks). Kaiken kaikkiaan olin kyllä tyytyväinen tohon kuuriin, ja varmasti tuun viimestään ennen kesää koittaa kuuria uudestaan. Ehkä sillon jopa sen liikunnan kanssa... Eli voin siis suositella kuuria varsinki jos on reisissä ongelmia niinku mulla:D

Tällä hetkellä toi geeli ja kuorintavoide on yves rocherin sivuilla puoleen hintaan, eli kannattaa tarttua tilaisuuteen nyt jos detox-kuuri kiinnostaa. Geeli maksaa 11,90e (norm. 23,90e), kuorintavoide 7,50e (norm. 14,90e) ja juoma 15,90e. Toi kuorintavoide ei käsittääkseni oo kuurille mitenkään välttämätön, eli juoma ja geeli riittää hyvin tulosten aikaansaamiseks.


25 kommenttia:

 1. ootko vielä roopen kaa yhessä, vai onko mulla menny jotain ohi? :-D et oo vaan hirveesti lähiaikoina siitä täällä blogissa puhunu..?

  VastaaPoista
 2. Oon monesti meinannut tilata tuota, mutta jostain syystä se on aina jäänyt :D Ehkä tässä ennen kesää kuitenkin!

  VastaaPoista
 3. Huh oli niin vakuuttava esittely näistä tuotteista, että menin itsekin tilaamaan! :D toivottavasti toimii mullakin :)

  VastaaPoista
 4. tuliko sulla maha kipeeks tai löysäks tuon kuurin takia? mietin ku oon ite aika herkkämahanen että onko kuinka ''tujua'' tavaraa :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei tullu eikä tietääkseni pitäskään tulla, ei siis hätää:)

   Poista
  2. okei, :) hui miten pikainen vastaus!

   Poista
 5. hei tää sun blogis on niin ihana ! tyksin tosi paljon, sain täst sun blogistas inspiraation mun kässän lukiodiplomiiki! :))

  VastaaPoista
 6. Juuri oonkin tässä mielessä pyöritellyt jotain tämänkaltaista kevään aloitusta! :) Mihin kaikkialle tuota geeliä on tarkoitus / voi käyttää, peppuun ja reisiinkö pelkästään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tiiä tarkalleen mut ite ainaki laitoin peppuun/reisiin:)

   Poista
 7. mites pitääkö alkoholi jättää pois kuurin ajaksi? tiiätkö ollenkaan? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joissain detox-kuureissa pitää, mut tossa ei tosiaan annettu minkäänlaisia ohjeistuksia ruokavalion eikä alkoholinkaan suhteen:)

   Poista
 8. Voi apua :D kosmetologina ei voi sanoa muuta ku että aika huijausta koko juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro miks juttu on huijausta jos kerta tulokset näkyy? :DD Vitsi mikä kosmetologi....

   Poista
  2. siitä voi varmaan olla montaa mieltä, että näkyykö oikeesti, ja kauan ne "tulokset" sitte näkyy :) joo o, mulla ei oo varmaan mitään haisua siitä, mitä opiskelen :D

   Poista
  3. Tuo sun titteli 'kosmetologi' enemmän poisti sun uskottavuutta kommentista. Käsittelettekö koulussa hormonitoimintaa, aineenvaihduntaa ja siihen liittyviä tekijöitä? Vaikka käsittelisittekin, et näköjään ole ollut kovin silmät auki. Monien luontaistuotteiden on todettu vaikuttavat kuona-aineiden poistumiseen ja aineenvaihduntaan.
   Edelleen naurattaa että yritit päteä kosmetologina xDD

   Poista
 9. mäki suhtauduin aluks vähän skeptisesti mut sit tulokset näkyki tosi selkeesti:)

  VastaaPoista
 10. Epäillyttää toimiiko tollaset, tekis mieli kokeilla kyllä! Mutta jos ei, niin rahathan siinö hukkaan menee:D Oon aina aatellu, et miten tollaset voiteet muka vaikuttaa... Toi vaikutus ei oo varmaan pysyvä, vaan väliainen vai miten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei taida olla pysyvä, en osaa sanoo vielä:)

   Poista
 11. Miten sait ton tuotteen testattavaks? Ottiko ne ite suhun yhteyttä yhteistyön toivossa vai sä niihin? Aattelin et jos vois omaanki blogiin soveltaa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yves rocher etti joskus bloggaajia testaamaan tuotteita nii mut valittiin sillon mukaan niin aina sillon tällön saan tuotteita testattavaks:)

   Poista