24.3.2013

video

Sunnuntai-illan ratoksi (tai riesaksi, miten sen nyt ottaa) vähän videopostausta. Mulla oli kameran tarkennuksen kanssa vähän ongelmia, ku jostain syystä se ei tarkentanu automaattisesti. Siks video ei oo ihan niin tarkka ku vois olla, koska piti tarkentaa se ilman, että ite istuin siinä edessä:D No mutta joo, väliäkös tuolla. Toivottavasti ei tullu ihan kauhee, en koskaan kehtaa kattoo loppuun näitä itestäni kuvattuja videoita. Jotenki vaan niin kauheeta kuunnella omaa ääntänsä, saati sit nähdä miten tyhmältä näyttää ku puhuu:D


56 kommenttia:

 1. haaga-heliaan vaan! paras koulu ikinä <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. kiva et ees joku ajattelee noin! oon tottunu siihen et, esimerkiks mun suhuässää haukutaan:D okei joskus yläasteella mut silti!

   Poista
 3. ite opiskelin media-assistentiksi ja siihen opintosuunitelmaan kuuluu myös lehtikirjottaminen/journalismi ja tommonen mikä sua kiinnostaa mutta se on tosiaan vaan ammattikoulu ja noita lehtikirjottamis-tunteja tais olla vaan pari kurssia :( Ainakin oppi myös valokuvaamaan ja äänittämään mitä siihen toimittajan työhön tarvitaan! oon kuullu että pääsykokeet ei oo loppujen lopuks niin hankalia mitä niistä puhutaan, kaveri haki haaga-heliaan ja pääs tokalla yrittämällä sisään kun sillon se tiesi mitä oli vastassa ja osas paremmin varautua joten hae ihmeessä sinne mihin haluisit eniten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon oppinu aika pitkälti jo kaikki toimittajan hommat tossa mun nykysessä koulussa, mut siitä ei tosiaa valmistu mihinkää mut on onneks mahdollisuus saada töitä heti koulun päätteeks:)

   Poista
 4. i totally feel you! mullakin on toi yhteishaku vielä edessä ja vähän panikoiduttaa jo kun pitäisi tehdä mahd pian, mutta on ihan pihalla kaikesta ja apuva :-D mutta hei tsemppiä tosi paljon, kyllä mä uskon että päädyt oikeeseen valintaan kun vaan oikeesti mietit mikä tuntuu parhaimmalta ja omimmalta jutulta (kuulostipa kliseeltä mutta toi on niin totta xd)! :-) kerrothan sitten täällä myös mihin päädyit! 8-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kerron tottakai:) omimmalta tuntuis just noi toimittajan hommat, mut nyt en pysty hakee niihin ainakaa

   Poista
 5. Sulla on ihana ääni ja näytät kauniilta kun puhut. Tähtäisitkö radio- ja TV-toimittajaksi? :-) Tai ootko ajatellut sosiaali- ja terveysalaa? Lähihoitaja, sairaanhoitaja, jokin terapeutti? Työllistyminen näyttäisi ainakin hyvältä sillä alalla. Entä kaupallinen ala, tradenomi (AMK) / liiketalous, logistiikka jne.? Journalistiikan opiskeleminenkin on hyvä vaihtoehto, jos haluat kertoa ihmisille maailmasta sellaisena kuin se on. Aidosti ja rehellisesti. Se on tärkeää hommaa. Kuuntele sydäntäsi. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meinasin hakee kans metropoliaan tohon televisio- radioalalle, mut hain sinne viime vuonna ja omasta mielestäni panostin tosi hyvin ennakkotehtäviin, mut pääsykokeisiin ei tullu kuitenkaa kutsua:D ja tänä vuonna ne ennakkotehtävät vaikutti vielä vaikeemmilta, nii en viittiny ees yrittää. toi on kans sellanen ala minne on tyyliin mahdotonta päästä! kiitos paljon:)

   Poista
  2. Hae vaan uudestaan sinne Metropoliaan, ehkä tänä vuonna tulee kutsu pääsykokeisin. Ei pidä luovuttaa.

   Sitten jos et pääse minnekään. Niin yritä hankkia joku työpaikka ja opiskele avoimessa yliopistossa viestintää. Tai sitten voit yrittää saada opiskelupaikan amiksesta merkonomi puolelta. Hakuaika meni, mutta ehkä jotain tulee täydennyshakuun.

   Poista
 6. vaikka et haluiskaa muuttaa muualle, ni kannattaa kuitenki laittaa muuallekki haku. jos et pääsekkää helsingissä siihe kouluu mihi haluut ni voit päästä jossain muualla opiskelee sitä samaa linjaa ja ainaki olis sitte opiskelupaikka jossain. ite ajattelin ainaki laittaa muutaman vähän kauempaa vaihtoehdoiks jos muutan mielen :) jos sua liiketalous kiinnostaa ni sun olis varmaa kannattanu hakee amiksee opiskelee liiketaloutta. sinne ei välttämättä oo nii vaikee päästä ku amk ja siel on kuitenki se yo-pohjaisille tarkoitettu koulutusohjelma, joka kestääki vaa 2 vuotta. se haku on varmaa jo loppu, mut täydennyshaus varmaa voi tulla paikkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. all right, kiitti vinkeistä!:)

   Poista
  2. No kyllä yliopiston liiketalouden opiskelu on aika paljon erilaista kun amiksessa :D

   Poista
 7. Ei kannata miettiä sitä mihin on vaikea päästä tai että et jaksa lukea yliopistoon, vaan oikeesti edes yrittää ennen kun luovuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kannattaa sen verran tutkia tilastoja, että jos omalla yo-todistuksella ei ole mitään mahdollisuuksia päästä kyseiseen paikkaa opiskelemaan voi jättää hakematta.

   Poista
  2. no mun yo-tulokset oli aika surkeet, todistuksesta puhumattakaan:D ajattelin aina lukiossa, että haen sellaseen paikkaan jossa koulumenestyksellä ei oo niin väliä

   Poista
  3. Joo, mutta tilastot kertoo vaan aiemmista vuosista. Ei koskaan tiedä kuinka monta hakijaa on minäkin vuonna jne, jokainen hakukerta on erilainen :)

   Poista
 8. Ehdottamasti radio-toimittajaksi! Ja hae vaikka Savonialle tradenomiks tai jopa tähän: http://portal.savonia.fi/amk/en/node/683

  Itse olen just valmistamassa samasta ohjelmasta ja voin suositella. Ja itse mulla menee matikassa tosi huonosti, mut pääsin kuitenkin läpi ja ei oo ku yks kurssi. Oot kaunis fiksu nuori nainen eli rohkeasti vaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha mun sisko opiskelee just tuol:D ei oo ihan mun juttu kuitenkaa, en oo ihan niin hyvä englannissa että sillä kielellä opiskelisin. kiitos! <3

   Poista
 9. Ui tuu amarilloon keskiviikkona juhlimaan, lupaan tulla moikkaamaan, hihi :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitää jättää juhliminen ikävä kyllä sillon väliin, kavereilla on töitä seuraavana päivänä:)

   Poista
 10. Et näytä tyhmältä, kun puhut :) sun videoita on kiva kattoo..!!

  VastaaPoista
 11. Seurusteletko vai ootko sinkku? Sun elämässä "ei tapahdu mitään"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. seurustelen ja itseasiassa asun poikaystävän kanssa yhdessä, mut se on kajaanissa asti armeijassa:D

   Poista
 12. suotta sä sitä yliopistoa pelkäät! kannattaa ees yrittää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkä sit ens kerralla jos en onnistu nyt pääsee mihinkää:D oon maailman huonoin lukee oikeesti!

   Poista
 13. hei ku mainitsin aikasemmin et sain inspiraation täält siihen mun diplomii ni saisinks käyttää muutamaa sun kuvaa siihen? :) niis kuvis ei näkyis sun naamaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. laita mulle eka sähköpostilla et mitä kuvii aiot käyttää ja kerro vähän miten mä liityn siihen diplomiin:D

   Poista
 14. Siis oot varmaan ainoo bloggari jonka videoita pystyy kattomaan ilman myötähäpeää!:--D Uskon että tuntuu tyhmältä ite kattoo noita, mutta näin ulkopuolisen silmin oot tosi luontevan olonen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla! mä ku luulin et oon ainoo bloggaaja, jonka videoita voi kattoo vaan myötähäpeellä:D

   Poista
 15. Oot jotenkin kauheen negatiivinen, tai siis sun ajatusmaailma on niin negatiivinen. Et kai sä nyt mihinkään kouluun pääse jos jo hakiessa ajattelet että ''no en mä varmaan tänne ees pääse, tää on ihan turhaa yhyy''. Usko ittees enemmän, oot fiksu tyttö ja valmistunu lukiosta niin ihan varmasti jonnekkin pääset kun vaan uskallat yrittää, ei sillä mitään menetä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun ongelma on se etten oikeesti usko itteeni ja oon sata varma etten tuu pääsee mihinkään:D oon niin tottunu pettymyksiin

   Poista
  2. voi jestas :D kasva aikuiseksi. kyllä ton ikäsen naisen täytyy kerätä sen verran itseluottamusta että pystyy tsemppaamaan itsensä edes yhteishaussa hakemaan kiinnostaviin paikkoihin.

   Poista
 16. Oot tosi nätti ja äänes on ihana! Usko ittees Senja! Aivan varmasti kantsii hakee ihan kaikkialle jos vähäki kiinnostaa. Ei kannata ajatella että ei susta oo siihen tai että et kuiteskaan pääse. Toivon että oisit positiivisempi ja sua tällä kertaa sitte lykästäis! <3

  VastaaPoista
 17. Haaga-helian johdon assistentti ja kielten koulutusohjelma! Käytännös sama ku liiketalous mut enemmän kirjottamista,laajemmin eri asioita ja vähemmän matikkaa! Ja mahollisuus ottaa journalismi linjalta jtn vapaa valintaisii kursseja (ainaki pasilan toimipisteel) suosittelen! Pääsin ekalla sisään ja oma yo todistus ihan paska :D ja sinne ei ees oo ennakkomateriaalii pääsykokeisii!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hain ite tolle linjalle (vasta 3. vaihtoehtona), oliko minkälaisia arvosanoja yotodistuksessa ja millanen keskiarvo oli sulla?:)

   Poista
  2. terveystieto m, äikkä c, enkku ja ruotsi b:D eli kielten kannalta ei vaikuta kyllä hyvältä... keskiarvo oli jotain 7 luokkaa

   Poista
  3. Mulla (joka ton tohon kirjotti) oli äikkä A terveystieto B ja Ruotsi C, hain tonne niin että alotin keväällä ja valintakokeet oli syksyllä. Sillon kun olin valintakokeissa niin mun lopulliset YO tuloket ei ollu vielä tullu ilmi joten hain noilla tuloksilla. Sitten vasta valintakokeiden jälkeen kävi ilmi, että äikän olin saanu nostettua C:hen ja enkusta tuli E. Mutta tosiaan ne tuli vasta valintakokeiden jälkeen eli mut päästettiin noilla A,B,C:illä sisään :DD Siellä on pitkät "psykologiset" testit pääsykokeissa joten niiden pohjalta taisin päästä. En lukenu pääsykokeisiin :) (ja siin on kans enkun ja ruotsin kokeet jos niist ei oo YO:ssa saanu yli M:ää)

   Poista
  4. AI nii ja keskiarvosta en muista :S oli alle 8 :)

   Poista
  5. no mut toihan kuulostaa hyvältä!:) pitää sit vissiin koittaa hakee

   Poista
 18. Hei hyvä video! Oot tosi luonteva, osaat puhua rauhallisesti ja selkeästi (kaikki ei hallihe sitä) ja silti rento video vaikka oliki painavaa asiaa:D ihana irina tassunheilautuksineen ja juoksupöksyineen :DDD Opiskelupaikan suhteen en osaa antaa vinkkejä, muutaku et täysillä sitä kohti kun se oma juttu selkeytyy :-)

  VastaaPoista
 19. miks iisalmessa et voi pitää synttäreitäs?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siellä ei oo ketään kenen kanssa juhlii:)

   Poista
 20. http://polkadots.indiedays.netdna-cdn.com/files/2013/03/pJYmebBaRXB0YpLTVlYC47tnovT68Dl2-5MBUusCxycZU44sczDo83J6xla-cHaDShB-nyzaTismVqWC8DabYE.jpeg

  ootko sä tuol taustalla?:D

  VastaaPoista
 21. Sinulla vaikuttaisi olevan melko negatiivinen kuva omista mahdollisuuksistasi! Pyri pääsemään eroon siitä, se rajoittaa sinua! Et tiedäkään mihin kaikkee pystyt jos uskot itseesi. Kliseistä mutta totta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitää koittaa olla positiivisempi!:)

   Poista
 22. Huomasin tuolla että olit kirjottanu että Roope on kajaanissa armeijassa! Mullaki poikakaveri on siellä ja me ollaan Kemistä että tähänki suuntaan tooosi pitkä välimatka:( musta ois kiva tietää millasia fiiliksiä sulla on ollu niin ärsyttävänä nimikkeenä kuin "inttileski "?:D vihaan sitä nimeä enkä halua kutsua itseäni siksi!:D onko esim ollu semmosia fiiliksiä että ääh ei tuu mtn tai sellasta!:) oisin tosi mielissään jos semmosta postausta tulis, itellä kun ei oo kovin ketään kenenkä kans jutella tästä:(:D

  Roope on vissiin kuitenki menny aiemmin sinne mitä muistan että oot käyny sielä rukin juhlissa:) hah ois hauska sattuma jos se siellä komentais mun poikakaveria:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo itseasiassa miettiny pahemmin tota inttileski-sanaa:D kyllähän se vähän ärsyttää olla inttileskenä, mut nopeesti tää vuosi on menny. syksyllä oli vaikeempaa, ku oli pitkiä aikoja ettei nähty just tän välimatkan takii. nyt on ollu kuitenki huomattavasti helpompaa ku ollaan nähty lähes joka viikonloppu:)

   Poista