1.4.2013

you reflect in this heart of mine

Pääsiäinen alkaa olla takana päin ja voi pojat että on tullu taas syötyä. Meillä piilotetaan vieläki joka pääsiäinen suklaamunia, kellään muulla parikymppisellä sama homma?:D Eilen tein vihdoin sen yhteishaun! Hain ykkösenä haaga-heliaan johdon assistentiks, kakkosena samasen koulun liiketalouteen ja kolmantena vielä Jyväskylään liiketalouteen. Mä meinasin tota haaga-helian liiketaloutta ykkösvaihtoehdoks, mut sit vähä vertailin ja huomasin et tossa johdon assistentissa koulumenestyksellä ei oo niin paljon väliä ku liiketaloudessa. Laskin et saan koulumenestyksen perusteella 17/30 pistettä, saas nähdä miten mulle käy:D. Tietääkö kukaan että millaset valintakokeet tolla linjalla on, mitään luettavaa ei ainakaan näyttäis olevan? Sit mietin kans tota ku noitten liiketalouksien pääsykokeet on samana päivänä, et voiko sillä samalla kokeella hakee niihin molempiin? Mä en kyllä yhtään haluis Jyväskylään, mut Roopella on sinne niin kova hinku et pakko munki oli hakee edes varuilta sinne. Sit jos käy niin, ettei kumpikaan päästä Helsinkiin mut Roope pääsee Jyväskylään, nii pakko kai munki on sinne sit lähtee. Kaukosuhteet on pyllystä!

Yllä olevissa kuvissa näkyyki vielä yks sheinsidelta saatu juttu, eli toi takki. I love it! Harmi vaan et toi on hartioista vähän liian napakka. Toi on kokoo S ja saan sitten jossain vaiheessa sieltä kokoo isomman:)

Nyt mä painunki tästä pikkuhiljaa pakkailemaan, huomenna olis nimittäin suuntana taas Helsinki. Tällä kertaa viihdyn siellä viikon ja kaikkee kivaa on taas tiedossa! Palaillaan:)

31 kommenttia:

 1. http://www.huuto.net/fresco/kohteet/suosittu-nahkahihainen-takki-koko-s_m/261404402

  Tuolla myynnissä samanlainen takki, jollekin lukijalle vaikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tiiä onko toi kans sheinsidelta, mut mun takki on ainaki napakka s-koko eikä mikään pieni m:D ja muista blogeista oon lukenu kans (liian myöhään) et tosta takista kannattaa ottaa kokoo isompi ku mitä yleensä on:)

   Poista
  2. Tuolla ainakin luki, et olis m-kokoa (kun oli mitatki laitettu sen mukaan) Eli enemmänki just se S.

   Poista
 2. Johdon assarin valintakokeessa sulla on edessä haastattelu ja paaaaljon psykologisia testejä + kielikoe jos numerot eivät niistä ole tarpeeksi hyvät. Olin ite vuosi takasinpäin ja voin sanoa että kilpailu linjalle pääsemisestä on kova, niin kuin yleensäkin opiskelupaikoissa :) Pidät pään kylmänä noissa testeissä niin hyvin menee, mun mielestä ne oli vaan hauskoja ja en jäänykkään pitkälle sisäänpääsystä. Valintakoepäivä oli pitkä, mutta helppo homma sulle kun asut jo Helsingissä :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua kuulostaa kauheelta:D mutta kiitos!

   Poista
 3. Heej, toivottavasti pääset tänne assistentti linjalle sisään : ) Tosiaan, niinkun taisin mainitakkin muutama postaus sitten kommenteissa niin; tänne on pääsykokeissa englannin ja ruotsin kokeen (jos niistä on saanu alle M ylppäreissä) ja ne ei oo mitää kaameen hankalaa, sellasta lukio tasoo : ) Sitten on piiitkä psykologinen "testi" jossa on paljon kysymyksiä "Mitä tekisist tässä ja tässä tilanteessa" eli ei voi lukee, pitää vaan vastata rehellisesti. Siinä psykologises osios on kanssa muutama matikka lasku. (tyyliin X+3=6 mikä on X? no okei vähän hankalampii yhtälöitä mutta mulla oli 5 keskiarvo matikassa lukiossa ja täällä koulussa ollaan niin älä niistä stressaa) Sitten oli kanssa henkilökohtanen haastattelu :) keksit itelles vaa jonku selkeen suunnitelman et mitä haluut ammatiks ja miks haluut ton koulutuksen, hymy naamalle ja paikka on sun : ))
  Toivottavasti nähdään ens syksynä!! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei enhän mä muista ruotsista enää mitään, siitä on kaks vuotta ku kirjotin sen:D kiitti vinkeistä!

   Poista
 4. hei hyvä juttu kun hait tonne kouluun! :) kaverilla oli ainakin tollaseen kouluun hakiessa matemaattinen testi, soveltuvuus testi, esseen kirjottaminen ja sitten muistaakseni oli joku ryhmätehtävä että aika helpot. En nyt sit tiedä miten tonne on ja varmasti erilaiset joka vuosi! tsemppiä niihin :)

  VastaaPoista
 5. makee takki! itekki nii ihastunu et vois tilata. Mut tuliko sulla mitään tulleja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sain ton ilmaseks mut ei pitäs olla tulleja sheinsidella:)

   Poista
 6. Eikä ku ihana takki! :) Itekki tilasin sellasen Vilan vihreen takin nahkahihoilla boozt.comista ja se on niin rakkaus! <3

  VastaaPoista
 7. Ihana takki!! Mua kans houkuttelis nuo johdon assistenttihommat!! :)

  VastaaPoista
 8. Tosi kivan näkönen toi takki! :)

  VastaaPoista
 9. Miksi Roopella hinku jyväskylään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koska se haki sinne liikuntatieteelliseen ja sitä ei oo muualla suomessa:)

   Poista
 10. Moips! Tosta liiketalouden pääsykokeesta sen verran et sä haet sillä yhdellä pääsykokeella niihin kaikkiin liikeatalous-paikkoihin. (Itse oon kahtena keväänä hakenu liiketaloutta lukeen neljään eri paikkaan yhdellä kokeella)

  Ps.Oppilaistosten nettisivuilta löytyy yleensä lisätietoa.

  René

  VastaaPoista
 11. sulla on aivan upee blogi !! tee blogikirppis:)) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!:) ei mulla tällä hetkellä oo mitään vaatteita mistä olisin valmis luopumaan:/

   Poista
 12. Hei mulle tuli sama takki tänään postissa! :D Ja onneks otin isomman koon koska tosiaan aika tiukka malli! Mut jee huomen pääsen heilumaan ton nahkahihasen ihanuuden kaa ympäriinsä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ärsyttää ku en ite tajunnu ottaa isompaa:(

   Poista
 13. Happy B-DAY <3 ihana blogi sulla ! :)

  VastaaPoista
 14. hait ihan samoja paikkoja kun minä, mut vähän eri järjestyksessä :D saa nähä näänkö sua sit syksyllä :) heh

  VastaaPoista
 15. hei! mille keleille tää takki sun mielestä soveltuu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainaki tällasilla keleillä mitä nyt on nii tarkenee ihan hyvin, en tiiä sit välttis et miten sillon ku on kunnon pakkaset - saattaa tulla kylmä!:)

   Poista