28.5.2013

changeling angels in a new age now

Heippa! Kävin tänään ilmottautumassa syksyn ylioppilaskirjotuksiin, uusin nimittäin sen äidinkielen:) En tiiä tuleeko siitä olemaan mitään hyötyä, jos arvosana nousee. Mun on kuitenki pakko uusia se, koska muuten liian huono arvosana jää vaivaamaan. Jotenkin vaan tuntuu siltä, että jos tähtään toimittajas, pitäis äidinkielen arvosanan olla kohdallaan. Sain tosiaan äidinkielestä C:n. Tavotteena mulla on vähintään M, toivotaan että pääsen edes siihen! Nyt sit pitäiski kerrata varsinkin tekstitaidon kokeeseen, se ku tuntuu siltä vaikeemmalta osiolta. En muista noista asioista enää yhtään mitään, joten varmaan täytyy joku äikän kirja hankkia.

Tänään aurinko paistoi ihan kunnolla, ja olis tehny mieli lähtee ulos ottaa aurinkoo. Tuuli oli kuitenki sen verran kylmä, että jätin väliin. Äsken säätiedotusta katellessa meinas kieltämättä vähän ärsyttää, ku kaikkialle muualle on luvattu helteitä paitsi etelärannikolle. Jospa se helle tulis kohta kunnolla tännekkin!:)

 Mekko Sheinside (saatu), liivi diy ja haircuff glitter

Tuulesta huolimatta pukeuduin helletyyliin:) Laitoin vaihtelun vuoks hiukset kiinni, jotta pääsin testaa tota glitteristä hankittua haircuffia. En vaan saanu tota asettuu kunnolla, ja toi ei menny ihan kiinni asti. Mulla on aina välillä hankaluuksia pitää hiukset kiinni pidennysten kanssa, ku ne painaa niin paljon, et ponnari ei jostain syystä pysy paikallaan koko päivää. Hiukset alkaa roikkumaan sieltä alta silleen tyhmän näkösesti, eikä pompulan kiristäminenkään tahdo oikein auttaa. Ajattelin testata nutturaa tässä joku päivä, saas nähdä miten sen kanssa käy:D

Mitä tykkäätte asusta ja hiuksista kiinni?

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. heti ku näin ton tiesin et mun on pakko saada toi! kiitos!:)

   Poista
 2. onko sulla minkäpituset omat hiukset? jos ne on kovin pitkät niin kevyemmät saisit leikkaamalla niitä lyhyemmiksi, varsinki kesällä helpottaa varmasti. muuten sun vaa täytys vähentää pidennyksiä jos haluut keveemmät hiukset. ainakin musta tuo on merkki siitä ettäniitä on liikaa? :D ja sitten voisiks tehä jonkun lempikesäasu-postauksen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun omat hiukset on tooosi ohuet ja lyhyet:D ja noi pidennykset on muuten just sopivat, itseasiassa määrä on melko pieni verrattuna siihen, mitä monilla on. sillon vaan ku on kiinni nii on toi ongelma:)

   Poista