18.5.2013

vastausvideo 2

Moikka! Mä kerkesin eilen vihdoin kuvata teille loput vastaukset, eka osa löytyy täältä. Oon pahoillani ku tästä tuli vähän hölmö, mut se johtuu ihan vaan siitä, että kuvasin tän yhdellä kerralla purkkiin. Yleensä oon kuvannu vähintään kolme kertaa, sillä oon aina alkanu sönköttää tosi pahasti tms:D Nyt saattaa siis olla pientä sönkötystä havaittavissa.


Tästä päivästä tulee kiva! Roope on täällä, ja illalla luvassa ois Suomen peliä sekä euroviisuja. Tarkotus oli lähtee piknikille (en mä muuten olis näin aikasin jo hereillä), mut keli ei näytä kyllä sen mukaselta. Pitää koittaa keksii jotain muuta, ehkä pidetään piknik sisällä tai jotain:D

22 kommenttia:

 1. Stylisti tai muotiliikeen sisäänostaja?
  ei sun tyylilahjoillas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei sun oo pakko lukee tätä blogia jos mun tyyli ei miellytä:) omat tyylilahjas ovatki sit varmaan loistavat, ku on varaa arvostella muiden.

   Poista
 2. Heippa Senja! :) Oon lueskellut sun blogias jo pidemmän aikaa ja nyt päätin tulla kiittämään hyvästä blogista. Sun postauksia on kyllä mielettömän kiva lukea, niistä välittyy aitous. Jatka ihmeessä samalla tavalla, olet ihan huippu!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vooi kiitos tosi tosi paljon!:) kiva että tykkäät!

   Poista
 3. Niin ootko saanut helposti helsingistä uusia kavereita? Jäi vastaus vähän epäselväksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis olin vastannu tohon samaan kysymykseen jo edellisessä vastausvideossa, nii siks sekoilin tuossa kohdassa:D

   Poista
 4. Tää on ihan mahtava blogi ja oot super kaunis ! ja säähän tilailet vaatteita new lookilta ? kauan niillä kestää toimitus suunnilleen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon!:) kestää 5-7 työpäivää

   Poista
 5. missä näet itsesi 10 vuoden päästä? "ulkomailla. jos ei ulkomailla niin suomessa" :D:D missäs muuallakaan? :D (tää ei siis oo mikää vittuilu, toi oli vaan niin hyvin muotoiltu :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha en tosiaan tällä kertaa miettiny vastauksia etukäteen, vaan vastailin ihan tolleen spontaanisti:D mulla on aina vähän se ongelma, että osaan kyllä kirjottaa, mut puhuminen onki sitten vähän haasteellisempaa (sekoilen sanoissa jne)

   Poista
 6. Tykkään sun blogista ihan hirveesti! Kirjoitat omaperäisesti ja hauskasti ja oot tosi hyvä yhdistelee vaatteita! :) Se on kans kiva,että teet postauksia muistakin jutuista kuin päivän asuista :) Jatkan ilolla tään blogis lukemista ja tsemppiä työharjotteluun! :)

  VastaaPoista
 7. Tykkään sun blogista ihan hirveesti! Kirjoitat omaperäisesti ja hauskasti,oot kaunis ja lisäks tosi hyvä yhdistelemään vaatteita! On myös kiva,että teet postauksia muustakin kuin päivän asuista. Jatkan ilolla blogisi lukemista ja tsemppiä työharjoitteluun! :)

  Ps.Älä välitä haukkujista,oot upee tollaisena ku oot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onko tää sama ku toi edellinen? no mut kiitti joka tapauksessa!:)

   Poista
 8. Sanoit ettet käy töissä, ni mietin vaan että miten hoidat sun kulut? Oliko sulla jotain säästöjä jne.?

  Sori jos menee liian uteluksi, oma elämäntilanne vaan pistää miettimään tällaisia juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. saan kelalta opintotukee ja blogista palkkaa:)

   Poista
 9. Ois aika siistiä kun muuttaisitte jyväskylään, musta vois tulla teille semmonen opas haha :D
  terveisin kokoelämänsä jyväskylässä asunut tytsy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha pitää laittaa mieleen!:)

   Poista
  2. mitä sä ja roope haitte opiskelemaan jkl? (:

   Poista
  3. roope haki liikuntapedagogiikkaa ja mä liiketaloutta:) hain tosiaan ihan varuilta vaan jyväskylään, sillä haluisin vielä pysyä helsingissä.

   Poista