3.5.2013

vastausvideo

Parempi myöhään ku ei millonkaan! Kuvasin tän tosiaan jo perjantaina ja latasin youtubeen ehkä kaks päivää sitten, mut nyt vasta kerkesin tulla postaamaan tän:) Aika jäätävä video on kyseessä, koitin puhuu hiljaa ku porukat oli alakerrassa. Niin ja tosiaan tässä ei oo vielä kaikki vastaukset, vaan toinen video on vielä tulossa.


Nyt ku lumetki on sulanu, nii ei voi olla ku onnellinen täällä Helsingissä oleilusta! Yks huono puoli on tosiaan se, et täältä on niin pitkä matka Iisalmeen. Tänään on Roopen synttärit ja mä oon täällä ja se siellä:( Onneks jotain ohjelmaa on kuitenkin töitten lisäks luvassa, siitä lisää sit seuraavassa postauksessa!

25 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 2. öö ettekös te jo asu yhessä ? mut tosi kiva tämmönen vastaus video :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. asutaan joo mut tällä hetkellä oikeestaan vaan paperilla:) en mä osaa ajatella kunnolla et asutaan yhessä ennen ku ollaan oikeesti molemmat täällä kokoajan. kiitos!:)

   Poista
 3. Oot kyllä tosi sympaattinen :) ja noita vastauksii oli selkeesti mietittyki eikä vaa sillai nopeesti käyty läpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo, kerkesin oikeestaan kuvata ton videon jo kerran melkein kokonaan mut sit akku loppu ja jouduin kuvaa uudestaan:D kiitos!!

   Poista
 4. Susta on tullut paljon rohkeempi kameran eessä, kun mitä jossain aiemmissa videoissa oot ollut :)

  VastaaPoista
 5. Vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä! Oot jotenki nii aito :)

  VastaaPoista
 6. Herttanen tyttö :)

  VastaaPoista
 7. Sanoit, että suhun saa tutustua. Mitähän kautta se sitten onnistuis? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm vaikee sanoo, varmaan helpoiten ihan vaan törmäämällä muhun jossaki!:D pitäs järjestää joku lukijamiitinki

   Poista
 8. En halua nyt mitenkään pahottaa sun mieltä, eikä sun oo pakko julkasta tätä. Roope oli viimeyönä baarissa, ja roikku aika tiuhaan tahtiin jonkun bruneten seurassa. Kun tuli hitaita biisejä, ne veti toisiaan tanssimaan ja voin paljastaa että Roopen kädet ei meinannu pysyä kurissa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oot nyt tainnu käsittää vähän väärin: roope oli tanssinu vikat hitaat yhen sen kaverin tyttöystävän kanssa, eikä todellakaan oo kädet vaellellu missään eivätkä olleet tanssinu ees koko biisiä loppuun:D ja ihan kaverillisesti vaan

   Poista
  2. Hmmm voithan sä niin itelles vakuutella...

   Poista
  3. haha tää koko juttu on ihan naurettava:D sä et taida muutenkaan olla asioista ihan perillä, ku et ilmeisesti ees tiedä kyseisen tytön nimee

   Poista
  4. Ihan kiva tarina, mitä nyt on vaan täyttä paskaa :D ensinnäkin " roikku tiuhaan tahtiin jonkun bruneten seurassa", minnekkäs unohtu ne seurueen loput jäsenet, muut pojat ja toinen tyttö?! toiseksi kai se nyt "roikkuu" mun seurassa kun ollaan oltu kavereita monta vuotta. kolmanneksi "ne veti toisiaan tanssimaan" minä talutin roopen tanssilattialle vitut siinä mitään vedelty. ja sitten tämä kaiken huippu " roopen kädet ei meinannu pysyä kurissa" jännä etten ite huomannut tällästä kurittomuutta..ainiin eihän sellasta koskaan tapahtunu. Ja miks et anonyymi maininnu että tumekin tuli tanssimaan kolmanneksi meidän kanssa?

   Että on se roope kyllä hirvee sika kun se viettää aikaa sen hyvien ystävien kanssa. kannattas eka tietää/tarkistaa faktat ennen kun nettiin tulee mitään paskaa väittämään! tsemppiä senja kun joudut tälläsiä kestämään :D

   terveisin se "joku brunette", senja tietää kyllä kuka ;)

   Poista
  5. ahahaha mikä ääliö tää ano 15.42, kannattais varmaan tarkistaa faktat ennen kuin laukoo mitä sattuu. :DD

   Poista
 9. Jee kiva video! Vaikutat kyl tosi mukavalta tytöltä! :)

  VastaaPoista
 10. No on kyllä koulu, kun viimeks tammikuussa oot siellä joutuny käymään ja maksaa vielä noin paljon...!:D

  VastaaPoista
 11. Sul on ihanat silmät :)

  VastaaPoista
 12. Apua ihan oli pakko kommentoida, kun aiemmin lueskelin tätä sun blogia ja kahtelin videoita ja mitä entuudestaan sua "tiedän" (eli millasen kuvan susta joskus yläasteella muodostanu (lol!:D)) sit lakkasin ja se jäi.. nyt sit eksyin takas tänne ja tää videopostaus oli jotenkin ihana, ja susta on saanu erilaisemman kuvan. Ehkäpä jatkan edelleen lueskelua (y) - Girl from Iisalmi ;)

  VastaaPoista
 13. Tällä kysymyksellä en halua kritisoida varsin herttaiselta vaikuttavaa nuorta naista, joka tätä blogia pitää vaan suomalaisia lehtitaloja ja muita mediavaikuttajia: Miten ihminen, joka ei lue kirjoja, voi vuonna 2013 päästä lehteen harjoittelijaksi ja haaveilla toimittajan ammatista? Tähänkö on tosiaan tultu?

  VastaaPoista