6.6.2013

0606

Heippa! Tänään työpäivä meniki vähän tavallista poikkeavissa merkeissä, ku Irina oli mun mukana toimistolla. Se tietysti kierti kaikki muutki toimitukset läpi rapsutusten perässä:D Välillä se väsähti ja tuli mun syliin nukkumaan. Se pääs tänään kokee niin bussin, ratikan kun metronki. Vähän sitä meinas pelottaa, vaikkei eka kerta noissa kulkuvälineissä ollukkaan. Huomenna lähdetään junalla kohti Iisalmee, ja junassa Irina on pelänny aina eniten. Mielenkiintonen matka siis luvassa! Päästään lähtee ihan liian myöhään, ku aiempi juna, jolla meidän oli tarkotus lähtee, on ihan täynnä. Kuus tuntia junassa ja kotona ollaan vasta kymmenen jälkeen - jippii.

Jakku choeis (saatu), jumpsuit monki ja koru glitter (saatu)

Mä oon nyt ihan sekasin, enkä muista, et mikskä tota haalarihommaa sanotaan?:D Onko se jumpsuit vaikka siinä on lyhyet lahkeet? Ihan yhtäkkiä iski tällanen ajatuskatkos. Yhdistin jumpsuittiin ton keltasen choeisin jakun, joka osottautuki sit yllättävän hankalaks tapaukseks. Tosta näkyy nimittäin tosi selkeesti läpi, eikä ton alle voi mitenkään laittaa hihallista paitaa, ku se näyttää niin tyhmältä ku hihat näkyy läpi. Mut tolleen hihattoman yläosan kanssa toi meni tosi hyvin, tykkään:)

Mitä tykkäätte asusta?

13 kommenttia:

 1. Mulle iski lievä paniikki, kun bloglovin (tai sitten vika on tässä mun iänikuisen vanhassa tietokoneessa) ei aluks suostunut avaan tätä postausta, vaikka yritin avata sen uudestaan AINAKIN 5 kertaa, meinasin jo luopua toivosta, mutta luovuttaminen ei olis selvästikään ollut kannattavaa! :-D tosi upea asu jälleen kerran! :)

  http://thegirlytruthofmylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ooo, toi haalarihommeli on ihana!!

  VastaaPoista
 3. onko sulla aurinkolaseista painaumat vai onko jääny vaan unet vähille? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sekä että:D mut veikkaan et tässä tapauksessa on kyse aurinkolaseista

   Poista
 4. Kattelin vanhoja postauksia ja totean nyt et suorat etuhiukset niin sopii sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en tykänny nii paljoo ainakaa ku näistä sivuotsiksista!:D

   Poista
 5. mitä käytät sun huulissa?=) entä käytätkö muuten lainkaan aurinkopuuteri?=) ja niiin vielä siitä kun kokeilit sitä detox kuuria sillon jokin aika sitten ja kerroit että selluliitti väheni huomattavasti, nii onko se tullu takas va pysny poissa? :) ps. oot todella nätti!

  VastaaPoista