24.6.2013

kalajoen juhannus 2013

Automatkasta Helsingistä Iisalmeen ja juhannuksesta on selvitty just ja just hengissä. Torstaina tosiaan ajelin mukavasti ruuhkassa kotia kohti - vähän tuli ohiteltua liikaa mut hyvinhän se meni. Illalla juhlittiin Roopen tj0:llaa korkkaamalla pullo aitoo shamppanjaa ja pari siideriä/lonkeroo. Aamulla oli kiva herätä kahdeksan aikaan laittautuu:D Selvittiin sit lähtöön 11 aikoihin ja matka meni rattosasti ku Roope ajo ja mä join. Perillä oli mahtava keli ja ilta meni rattosasti palloillessa ympäriinsä. Seuraavana päivänä ei sit enää oikein hymyilyttäny kiitos darran ja aamusta alkaneen vesisateen. Lähdettiin uuteen nousuun vasta joskus neljän aikaan ja sillon paistoki sit taas aurinko. Ei tietenkään kauaa menny, että taas saatiin nauttia vesisateesta. Mut sateesta huolimatta meno oli hyvä loppuun asti - ehkä vähän liianki. Sain nimittäin jonkun päähänpiston ottaa itelleni napakorun:D Sattu muuten ihan hemmetisti, en olis selvinpäin ikinä pystyny tohon. Kyllä mä joskus oon miettiny napakorun hankkimista, eli ei sinänsä kuitenkaan mikään ihan turha hankinta.

Ei käyty kattoo oikein mitään esiintyjiä, ei vaan jotenki napannu ku alueen ulkopuolella oli ihan tarpeeks mukavaa:) Eilen lähdettiin ajaa pois puolenpäivän aikaan. Tarkotus oli nukkuu pitempään, mut se oli mahdotonta ku kaiuttimista kuulu mitä erikoisempia kuulutuksia joita pojat oli jättäny:D Nyt sitten pieni kuvapläjäys kalajoen juhannuksesta 2013!

 Eli kaiken kaikkiaan ihan mahtava juhannus! Mun parin viime juhannuksen kirous on vissiin hävinny:D

Miten te juhlitte juhannusta?

31 kommenttia:

 1. Ihanan kesäiset vaatteet sulla ja muutenkin hauskan riemukkaita kuvia :D

  VastaaPoista
 2. olin sun takana lauantaina tortillajonossa, en uskaltanut alkaa juttelemaan haha :D ja joku tommonen spidermanmies ilman paitaa ahdisteli erikoisilla jutuilla mua jonku kaverinsa kanssa yhdessä välissä,toivottavasti se ei ollut tuo sun kaveri :--DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha hyvin todennäkösesti on ollu jotkut noista meidän pojista asialla : D

   Poista
 3. Näyttää hauskalta toi teijän juhannus! :) Ite otettiin melko rennosti mökkeillen, saunoen ja grillaillen, mut kelpas! :)

  VastaaPoista
 4. Voi tauti miten hieno toi eka valkonen asu!! :) kateus iski. :D

  VastaaPoista
 5. Onko Laura tuo yks tyttö? :D

  VastaaPoista
 6. Olin perjantaina kalajoella ja pidin silmät auki siltä varalta jos oisin nähny sut, mutta ei :( Arvelinki että ei sua välttämättä näy ku en ollut ite leirintäalueella vaan siellä ulkopuolella. Itekki ennen hommasin aina sen rannekkeen, että pysty majaileen koko juhannuksen siellä alueella. Nyt musta on kai tullu nii "vanhus" ettei enää oikee innosta koko juhannusta siellä olla, yhe päivän visiitti on mulle nykyää sopiva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. leirintäalueella on just se paras meno!:D

   Poista
 7. voi vitsi, ku ois aiemmin tiennyt et vietät juhannuksen mun kotikaupungissa, nii ois voinu itsekki tulla :)

  VastaaPoista
 8. Olitteko sitten kuitenkin ostanu 3 päivän lipun, vaikka menitte vasta perjantaina? :) itekin oltais meidän porukalla haluttu sinne viralliselle teltta-camping alueelle, mutta oltiin pe-su joten niihin kahen päivän lippuihin ei kuulunut mahdollisuutta majoittua siellä virallisella alueella :(:( no mutta koko se hiekkasärkkien ympäristöhän oli aivan täynnä telttoja ja autoja missä sattuu, oikeen hyvät pippalot oli meidänkin alueella! Ehkä ensi kesänä sitten sinne viralliselle puolelle, siellä kuulemma loistava meno :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ostettiin kahden päivän lippu, se oli 99e ja kuulu se majotus kans:) mut sit illemmalla yks roopen inttikaveri oli tullu sinne ja joutunu maksaa kolmen päivän lipusta, nii en oikein tiiä et mikä toi systeemi sitte on.

   Poista
  2. sinne leirintäalueelle ei myydä juhannuksena ku vaan kolmen päivän lippuja. eli vaikka tulisitki vasta perjantaina joudut maksaan kuitenkin sen kolmen päivänlipun (jonka hinta oli 99€ tänä vuonna). tämä sen takia että jos sää tulisit vaikka jo torstaina ja ostaisit vaikka yhen päivän lipun ei siellö kukaan pysty valvoon, että lähet seuraaana päivänä pois. mutta siinä mielessä ois kyllä järkevää että lipun hintaa alettas pudottamaan päivä päivältä :)

   Poista
 9. siis mitä? eikö tuo 99e just oo se 3 päivän? sinne ei ees myyty leirintäalueelle muuta ko 3 päivän lippuja :) hitsi ko ei törmötty!

  VastaaPoista
 10. eiku ne kolmen päivän liput makso mun käsittääkseni jonkun 139e :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä ainakin maksoin 3 pv:stä 96€

   Poista
 11. Kolme päivää plus majotus makso 95€ :)

  VastaaPoista
 12. mitää hittoo, miten sitte jossain tiketin sivuilla oli et 139e?:D ois sit vissii pitäny jaksaa lähtee jo torstaina

  VastaaPoista
 13. itellä oli kolmen päivän liput majotuksella sinne 93e mutta päätin etten enää ikinä tuu teltan kanssa sinne, sunnuntaina ootti kiva yllätys kun kävelin kaverilla vietetyn yön jälkeen hakemaan telttaa ja tavaroita ja teltta oli kaadettu ja kaikki tavarat mitä teltassa oli niin oli viety..♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha me nukuttiin onneks pakussa nii ei ollu tota ongelmaa : D mut noi muut nukku teltoissa jotka sai vähän damagee, yks mm. pääty lampeen... oltiin niitten reunimmaisten punasten mökkien lähellä sen lammen vieressä : )

   Poista
  2. No kuka idiottii jättää sen teltan sinne vaan yksin ja vartioimatta ja vielä kamat sinne, haloo:D

   Poista
 14. missä teiän leiri oli? tai näkyy mökki tossa, nii olitteko vihreitten vai punasten vieressä? ko mietin ettö ollaanko oltu iha vierekkäin :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hups vastasinki jo tähän tossa ylempänä! : )

   Poista
  2. aajoo, oltiin teitä vastapäätä sitten, siinä vieressä vaa oli tommonen asuntoauto ja joku roopen näkönen poika :D ja meijänki puoltelta lens naapurileiristä teltta lampee? :D eihän teistä kukkaa eksyny uimaa siihe paskalampee niinkö jotku?

   Poista
 15. Moi !
  Tuo toppi jonka oit saanu choises (vai mute kirjotetaa) nettikaupasta niin niin onko sieltä tilaaminen helppoo itseäni kun kiinnostaisi tuo toppi kovasti? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en osaa oikein sanoo, ku oon saanu sieltä tuotteet blogin kautta nii ei oo tarvinnu murehtii tilaamisesta sen kummemmin:D mut sieltä nettisivuilta löytyy varmasti tietoo!

   Poista