28.6.2013

let's raise the bar

Viime päivät on menny helteestä nauttiessa, ja jonkin asteista rusketustaki alkaa olla havaittavissa. Kuvia ei oo tullu hirveesti räpsittyy, koska asuihin ei oo tossa kuumuudessa tahtonu oikein panostaa. Mun oli tarkotus viettää viikonloppu yksin kotona rentoutuessa, mut suunnitelmiin tuliki onneks muutos. Tää tyttö lähtee nimittäin Tallinnaan heti aamusta! Hyppäsin heti seuraavaan junaan ku mua pyydettiin tolle reissulle:) No nyt mun pitäis olla jo Helsingissä, mutta asiat ei mennykkään ihan nappiin. Olin eka junalla menossa Kuopioon, kunnes siinä just ennen asemaa kuulutettiin, että pitää oottaa 5min edellistä junaa. No odottelu sitten veny ja veny, ja kävi ilmi, et Kuopion asemalla oli veturi tulessa ja sähköt poikki. Ei muuta ku hyppää junasta jonnekki kivikkoon ja sieltä sitten taksilla asemalle. Asemalla ei infottu mistään mitään, mut kävi ilmi, et koko Kuopion junaliikenne oli poikki. No ei mitään, siinä sitten 2h 45min tuli asemalla istuskeltua tietämättä yhtään, että millon juna lähtee Helsinkiin jos ees lähtee. Nyt istun onneks junassa, mut vastoinkäymiset ei ilmeisesti lopu vieläkään. Konduktööri kävi nimittäin just sanomassa, että juna ei välttämättä pääse Helsinkiin asti joittenki ongelmien takia. Vähän jänskättää, että moneltako oon kotona. Junanhan piti siis olla perillä vähän ennen yhtä... Ennen kymmentä pitäis olla jo lähdössä laivalle, joten yöunet jää todennäköisesti melko vähäsiks:D

Tää nyt tulee olee vaan tällanen pikavisiitti, sillä suuntaan takas Iisalmeen jo lauantaina tai sunnuntaina. Junassa/asemalla istuskelua siis lisää edessä, oh dear. Mutta nyt kuitenkin sekalainen satsi kuvia viime päiviltä olkaas hyvä:

Toppi bikbok, hame jc.


Grillattuja ruishamppareita, nam!


Farkkuhaalari pull&bear.


Auringonottoo laiturilla:) Harmi vaan etten voi uida kuukauteen ton napakorun takia...


Irina oli meiningissä mukana ja ui sitte munkin puolesta:)


Kuvatodiste siitä, miksen pidä hiuksia nutturalla.


Sortsit monki.


Ei muuta ku ihanaa viikonloppua kaikille, palaillaan ens kerralla sitten Tallinna-kuvien myötä!

6 kommenttia:

 1. Noh toivottavasti mun juna on ajoissa tänään ilman mitään ongelmia!

  VastaaPoista
 2. hellou!satuin sattumalta sun blogiin ja hetken aikaa lueskelin ja mietin että mites vaikutat niin tutulta ni sitten tajusin että mehän oltiin ylä-astella samaan aikaan,taidettiin 9.lk olla samassa kotitalous ryhmässäki kokkailemassa:D!.mutta tää sun blogi on kyllä mahtava,mitä nyt jaksoin kerralla lukea.ja hienoo että oot päässy pois iisalmesta,isompiin kuvioihin:).ja btw noista arvostelijoista ei kyllä kannata välittää ne on aika varmaan näitä joilla ei oo edellenkään muuta elämää ku puuttua toisten elämään,niinku iisalmessa yleensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heei kuka sä oot, en muista nyt millään?:) eiköhän se toisten elämään puuttuminen oo tapana ihan kaikkialla suomessa - iisalmessa ehkä sit vähän vielä tavallista enemmän

   Poista
 3. voisitko tehä postauksen siitä ku roope oli intissä? mm miltä tuntu, ku se lähti sinne ja miltä se vuos tuntu ja miten kaikki on vaikuttanu teiän suhteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en mä usko et ihan postausta saan aiheesta aikaseks:) mutta siis eka oltiin silleen et sen on pakko olla siellä puol vuotta, sit ku ilmeni et se on vuoden nii musta tuntu ihan kauheelta:D sit toi välimatka oli kanssa vähän hankala varsinki sillon aluks, mut nähtiin kuitenki melkein joka viikonloppu. aika meni nopeesti ja niinku varmaan monilla muilla - oppi arvostaa toista enemmän ja jokanen hetki oli tärkee jne:) tällasta perus!

   Poista