14.6.2013

martini 150v

Moikka! Kirjottelen nyt töissä tätä postausta, kun on vihdoin aikaa. Käväsin keskiviikkona meidän kauneusharjottelija Annikan kanssa Martinin 150v pippaloissa Adamsissa. Tarjolla oli uusia royale-drinkkejä, joissa puolet oli martinia ja puolet kuoharia. En olis kyllä uskonu, ei maistunu viinalta melkeinpä yhtään:D Eilen Roope tuli Helsinkiin, ja on nyt täällä sunnuntaihin asti. Enää alle viikko inttiä jäljellä!

Sori melko tummista kuvista, oli hiukan haasteellista kuvata punasessa valossa. Drinkkien lisäks tarjolla oli italialaista naposteltavaa, hyvin uppos! Esiintyjänä oli Axl Smith, joka oliki melko positiivinen yllätys. Pukukoodi oli punainen/musta/valkee. Tollasen asun mä sain nopsasti aikaan, oli aika haastavaa:D Ulkona sato vettä ihan kaatamalla, joten en saanu kunnon asukuvia.

Nyt takas töitten pariin!

Jättäkäähän jotain kivoja kommentteja, vaikka tylsä postaus oliki:) Kertokaa vaikka mitä teette viikonloppuna! Niin ja mä meinasin tänään kokata jotain uutta, mutta en tiiä mitä, joten hyviä reseptejä olis kiva saada!

9 kommenttia:

 1. onpa suloinen asu sulla! :) Viikonloppu menee mun synttäreitä juhliessa että yöelämässä nähdään ;)

  Never Settle.

  VastaaPoista
 2. Vähänkö toi sun duuni kuulostaa kivalta!! :) Ja punaset huulet sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllähän toi aika unelmatyö on:) kiitos!

   Poista
 3. Ei sun postaukset oo koskaan tylsiä! :D Muistan miten innoissani ite olin sillonku poikaystävällä oli enää viikko inttiä jäljellä! Muuttaako Roope muuten intin jälkeen sun luo Helsinkiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeps, ollaan eka joku pari viikkoo iisalmessa ja sit olis tarkotus tulla tänne toivottavasti töihin:)

   Poista
 4. Mitäs aiot juhannuksena? :) Varmaan kivaa, kun Roope pääsee just silloin pois intistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkä kalajoelle, ei oo vielä varmaa:)

   Poista