23.8.2013

the wedding

Nyt vihdoin siihen kuvapläjäykseen mun siskon häistä! Häitä vietettiin tosiaan jo 10. elokuuta, mut oon ootellu tässä et saisin tarpeeks kuvia kasaan tätä postausta varten. Vihkiminen tapahtu Kuopion tuomiokirkossa, josta siirryttiin juhlimaan Siilinjärvelle ystävyyden majaan. Pidemmittä puheitta niitten kuvien pariin!

Meidän päivä lähti käyntiin sillä, että haettiin videokamera mun serkuilta, jotka majaili mun isovanhempien luona. Päästiin samalla moikkaamaan niitten uutta koiranpentua, ei vois enää sulosempi tapaus olla! 

Häät käyntiin! Taustalla soi pianolla soitettuna Christina Perrin thousand years.

Kengänpohjissa oli pikkunen ylläri:D

Mä jännittyneenä lukemassa tekstiä. Oli hiukan paniikkia ton puhumisen suhteen, sillä puhun aina liian nopeesti ja nyt piti sit puhuu tarpeeks selkeesti ja hitaasti.

Siilinjärvellä ooteltiin hääparia kuvauksista ja ohjelmassa oli mm. tietokilpailu. Meidät jaettiin joukkueisiin ja meille esitettiin kysymyksiä hääparista, meidän joukkue voitti!

Mulla oli päällä melko viime tippaan zarasta löytyny mekko, ihan hyvähän se sitten oli:)

Ruuat oli ihan mahtavat ja tuli kyllä syötyä enemmän ku laki sallii...

Perhepotretti:D

Hääkakku maistu kans!

Juomaa riitti:)

Tanssilattialla tuli pyörittyä aika ahkerasti...

Välillä vähän hempeilyä:)

Tässäpä tää hääpostaus sitten olikin tälleen supistettuna. Ohjelmaa ja puheita riitti mukavasti, ja oli kyllä onnistuneet häät. Itseasiassa tää oli mun ensimmäinen kerta häissä:D

(kuvat 2, 4, 6 ja 15 © Iisa Manninen)

26 kommenttia:

 1. Ihana postaus! :) Vähän vaihtelua tänne asukuvien sekaan. :) Näyttää ja kuulostaa kyllä erittäin onnistuneilta häiltä!

  VastaaPoista
 2. Tää nyt ei liity tähän postaukseen, mutta millä asuinalueella asut Helsingissä? :) Ja suosittelisitko sitä muille? Ja vielä että onko sieltä minkälaiset liikenneyhteydet ihan keskustaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. asun pihlajistossa, ei se mikään paratiisi oo mut ei oo kyllä ollu valittamistakaan:) siitä ihan meidän eestä kulkee bussi rautatientorille ja sit jonkun 400m päästä toinen bussi itäkeskukseen/espooseen, eli liikenneyhteydet kyllä pelaa. pihlajistossa on paljon kerrostaloja ja sit alepa, pizzeria, r-kioski ja apteekki ainaki:)

   Poista
 3. Mun ystävän häät oli viime vuonna elokuussa samaisissa ympäristöissä. Vihkiminen tuomiokirkossa ja juhla Ystävyydenmajalla. Myös kuvauspaikkana toiminut sama paikka koivujen edessä :) Näyttää, että teillä on ollut mukavan rento ja hauska meininki juhlissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, aika hassu sattuma!:) ja oli kyllä kivat pirskeet

   Poista
 4. Ihanan näköstä! Mitä auton takalasissa oikein lukee? :)

  VastaaPoista
 5. Mitä huulipunaa käytät? Joissakin kuvissa sun huulet näyttää vähän harmahtavilta:0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. käytän blistexin protect plus huulirasvaa:D välillä tulee laitettua sitä vähän liikaa ku oon niin addikti

   Poista
 6. Voi kunpa itsekin pääsisi häihin vieraaksi. Ihana mekko sulla! :)

  VastaaPoista
 7. Kylläpäs punanen väri sopii sulle ihanasti :)

  VastaaPoista
 8. Minä en kestäisi jos menisin naimisiin ja mies olisi teipannut kengän pohjiin help me:en. Katuisin heti sitä miten olenkaan sekaantunut tälläiseen tyyppiin ja mennyt vielä naimisiin sen kanssa. Toinen yhtä paha on jos mies alkaa suosia "Game over" t-paitaa jossa on kuva avioparista. Ihan kamalaa. Minun huumorintaju ei riitä tuollaisiin vitseihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mut kyse on kuitenki huumorintajusta niinku sanoit, meistä toi oli just hauska juttu:)

   Poista
  2. toi on niin kulunu ja nolo juttu... niin amista... en kestä :D

   Poista
  3. Minä en ainakaan tuollaista tosiaan ottaisi, naurahtaisin, jos joissain häissä tuollainen olisi, mutta en kyllä haluaisi, jos oma sulhanen joskus tuollaisen tempun tekisi:D

   Poista
 9. Ihanat häät :)! Ihania kuvia ja tunnelmaa. Tulee omia muistoja mieleen 3 vuoden takaa, nimittäin minunkin siskon häitä vietettiin samassa juhlapaikassa.

  VastaaPoista
 10. Ihana mekko sun siskolla!! :)

  VastaaPoista
 11. Mikset ollut kaasona? :b

  VastaaPoista