19.9.2013

uudet lempparikengät

Täällä sitä taas Iisalmessa kirjoitellaan! Tulin tänne eilen, ja sehän oliki sitten yhtä hullun myllyä ku Irina oli mukana. Jos joku siis näki jossain päin rautatieasemaa tai city centeriä hullun vaeltelemassa matkatavaroiden ja laukussa olevan koiran kanssa, minä se vaan olin. Ihme, että selvittiin edes junaan. Junamatka meni yhtä rattosasti ku aina, Irina täris ja panikoi. Se onneks rauhottu joka kerralla ku sain sen nukkumaan, mikä tosin osottautu aika haasteelliseks.

Mutta sitten asiaan! Sain nimittäin footwaylta enemmän ku mieleiset kengät itselleni! Kyseessä on vagabondin florence-korkkarit, jotka on aitoa nahkaa. Mullahan oli entuudestaan samantapaiset h&m:ltä ostetut, jotka oli nähny elämää (ja baareja..) jo sen verran, että pohjat oli ihan hajoamispisteessä. Toi malli on just paras, sillä noilla jaksaa oikeesti kävellä koko illan. Itseasiassa tähän menessä ainoot korkkarit, joilla oon jaksanu tepastella ja tanssahdella vaikkapa läpi kokonaisen baarireissun. Tuli siis tarpeeseen, ja kestää varmasti pitempään ku ne edelliset h&m:n kenkulit.

Apua toi mun tatska, siitä on lähteny ihan hirveesti väriä! Paljonkohan maksais värin lisääminen noin pieneen tatskaan?
 Yllä esimerkki kaikin puolin pieleen menneestä asukuvasta:D Ainoot kuvat mitkä onnistu, oli noi kenkäkuvat. En tajuu, miten kuvista ees tuli niin kamalia. Käytössä oli se mun lainaobjektiivi, joka ei sitten yhtäkkiä suostunutkaan yhteistyöhön - tai sitten ei vaan osattu käyttää sitä. Otettiin kuvat moneen kertaan asetuksia ja objektiivia säätämällä, mutta ei vaan onnistunu. 

Mitä tykkäätte uusista kengistä?

Huomenna ajattelin pistää ranttaliks, ja jättää pidennykset päivän ajaks kokonaan pois päästä. Kuvamateriaalia sellasesta harvinaisuudesta siis ens kerralla luvassa :)

15 kommenttia:

 1. Ihanan simppelit :) Ite oon ihaillu noita florenceja erilaisissa kuoseissa ties kuinka kauan :D Ois varmaan aika hommata itellekin..

  VastaaPoista
 2. Marssi ihmeessä sinne tatuointiliikkeeseen näyttämään tuota leimaa! Ei saisi tuolleen kulua :/. Uskoisin, että korjaavat oman mokansa jos ovat yhtään ammattitaitoisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siinä se ongelma onki ku sitä liikettä ei oo enää olemassakaan:D

   Poista
  2. wonder why......

   yleensä tatuoinneissa on n. 80e alotusmaksu että sen verran melko varmasti ainakin.

   Poista
  3. Voi luoja, ei se ole tatuoijan mökä jos ei muste pysy. Se ihan riippuu ihmisestä ja siitä kuinka se tatuointi paranee. Itselläni myös jalkapöydäsdä (molemmissa) kuva, ja niissä ei muste pysyny, luonnollisestikaan kun ajattelee, tuo on sellainen kohta kuitenkin joka on rasituksessa kokoajan, hankaa sukat ja kengät yms. Mutta nyt kun uusittiin on pysynyt tosi hyvin. Eli ihan tatuoinnin paikasta ja sen ihmisen parantumistyylistä pitkälle kiinni pysyykö se muste kuinka hyvin.

   Poista
  4. joo mulla lähti sen ruven mukana väri, eli varmaan ihan oma vikani oli:)

   Poista
 3. mulla on ainaki tatuoinnisani väritakuu? että saan men lisää milloin haluan kuluneet värit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mullaki, mutta tosiaan sitä tatskaliikettä ei oo enää olemassakaan:)

   Poista
 4. Löysin samat kirpparilta ja sovittelinkin. Hinta oli jotain yli neljäkymppiä käytetyistä!! Byhyy en ostanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho, toi on kyllä vähän liikaa käytetyistä!:)

   Poista
 5. Mun ruutuhame tuli eilen postissa ja oli just sellainen kuin toivoinkin! Ensin kauhistuin kun en meinannut saada sitä kiskottua pepun yli, kamalan tiukka se kuminauha :-D Mutta sopii kyllä mulle just täydellisesti, kiitos <3

  VastaaPoista
 6. Ihanat! Vagabondit on ihanat kun ne pysyy silosen pehmeänä jalassa vaikka käyttöikääkin tulee.

  VastaaPoista