6.9.2013

you're an asshole but I love you

Kiitos kiitos ja vielä kerran kiitos kaikista ihanista kommenteista, joita laitoitte edelliseen postaukseen! Oli siellä kyllä melko ikäviäkin kommentteja seassa, jotka ei kyllä ainakaan helpota tätä tilannetta. Jännä, miten tuntemattomat ihmiset osaa painella just oikeista nappuloista ärsyttääkseen mua:D No mutta pääasia on se, että tiedän ite miten asiat on!

Nyt palataanki sitten vihdoin niihin öö viime lauantain asukuviin. Pojat tuli sen verran myöhään sieltä messuilta, että oli jo liian pimeetä asukuvien ottamista varten. Niinpä kuvattiin asukuvat vähän jälkikäteen - nyt vaan jäi se videolla näkyny nuttura puuttumaan. Käytiin sillon lauantaina just ennen sulkemisaikaa morrisonsissa syömässä, siitä on alkanu muodostua meidän lemppari ravintola Helsingissä. Siitä siirryttiin vielä vapianoon viiden euron drinkeille, mutta jatkettiin drinkkien jälkeen suosiolla kotiin sen suuremmin juhlimatta.

Jakku choies (saatu), hame ja kaulakoru ebay, kengät oasap (saatu)

Päälle päätykin sitten niistä uutuksista sekä choiesin jakku, että oasapin korkkarit. Korkkarit osottautu tosi tosi hyviks jaloissa, mikä ainaki mulle tuntuu olevan harvinaista korkkareissa nykyään :) Sain canonilta vaihteeks objektiivin lainaan, jota käyttämällä otettiin nää kuvat. Kyseessä on EF-S 60mm f/2.8 macro USM -objektiivi. Kunnon hirviö sanayhdistelmä, josta mä en tällasena kameranerona tajua ainakaan yhtään mitään. Onneks tajuttiin ottaa objektiivilla toisetki asukuvat näitten lisäks, sillä sisällä omin avuin objektiivilla kuvaaminen on sula mahdottomuus ku tila ei riitä, eikä kameran kaukolaukasin yllä käteen asti.

Mitä tykkäätte asusta?

15 kommenttia:

 1. Onko tuo myymäsi jumpsuit shortsipuku joustavaa materiaalia :)? eli joustaako vyötäröstä, saako helposti päälle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. materiaali ei ehkä oo niinkään joustavaa, mutta vyötärössä on sellanen rypytys tms että se joustaa hyvin:) eli helposti saa päälle!

   Poista
 2. Nättejä kuvia, näyttää hyvältä objektiivilta!

  VastaaPoista
 3. Oi, oot näissä kuvissa ihan älyttömän kaunis! :) Ja älä stressaa siitä laihduttamisesta, ei sun ainakaan pakko oo laihduttaa, sulla on just täydellinen kroppa!

  VastaaPoista
 4. Ei juku, miten ihanat noi korkkarit! Tosi hyvännäköset!

  VastaaPoista
 5. Ihan kiinnostaisi tietää kysely, mitä kautta ihmiset ovat löytäneet blogiasi lukemaan. Itse löysin blogisi, kun laura (motherfuckinfashion)oli linkittäny tän. Oot upee ja tää on ehdottomasti paras blogi, mitä luen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. luulenpa, että suurin osa on päätyny sitä kautta tänne:) kiitos paljon!

   Poista
 6. Voi että, oisin huutanut pari tuotetta tuolta sinun blogikirppikseltä, mutta homma kaatui siihen ettei voinut tehdä sitä anonyyminä. :( (ei ole tunnuksia minnekään, että olisi voinut huutaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei, en tienny et siellä oli tollanen esto! asia on nyt korjattu, toivottavasti ehdit vielä huutamaan:)

   Poista
  2. Höh valitettavasti en ennättänyt, mutta ehkä ens kerralla jos sellainen tulee! :)

   Poista
 7. hei miks muuten luovuit suorasta otsiksesta? joku vanhempi postaus pisti tossa silmään,suora otsis sopi sulle älyttömän hyvin mun mielestä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ollu oikein mun juttu, tykkään enemmän näistä:)

   Poista