22.11.2013

it's freezing outside

Vaikka Suomi onkin pieni maa, niin huomasin kyllä ihan selkeen eron säässä Helsingistä Iisalmeen tullessani. Täällä ollaan jo pakkasen puolella! Vaikka kyseessä on ihan muutaman asteen ero, niin kyllä sen huomaa. Pahempaa on kuitenki se, että täällä tulee pimeetä vielä aikasemmin. About kolmen aikaan on jo melkeinpä mahdotonta saada hyviä asukuvia. Tää kans saattaa olla vaan mun kuvaustaidoista kiinni:D Mutta oikeesti tää vuodenaika on kyllä bloggaajan pahin vihollinen. Mulla on vielä sellanen unirytmi, että mulle on harvinaista herätä edes kahdeltatoista. Oon aamu-uninen pahimmasta päästä! Sillon ku ei oo ihan pakko herätä, niin sillon en herää. Pari päivää sitten sain itteni kerranki hyvissä ajoin hereille, koska halusin vaan niin kovasti saada kunnon asukuvat pitkästä aikaa. Kuvien ottamista Iisalmessa ollessa hankaloittaa kuitenki Roopen työajat - onneks sillä nyt oli vapaapäivä. Huomenna ajattelin kiskoo sen kesken työpäivän kuvien ottoon:)

Liivi cubuc, hame zlz.com (saatu)

Otsikko ja asu ei sovi oikein yhteen, mutta tosiaan kyllä tuolla sai palella. Koitettiin ottaa mahdollisimman nopeesti nää kuvat, koska olin ihan jäätymiskuoleman paikkeilla ilman takkia:D Mun mielestä asut vaan näyttää paremmalta ilman sitä päälle tungettua takkia, joka harvemmin edes sopii asun kanssa yhteen. Päällä mulla oli mulle uudelta tuttavuudelta, zlz.comilta saatu hame. Kävin hakee tuolta tulleen paketin postista just ennen ku tulin Iisalmeen, joten yhdistelmien miettimiseen ei oikein ollu aikaa. Muita zlz.comista saatuja vaatteita esittelen sitten myöhemmin, jos vaan keksin mieleiset yhdistelmät niille:) Hankala combo ku Iisalmessa on kuvaaja, mutta vaatekaappi on Helsingissä! Mutta joo, suosittelen tsekkaa zlz.comin tarjonnan, oli meinaan aika vaikeeta valita sieltä ihanuuksien joukosta itselle jotain:)

Mitä tykkäätte uudesta hameesta ja asusta ylipäätään?

10 kommenttia:

 1. Missäpäin iisalmea nämä kuvat on otettu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. me sanotaan sitä pitkänkosken lenkiks, on tolle paikalle varmaan joku virallinenki nimi:D

   Poista
 2. Kuinka pitkään sulla menee yleensä näissä kuvaushetkissä? (kuinka monta minuuttia tms)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. riippuu vähän, mut sellanen viis minuuttia ehkä:) nyt ku on kylmä nii tulee otettuu nopeemmin kuvat. näissä kuvissa kesti tosin varmaan vartti, ku kokoajan jostain tuli auto:D

   Poista
 3. Keskeytät toisen työpäivän vaan siks että saat kuvia itsestäs?-,-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tauot on sallittuja:) ja jos mulla olis vaan tarve saada itestäni kuvia niin saisin otettua niitä ihan itekki. nyt kuitenki kyseessä on vaan tää blogi ja se, että saan tänne hyviä kuvia:)

   Poista
 4. Ihana asu :)

  Kävin tsekkaa tuon zlz.com:in tarjontaa ja voi vitsit että tekis mieli tilata vaikka mitä! Voisitko kertoo että mitä maksutapaa käytit (luottokorttia, paypalia vai jtn muuta korttia)? Prkl ku ei oo luottokorttia. Ja mites noi tullijutut? Oon ihan pihalla ku en noin kaukaa oo tilannu :))...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sain yhteistyön myötä valita siis ihan ilmaiseksi vaatteita sieltä:) mutta suosittelen kyllä paypalia maksamiseen, se ainaki on itelläni toiminu. mulla on kerran juuttunu joku tilaus tulliin mut seki hoitu vaan sillä, että laitoin tulliin sähköpostia ja selitin että paketissa on vaatteita:) sen jälkeen se tilaus tuli ihan lähipostiin. eli ei tarvii pelätä tilaamista:)

   Poista
 5. Ite asun pitkällä koskella päin;)

  VastaaPoista
 6. Millonkapa Pohjois-Savossa ei ois kylmä:D Välillä tuntuu et asutaan jollain Pohjois-Venäjästä erotetulla tundralla mitä vertaa eteläisempään Suomeen, niin suuret erot säässä välillä =D

  Raitahame toimii yllättävänkin hyvin mun mielestä tässä asussa. Ja kaikessa "karuudessaan" tuo maaseutu tuolla takana sopii hyvin näiden kuvien tunnelmaan, tykkään :)

  Ja hei! Jos _yhtään_ kiinnostaa toisen savolaistytön tuore ja vähän erilainen blogi niin käy kattoo!
  mariantai.blogspot.fi

  VastaaPoista