10.11.2013

Testaa Shai Sheiveriä!

Heippa! Pääsin Inspiration-bloggaajana mukaan Indiedaysin ja Shain kampanjaan. Ei olis voinu enää parempaan saumaan sattua, nimittäin mulla on viime aikoina menny niin pahasti hermot siihen, miten kalliita vaihtoterät kaupoissa on. Shai on siis markkinoiden ensimmäinen kuusiteräinen sheiveri, joka takaa siistin ja viimeistellyn lopputuloksen. Tuote on päässy mulla jo ahkeraan käyttöön, ja olen kyllä tyytyväinen! Monesti sheivereiden kanssa käy niin, että sääret joutuu ajamaan kahteen kertaan, koska terä ei vaan nappaa kaikkia karvoja samalla kertaa. Tätä ongelmaa ei Shain kanssa ole, kiitos tuon terämäärän!


Teillä on nyt mahdollisuus päästä testaamaan Shaita ilmaiseksi täällä! Pääsette tilaamaan kokeilupaketin (sheiveri + kaksi terää) vain postikulujen, 4,90e hinnalla. Muistutuksena kuitenkin se, että tilaus muuttuu kestotilaukseksi, jos et muista perua sitä ensimmäisen tilauksen jälkeen. Kestotilaaja saa postissa neljä kertaa vuodessa paketin, joka sisältää vaihtoteriä. Paketti tulee kolmen kuukauden välein, ja hintaa sille tulee 17,45 euroa. Mutta tosiaan jos pelkkä kokeilu kiinnostaa, saat sen vain hintaan 4,90e :) Huomiona vielä se, että testipaketin tilaamiseen vaaditaan 18 vuoden ikää! Jos siis siellä ruudun takana on muitaki sheiverien ja vaihtoterien markettihintoihin nuivaantuneita, nyt ois hyvä tilaisuus saada uus sheiveri ja vaihtoterät halvalla:) Pääsette tilaamaan testipaketin tosiaan Shain nettisivuilta.

Kaikkien testipaketin tilaajien kesken arvotaan Shain sivuilla viikottain vuoden sheivaustarpeet. Arvontaan osallistuu siis kaikki, jotka tilaavat testipaketin. Teillä mun lukijoilla on mahdollisuus tuplata voittomahdollisuus tilaamalla testipaketin ja kommentoimalla tähän postaukseen. Eli nyt menkää ihmeessä tilaamaan testipaketti ja kommentoikaa, nimittäin arvon kaikkien kommentoijien kesken vuoden sheivaustarpeet! :) Aikaa osallistua arvontaan on perjantaihin (15.11) asti! Muistakaa jättää kommentin perään sähköpostiosoite.

ps. Myös miehet voivat osallistua, sillä Shailta löytyy sheiveri myös miehille! Tytöt huom, hyvä joululahjaidea;)

26 kommenttia:

 1. pistin tilaukseen !:)

  - jalonen.anni@suomi24.fi

  VastaaPoista
 2. dacoconutt@gmail.com

  VastaaPoista
 3. tilaus laitettu:)
  jemina.heikkila@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Osallistun :))

  pipsaksi@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Osallistun:)

  maiju-jokinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. tilaus laitettu :)
  j.grondahl@luukku.com

  VastaaPoista
 7. tilattu!
  juuuutta-@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. tilattu (:
  rautavaara.saana@gmail.com

  VastaaPoista
 9. mukana!

  ama-95@windowslive.com

  VastaaPoista
 10. muikana
  jenny_nykanen@hotmail.com :) !

  VastaaPoista
 11. Nuivaantunutko?! En yhtää, mitä ny aina koitan sen halvimman löytää ja käytän sitä siihen viimesee pisteeseen asti. Terveisin opiskelija elämä on ihanaa :D
  katjujia@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Mua kans ärsyttää suuresti, että ns. kunnon sheiverit maksaa melkein 20 euroa! Oli siis lähes pakko tilata toi kokeilupaketti :p

  iial@suomi24.fi

  VastaaPoista
 13. Osallistun arvontaan :)
  pauliina.vierunketo@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Aattelin vinkata jos rahan tarpeessa olet, niin hae Irokeesille töihin :) nytkin ois ollut mulle esim Iisalmessa työkeikka tarjolla, mut en päässy menee! Kivaa keikkaluontoista työtä ja voit valita keikkoja aina sen mukaan satutko olee Iisalmessa/Hki :)

  VastaaPoista
 15. tilattu!

  anninasalmi@windowslive.com

  VastaaPoista
 16. Testipaketti tilattu ja arvontaan mukaan :)
  minnal@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Tilattu! Montakos terää siinä paketissa on kun alkaa kestotilaus? joku yks vai :)

  sannahietala@netti.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ymmärtääkseni neljä, ja tosiaan neljä kertaa vuodessa tulee:)

   Poista
 18. Kiitos vastauksesta. Sain vastauksen myös emailiin ja vastaus on 8kpl!! WAU! eli tulee halvemmaksi venus terään jos vertaan, jos todellakin on lupaama sileys ;) hinta 17.90 ja 8 vaihtoterää.

  VastaaPoista
 19. koskas kerrot voittajan?

  VastaaPoista
 20. Moicca! Samat terät saa halvemmalla täältä ilman mitään sopimuksia www.shave-lab.fi

  VastaaPoista