11.12.2013

pikkujouluilemassa

Heippa! Olin tosiaan lauantaina juhlimassa pikkujoulujen merkeissä. Pikkujoulut olivat siinäkin mielessä erikoiset, että ne kesti koko päivän:) Päivä alkoi Suomi-Ruotsi -ravien merkeissä Vermon raviradalla. Ei varmaan kenellekkään yllätys, etten ollu koskaan ennen käyny siellä. En oo muutenkaan ollu koskaan ravi- tai edes heppatyttöjä, mutta raveissa käyminen oli siitä huolimatta mahtava kokemus. En lähteny veikkailemaan voittajia vaikka vinkkejä sateli, mulla on nimittäin niin huono tuuri kaikessa tollasessa. Mutta niin, mun lisäks meitä bloggaajia oli Jutta, Sharon ja Nina. Oltiin vähän isommalla porukalla omassa aitiossa, jossa oli tarjolla ruokaa ja juomaa. Hengailtiin siellä melkein kuusi tuntia, ja aika meni yllättävän nopeesti mukavassa seurassa. Mulla oli kaks kameraa mukana, koska olympuksen minijärkkärin akku veteli viimesiään:D Mutta sitten kuvia!

Päällä oli ihan simppeli asu, jossa ei tullu kuitenkaan hengailtua niin paljoo. Saatiin nimittäin heti alkuun itellemme onepiecet ja vaihdettiin ne tuolla päälle:)

Vähänkö muuten rakastuin tuohon onepieceen! Niin lämmin ja mukava päällä, aivan mahtava kotiasu.

Raveista suunnattiin keskustaan ja Namuun syömään. Mä kävin ennen tota syöntiä nopsaa kotona käyttää Irinan ulkona ja vaihtaa vaatteet, en onneks kuitenkaan missannu mitään:)

Tää jäiki sitten illan viimeseks kuvaks, en vaan muistanu yhtään kameran olemassaoloo (viini teki tepposet). Ilta jatku Showroomissa, jossa meillä oli pari pöytää varattuna. Roope liitty kans loppuillasta seuraan ajettuaan kevyet viis tuntia Iisalmesta Helsinkiin:D Lähdettiin jo joskus kahden aikaan pois, oli sen verran kova väsymys (känni, no ei) tosta koko päiväsestä tissuttelusta. Mutta tosiaan mahtava päivä kaiken kaikkiaan, kiitos Anniinalle kutsusta!

Jos muuten haaveilette omasta onepiecestä, tai haluutte antaa sellasen vaikka joululahjaks, niin mulla olis teille alennuskoodi tarjolla! Alennuskoodilla littlebitvain saatte -15% alennuksen onepiecestä. Koodi on voimassa 21.12.2013 asti:)

24 kommenttia:

 1. http://www.vauva.fi/keskustelu/3885442/ketju/vahan_saalittaa_tuo_yksi_bloggaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. harmittava keskustelu, koska en todellakaan oo välittäny sellasta kuvaa et pääsisin muka suoraan töihin. haluun vaan nyt ennen opiskelua harjotteluun, että saisin kokemusta. oon ihan liian nuori hakemaan vakituisesti toimittajan töihin, eka täytyy opiskella ja saada sitä kokemusta.

   Poista
  2. Luin koko keskustelun ja (monta vuotta blogia lukeneena) ei kyllä ole missään välissä tollasta kuvaa tullut susta senja mitä keskustelussa oli! Tiedät kuitenkin itse mikä totuus on niin älä tollasista välitä♥

   Poista
  3. Hyvä Senja, mahtava vastaus tohon ketjuun! :)

   Poista
  4. Ota tämä kunniana. Ei vauva.fi:ssä ihan kaikki saa omaa keskustelua ;) Nyt tiedät että sinulla on oikeasti lukioita, kun myös ei-Iisalmelaiset ovat ottaneet sydämen asiakseen sinun haukkumisen. Vihatuilla bloggareilla on aina paljon rakastajia.

   Poista
 2. Upea asu!
  Onko milloin tulossa seur kerran alennusta ripsienpidennyksiä varten niin kuin sulla on joskus aiemmin ollut blogissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!:) mulla on ens viikolla ripsihuolto nii pitää sillon kysyä :)

   Poista
 3. oo haluun tollasen onepiecen! :)

  VastaaPoista
 4. Voi oot tosi kaunis! :) Ihana meikki <3

  VastaaPoista
 5. Mihinkä kaupunkiin aiot hakea viestintää? :)

  VastaaPoista
 6. Katoin tota ylempänä linkitettyä keskustelua ja aloin vaan miettimään et mikä tarve ihmisillä on netissä keskustella toisen (tuntemattoman) asioista? On jossain määrin ehkä ''normaalia'' puhua toisista yksityisesti, mutta netissä, kaikkien nähtävillä? En vaan jotenkin ymmärrä.

  Alkaakohan ihmiset puhuu mustakin tollasia ku aion lukion jälkeen pitää yhden tai kaks välivuotta jos en pääse lääkikseen sisään? :D

  Oot yks mun lempparibloggaajista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mut sellasta se on, ku avaa elämäänsä täällä blogissa. mua vaan harmittaa tollanen, että musta saadaan ihan vääränlainen kuva vaikken sellasta omasta mielestäni oo antanu :) kiitti paljon!

   Poista
 7. Pääsitkö muuten siihen sun haluamaan harjottelupaikkaan?:)) Oot kun mielestä ainakin ansainnut sen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en päässy:) ei johtunu mitenkään siitä etten ois pätevä, niillä nyt vaan vaihtu muotitoimittaja joka ei ota vielä ketään harjotteluun. sit ku ottaa, nii ihan lyhytaikasiin ja just opiskelijoita mieluummin. mun harjottelun järjestäminen ei oo niin helppoo ku en oo opiskelija:) mut nyt vaan uusia paikkoja koittamaan!

   Poista
 8. Miten sun äikän ylioppilaskirjoitukset meni nyt syksyllä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. arvosana pysy samana:) en tiiä pisteistä ku en oikein osannu tulkita sitä lappua:D

   Poista
 9. "Minusta tuo on aidosti ainoastaan hurjan surullista" öö ja mun mielestä on aidosti hurjan surullista että ihmisillä ei oo muuta tekemistä kun kirjottaa vauva.fi foorumille tuntemattomista ihmisistä paskaa ja yrittää lytätä toisten unelmat, ilmeisesti joku hieman katkeroitunu kun ei ite oo uskaltanu ikinä ees yrittää saavuttaa minkäänlaisia unelmia...alko kyllä kiehumaan tuota lukiessa, miten ihmiset kuvittelee et netissä saa kirjotella nimettömästi aivan mitä lystää. Mut hyvä vastaus Senja, ihana et pystyit noin asiallisesti vastaamaan, ite oisin varmaan kiehunu raivosta:D Toivottavasti et anna tollasten ihmisten lannistaa ku tavoittelet sun unelma-ammattia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllähän noi jutut siellä vähän ihmetytti, varsinki ku musta maalattiin sellasta kuvaa, että mä luulisin pääseväni ihan minne tahansa noin vaan:D en oo koskaan sanonu mitään sellasta, mitä tuolla väitettiin. joidenki ihmisten mielestä pitäis ilmeisesti mennä siitä, mistä aita on matalin, ja hankkiutua opiskelemaan sellasta alaa, jolle on helppo päästä töihin. ja en todellakaan anna lannistaa:)

   Poista
 10. Minä kävin keskiviikkona Vermossa raveissa. Edellisen kerran olin raveissa on varmaan noin kymmenen vuotta sitten. Ihan mukavaahan siellä oli. Totota kannattaa aina nimen perusteella ja helpoiten voittaa vähän jotain, kun totoaa sijaa. Sijassa riittää, että hevonen on kolmen parhaan joukossa.... Paitsi keskiviikkona en voittanut mitään, hävisin vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo noin mäki ymmärsin että kannattaa tehdä:)

   Poista