14.1.2014

insta photos

Moikka ihanat! Ajattelin ihan testimielessä tehdä postauksen mun instagrammiin kertyineistä kuvista, tällasia postauksia kun näkee kuitenkin monissa blogeissa. Haluaisin kuulla teidän mielipiteen, että teenkö jatkossakin tällaisia? En viikottain, mutta aina silloin tällöin vähän isomman satsin kerrallaan. Oon nyt vasta pikkuhiljaa alkanut oppimaan instagrammin käyttämistä, kun vihdoin oon pystyny päivittää sitä iphonen ansiosta. Välillä unohdan päivittämisen kokonaan, mutta sitten taas tulee sellaisia päiviä, että kuvia olisi useampikin julkaistavaksi. Mut tosiaan löytää instagrammista nimimerkillä @senjasa, ja linkki löytyykin tuosta sivupalkista:)

1. Sain syksyllä käyttööni äitin voittaman Lady Linen jäsenyyden viikoksi. No arvatkaa vaan jaksoinko käydä salilla ollenkaan? Hyvä esimerkki mun laiskuudesta... Solariumissa makoilu kyllä siitä huolimatta maistui! 2. Yksi parhaista asioista talvessa: kynttilät. Pitäisi muistaa sytyttää kynttilät useemmin:) 3. Gloria Blog Awardseissa. 4. Hullaannuin Vapianon viiden euron drinkeistä, nam!

1. Paras tapa rentoutua: kylpyamme, kynttilä ja lasillinen viiniä. Lavuaarin päälle vielä läppäri ja joku hyvä sarja pyörimään:) 2. Kerrankin lenkkeily maistui, kun Irina vietti täällä loppuvuodesta kaksi viikkoa. Tuli käytyä joka päivä lenkillä:) Irina tosin on melko laiskasta päästä, eikä se jaksa (sitä ei huvita) lenkkeillä kovinkaan pitkään, ennen kuin pitää päästä syliin. 3. Kotibileet Iisalmessa:) 4. Astetta epäterveellisempää, mutta tosi hyvää fiestasalaattia.

1. Mun tämän hetken ehdoton lempparikoru! 2. Tbt (throwback thursday). Mulla on ikävä tanssia! Venyttelyä en tosin kaipaa yhtään:D 3. Caron pikkujouluissa:) 4. Ensimmäistä kertaa Showroomissa, ei ehkä ihan mun paikka mutta kivaa vaihtelua kyllä:)

1. The day after.. Käytiin syömässä Itiksen Fonda del Solissa, hyvää oli! 2. Ollaan Roopen kanssa Filmtownin vakioasiakkaita aina, ku oon Iisalmessa. Joulua ennen täytyi tietysti nähdä joku jouluaiheinen leffa:) 3. Tortilloita pitkästä aikaa. 4. Kyllä musta hyvä vaimo vielä tulee! Lihamureketta kokkaamassa.

1. Parasta Iisalmessa juomisessa on halvat hinnat. Tuossa baarissa maksoi skumppapullo 12e ja yhessä toisessa valkkari/punkkupullo 11e. Ei paha, mutta petollista kyllä! 2. Näistä väreistä lähti hiustenvärjäysoperaatio käyntiin... 3. Matkuksessa shoppailemassa ja oranssi juurikasvu visusti hatun alla piilossa. 4. Lisää skumppaa, tällä kertaa uutena vuotena. Tosi hehkeen näköstä, eikös? Ens uv:na täytyy päästä kyllä jonnekkin!

1. Ensimmäinen kuva uusista hiuksista. Okei ensimmäinen julkinen sellainen, piti ottaa varmaan 50 kuvaa ennen ku löytyi edes yksi julkaisukelpoinen. Girl problems.. 2. Pyysin Roopelta yhtä hajuvettä sen ulkomaanreissulta tuliaisiks, sainkin kaks! Hyviä molemmat:) 3. Pitkän joululoman jälkeen vihdoin Helsingissä. Postia oli niin paljon, että oven avattuani ne tulvi rappukäytävään. Suurin osa yllättäen mainoksia, vois ehkä harkita kieltolappua. 4. Tyypillinen salaatti viimesen viikon ajalta: salaattia, kanaa, pähkinäsekotusta, kiiviä, fetajuustoa ja aurinkokuivattua tomaattia. Mitä sanotte tosta aurinkokuivatusta tomaatista, onko kauhee kaloripommi vai voiko syödä hyvillä mielin?

1. Voisko joulu tulla jo? Meidän jouluun ei muutes kuulu alkoholi, ei edes viini ruokapöytään:) 2. Salaatilla ihanan Saijan kanssa! Puheenaiheet oli kyllä taas sitä luokkaa, että viereisissä pöydissä istuvia varmaan hirvitti... 3. Can you believe it: ostin farkut! Turvallisena valintana musta väri, näistä on hyvä lähtee. Löysin samalla kans kivan ristikorun edellisen hävinneen yksilön tilalle. 4. Vihdoinkin lunta! Jalassa uudet leopardipopot ja tietysti ne uudet farkut:)

4 kommenttia:

 1. oi, toi sï hajuvesi on kyä niin ihanan tuoksuista että!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no älä! yllättävää et roope osas valita noin hyvin:)

   Poista
 2. kiivithän niitä kaloripommeja on ;) ei aurinkokuivatut tomaatit oo niin pahoja, öljyyn säilötyistä voi valuttaa osan pois ja pitäis niitä vissiin löytyä nykyään esim. suolaveteen säilöttyinäkin? mut en hirveesti huolestuis siitä jos noita salaatissa syö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiivikö oikeesti?:o oon tosi nirso hedelmien ja kasvisten suhteen, ja kiivi on yks harvoista mikä kelpaa:D mut oon kyllä huuhtonu aina aurinkokuivatut tomaatit ennen syömistä:)

   Poista