13.2.2014

I wonder where you are

Tulipas taas järkevä otsikko:D Mä yleensä nappaan jonkun biisin sanoituksista otsikon, mutta sitten välillä (tosi usein) tulee näitä päiviä, että ei tuu mitään biisiä mieleen. Mutta joo, asiaan! Oon nyt kunnostautunu käymään pressitilaisuuksissa, tai ainakin kahdessa sellaisessa. Eilen luvassa oli kahvin valmistuukseen tutustumista Meiran paahtimolla. Siellä ei oikein saanu kuvata, joten kuvasaldo jäi näinkin onnettomaksi.

Mä en ite juo kahvia, mutta päätin ihan mielenkiinnosta mennä paikan päälle. Päästiin tosiaan tutustumaan kahvin valmistukseen ihan alusta alkaen, ja kierrettiin koko paahtimo läpi. Maisteluhuoneessa päästiin kuulemaan vähän erilaisista kahvipavuista, ja mistä ne tulevat. Ajatelkaa, että on ihmisiä, jotka työkseen maistelevat kahveja. Oli melko huvittava näky, kun maistaja otti kahvia ensin yhdellä lusikalla, kaatoi sen toiseen lusikkaan, maisteli kahvia ja sylki sen pois. Ja miten nopeeta tahtia! Jopa 90% Meiran paahtimolle tulevista papueristä hylätään. Jos yhdenkin kupin sisältö on virheellinen, koko erä hylätään. Roskiin nämä kelpaamattomat pavut eivät kuitenkaan päädy, vaan ne kulkevat sitten jonnekkin muualle, jossa ne hyväksytään. Mutta ainakin Meiralla on kyllä tarkkaa, että millaista kahvia sinne pakettiin oikein päätyy:) 

Sitten tämän päiväiseen pressitilaisuuteen! Kävin Tanskan suurlähettilään residenssissä tutustumassa tanskalaiseen FLEYE -silmälasimerkkiin, joka lanseerataan nyt Suomessa yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.

Paikan päällä oli FLEYE:n suunnittelija Annette Estø kertomassa merkistä. FLEYE:n lasit tunnetaan keveydestä, kestävyydestä ja joustavuudesta. Ulkonäkökään ei kyllä laseissa ollut pielessä:) Mulla itelläni ei oo koskaan ollu silmälaseja. Joskus yläasteella mulla oli optikolle näöntarkastukseen aika varattuna, mutta enhän mä sillon teininä mitään laseja halunnut. Ei mun näkö oo sen kummemmin enää häirinnytkään, en vaan näe kauas niin hyvin. Jos FLEYE:n lasit kiinnostaa, niin ne tulevat myyntiin 17. helmikuuta kaikkiin Instrumentariumin myymälöihin:)

Sitten vielä pari asukuvaa. Mulla oli huono naamapäivä, joten mikään kuva, jossa katsoin kameraan ei tällä kertaa kelvannut:D Ulkona oli jo pimeetä, joten sovellettiin vähän ja otettiin kuvat sisällä. Kiitos vielä Ennille!

Tuliko tarpeeks sekava postaus? Ens kerralla paremmalla onnella! Huomenna luvassa olis hiustenvärjäämistä. Jännittävää värjäämisestä tekee se, että joku toinen bloggaaja värjää mun hiukset. Toivottavasti tulee onnistunut lopputulos:) Noista jutuista tulee sitten postausta myöhemmin! Nyt ei muuta kun oikein ihanaa ystävänpäivää! ♥ Halikaa munkin puolesta teidän poika/tyttöystäviä, jos sellainen löytyy:) Tää on jo toinen ystävänpäivä putkeen erossa Roopesta, en tykkää!

6 kommenttia:

 1. Kiitos itselles kuvista ja seurasta! En oo vielä ehtinyt tehdä tätä postausta, saati katsoa kuvia kunnolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivottavasti tuli hyviä kuvia! en oo mikään mestari kuvaaja;D

   Poista
 2. mistä toi jakku on?:) kelpais itellekin tollanen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. h&m:ltä:) dividedin jakut on parhaita!

   Poista
 3. Ihana asu ja nätti sie! :)

  VastaaPoista