25.3.2014

first, let me take a selfie

Moikka! Eilen nautittiin auringosta, käytiin stockalla salaateilla ja kierreltiin Helsingin rantamaisemia - autolla tosin. Mä tykkään kokoajan tästä kaupungista vaan enemmän! Ajettiin myös ''pihlajakadun'' läpi ihan sattumalta. Pyörin siinä lähistöllä alkukesästä päivittäin sen mun Ellen harjottelun aikana, mutten tajunnu yhtään, miten lähellä kyseinen salkkareista tuttu katu olikaan. Ihmettelen tosin just sen talon valitsemista sarjaan, oli meinaan toinen toistaan hienompia rakennuksia silläkin kadulla. Tän päivän pyhitin puolestaan pääsykoekirjan lukemiselle, joka suurimmaksi osaksi on onneksi mielenkiintoista luettavaa. Oon lukenu kahdessa päivässä suurimman osan kirjasta läpi, ja vielä 60 sivua olisi jäljellä. Tuli hieman hoppu lukea kirja loppuun, koska mulla alkaakin valmennuskurssi jo torstaina. Hiukan kyllä säikähdin kun yhteistyökumppani Huippuvalmennuksesta soitettiin ja sanottiin, ettei viestinnän kurssia voida järjestää osallistujien vähäisen määrän takia. Siellä kuitenkin pidettiin musta hyvää huolta ja järkättiin eri valmennuskurssille ilman, että mun tarvii huolehtia yhtään mistään. Saan tosiaan valmennuskurssin blogin kautta, mikä on kyllä niin mahtava tilaisuus kun vaan voi olla. Nyt vaan täydet tsempit päälle, jotta se koulupaikkakin aukeaisi! Myös työrintamalle kuuluu siinä mielessä hyvää, että mulla on ens viikon torstaina työhaastattelu siihen kasinojuontajan hommaan. Just mun syntymäpäivänä, joka oli muutenkin täyteen buukattu tilaisuuksien suhteen, mutta ei joka kissanristiäisiin tarvitse aina mennäkkään:) Jospa se työpaikkakin järjestyisi! Hain myöskin yhteen ens syksyn tv-formaattiin harjoittelijaksi, mutta siitä sitten lisää siinä vaiheessa, jos onnistuisin saamaan kyseisen paikan.

Paita cubus, hame ebay, takki h&m, kengät asos, sormus oasap.com (saatu) ja laukku mart of china (saatu)

Muutenkin mulla on pitkästä aikaa onnellinen olo. Ehkä se johtuu vaan tuosta paremman puoliskon seurasta, kun päivät täyttyy ihan eri tavalla tekemisestä kuin vielä viikko sitten. Ainoa mikä harmittaa on se, että en kerkee suunnata Iisalmeen nyt ihan hetkeen. Porukat tulee tänne parin viikon päästä, mutta ripset alkavat harventua jo uhkaavasti. Oon siis huoltanu aina mun ripset Iisalmen Hymy.inissä, mutta tällä kertaa täytyis käydä täällä päässä jossain huollossa. Kävin alkuvuodesta täällä yhdessä kauneushoitolassa huoltamassa ripset, mutta ne lähti isoina tuppoina ja nopeesti irti. Joku hyvä ja ennen kaikkea halpa huoltopaikka olis hakusessa! Osaisko joku teistä vinkata edullista ja hyvää ripsihuoltopaikkaa Helsingissä? Olis tietysti myös kiva huollattaa jollain lukijalla ripset, jos joku sattuis tekemään huoltoja vaikka ihan kotona. Vinkkejä kaivataan!:)

Mitä tykkäätte asusta?

12 kommenttia:

 1. Tarkotus ei ole sekaantua mitenkään elämääsi, mutta ootko hakenu muota töitä kuin (tulevaa)koulutustasi vastaavaa? Sillä eiköhän kaikki työkokemus ole positiivista?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo vielä, mutta kesäks joku työ on saatava niin jos toi ei nyt onnistu niin jotain muuta pitää ettiä:) ja kyllä todellakin on, oon ollu ennen esimerkiks tiskaajana ja rasioinu mansikoita keskellä peltoo

   Poista
  2. kannattaa pitää kiirettä. monet työpaikat hakee niitä kesätöitä jo tammikuussa ja paikat ehtii kyllä mennä. Kohta eletään jo huhtikuuta kuitenkin!

   Poista
  3. Itse sain kesätyöpaikan jo kuukausi sitten. Monille koulukavereillekin on jo ilmoitettu saaduista työpaikoista. Kannattaa pitää kiirettä että ehdit vielä hakea johonkin! :)

   Poista
 2. Mulla on tuttu joka huoltaa ripsiä tässä Helsingissä ja on kosmetologiharjoittelija. Mutta tekee kyllä todellakin hyvää jälkee, koska oon itekki niin tarkka miltä mun ripset näyttää ! :D Huollot 20-40e välillä riippuen missä kunno ripset on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuulostaa hyvältä! laitatko mulle vaikka spostilla yhteystiedot?:)

   Poista
 3. Pärjäät sä blogista saadulla "palkalla", vai miten kustannat elämäsi jos haet vaan harjottelupaikkoja? media-ala on kyllä siitä kova, että oikeata työtä on vaikee saada, etenkin jos ei oo mitään kokemusta:/ ärsyttää kun haetaan vaan harkkareita, joita ei sit tietenkään palkata vakituisiks... huoh. nytkin mun työpaikassa (mediayritys) journalistin avointa paikkaa haki _400_ ihmistä, eikä se ollu edes mikään "mielenkiintoisin" paikka, tyyliin joku just Elle tms. en tajuu miten tuun koskaan saamaan vakitöitä (oon nyt määräaikasesti siis vaan).

  t. media-alaa opiskellut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha musta elle kuulostaa just unelma työpaikalta:D ja joo tiedostan kyllä ton alan hankaluuden, mutta toi on ainoo ala mikä mua kiinnostaa:)

   Poista
 4. Ihanaa kuulla, että olet onnellinen! :) <3 Tsemppiä myös työn- ja koulupaikanhakuun! Toivottavasti kaikki järjestyy, kuten toivot. :)

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
 5. Nice bag!! Kaunis!

  http://www.stadinstyle.helsinkids.fi/

  VastaaPoista