10.3.2014

meikki kymmenessä sekunnissa?

Onnistuu! Tai sitten ei:D Video kertoo kaiken:Kiitos haasteesta siis Mikaelalle! Uskaltaako haasteeseen tarttua seuraavaksi Anni ja Enni?;) Tarkoituksena on tosiaan tehdä meikki kymmenessä sekunnissa ja videoida se. Välineet saa ottaa esille valmiiksi!

Mitä mieltä ootte mun ''mahtavasta'' suorituksesta?:D

30 kommenttia:

 1. Ei suoranaisesti liity tähän postaukseen mutta mietin ripsienpidennyksien ottamista ja sähän oot käyny iisalmessa sekä hymy.inissä ja sit siinä salon mangossa (?). Kumpi rehellisesti on sun mielestä parempi paikka ko. tarkoitukseen? Haluaisin mahdollisimman luonnolliset ja laadukkaat pidennykset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hymy.in ehdottomasti! saat päättää ihan ite siellä, että minkä pituset/miten kaarevat/ylipäätään millaset ripset laitetaan:)

   Poista
  2. Ihanaa, kiitos vastauksesta!:)

   Poista
 2. Jälleen, paremmannäköinen ilman meikkiä.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mielipidekysymys, ite en tykkää yhtään:D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. mitä nyt luomivärit ja huulipunat poskella;D

   Poista
 4. "eka olin et ei liirum laarum, mut sit olin et ei vittu" oli mun reaktio! hauska video, ei siinä :D

  VastaaPoista
 5. :D:D:D:D:D:DD Hajos niin paljon tolle sun reaktiolle tuohon nenäjuttuun XD En ehtiny ees kattoa eteenpäin ku oli pakko tulla repeileen.. "mutta... nevermid.."

  VastaaPoista
 6. Hahah :DD Ihan hyvä! Ja tottakai otan haasteen vastaan ;)

  VastaaPoista
 7. oot just upee ilman meikkiä! :D

  VastaaPoista
 8. Hahhahahah kiitti Senja, en oo pitkää aikaan nauranu näin! :D ja siis ihan positiivisessa mielessä. Nätti oot myös ilman meikkiä, sulla on älyttömän hyvässä kunnossa iho! Ps. en ymmärrä miten sulla ei oo paljoo kavereita, oot niin hulvaton ja varmasti mahtavaa seuraa :)

  VastaaPoista
 9. oot niin söpö! Tuli tästä videosta mieleen Rosa-Fiona joskus pari vuotta sitte, sillon ku se teki usein videopostauksia. :DD

  VastaaPoista
 10. olipas typerä haaste

  VastaaPoista
 11. Loistavaa! :D mun pitää tehdä oma versioni tästä lähipäivinä. ;) Mullakin on tosin toi ajanotto ongelma, mut mitä pienistä!

  VastaaPoista
 12. en huomannut mitään eroa siihen onko sinulla meikkiä vai ei! ( siis ennen meikkausta!) elikkä kaunis olet ihan luomuna!

  VastaaPoista
 13. Mirjami Palomäen liike on paras, varsinki ku Mona tekee ;)

  VastaaPoista
 14. symppiksen ja aidon oloinen video! :-)

  VastaaPoista