27.4.2014

20 facts about me

Toinen videopostaus putkeen, mitä täällä oikein tapahtuu?:D Päätin toteuttaa taas yhden lukijalta tulleen toiveen, jossa mua pyydettiin kertomaan videolla faktoja itsestäni. Pitäis oikeesti hankkia parempi muistikortti, koska video pätkäsi taas kesken kaiken muistin täytyttyä. Vasta koneella huomasin, että yksi kohta oli jäänyt kokonaan pois. Mutta se nyt ei ollutkaan mitenkään ihmeellinen, eli ette missanu mitään:) Kertokaa ihmeessä, että mitä piditte videosta! Myös ehdotuksia mahdollisiin tuleviin videoihin saa antaa, näitä on nimittäin ihan kiva tehdä:)

30 kommenttia:

 1. kuuluuko vesi sun vuokraan? :D jos ei niin ei kannata ihmetellä jos sun vesilasku on suuri,päivittäinen ammeen käyttö vie melkoisesti vettä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. maksan 15e/kk vedestä, eli ei vaikuta ammeessa lölliminen mitenkään siihen hintaan:)

   Poista
  2. useimmissa kerrostalois on nimenomaa toi kk maksu ja sen eestä saa käyttää melkosen paljo ennenku nousee

   Poista
  3. Vaikka siellä ammeessa on kiva lölliä niin kannattais miettiä myös vähän että onko tommonen veden kuluttaminen kauheen ympäristöystävällistä.... Ei ammeesta tarvi luopua kokonaan mutta sen jokapäivänen täyttäminen kuulostaa aika hurjalta :D

   Poista
  4. Joissakin taloyhtiöissä on kiinteä vesimaksu, mikä sitten puolen vuoden tai vuoden välein tasataan, eli jos on kuluttanut enemmän niin joutuu maksamaan lisää ja jos taas vähemmän, saa rahaa joko takaisin tai ne hyvitetään tulevissa maksuissa. Senjalla on varmaan kuitenkin vuokrasopimuksen yhteydessä sovittu pelkkä kiinteä maksu, eikä tasauksia ole?

   Poista
  5. aina sama jauhaminen alkaa, kun mainitsen tosta ammeessa olemisesta:D ei oo tosiaan mitään tasaushommaa käytössä täällä, jossain vaiheessa vesimaksu nousi 12 eurosta 15 euroon, ei sen kummempaa:)

   Poista
 2. Voi vitsi vaikutat niin ihanalta ihmiseltä! Oot ihan supernätti :)

  VastaaPoista
 3. Ai että miten oli kiva kattoa! Vaikutat niin aidolta ja ihanalta ihmiseltä,hymyilytti koko ajan! <3 Oot jotenkin just sen tyyppinen ihminen kenen kaveri ois ihan mahtava olla <3

  VastaaPoista
 4. Ihanat hiukset!:) ja hyvä video, pakko kyllä sanoa että sun blogin taso nousi hurjasti ku kyselit lukijoilta vinkkejä. Se oli hyvä jo ennenki, mutta nyt oikeen innolla odottaa seuraavaa postausta:)

  VastaaPoista
 5. kiva että teit tän videon! :)

  VastaaPoista
 6. Kiva video! Tosi paljon on sun blogi parantunut tässä lähiaikoina :)

  VastaaPoista
 7. Ei millään pahalla, mutta oon saanu välillä susta sun tekstien perusteella hirveän epävarman kuvan itsestäsi / blogistasi. Mutta sitten taas tässä videolla puhuit jotenkin hirveän luontevasti ja rennosti, ei ollut tietoakaan epävarmasta senjasta! :) nää videot on kyllä tosi kivaa vaihtelua, saa tehdä jatkossakin :) tykkään muuten hirveästi, kun sulla on aina niin pitkät blogitekstit! Jatka samaan malliin ❤

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva video! Mä myös tykkään katsoa Serranon perhettä ja kaikki kaudet on tullut katsottua varmaan yli viisi kertaa. Ensimmäiset kaudet oon katsonut varmaan yli kymmenen kertaa... Ja itseasiassa oon Serranon perheen katsomisen takia oppinut vähän espanjaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mä kans!:D joitain yksittäisiä sanoja tosin, en sen kummemmin

   Poista
 9. Jos sulle tulee aina jonkun muun kelan postit. Kannattaa kirjoittaa esim. EI ole asunut 5 vuoteen! ja viedä kelan postilaatikkoon. Nimittäin kokemusta on itselläni ja eikä ole enää tullut jonkun muun kirjeitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vein kerran muistaakseni ihan normaaliin postin laatikkoon mut mitään ei tapahtunu:D mut joo pitää tehdä noin!

   Poista
 10. Vähän liian pitkä toi video, yleensä jaksan kattoo max. 5 min pitusia :D Kannattaa muuten tuohon posti asiaan liittyen käydä siellä postissa ja sanoa että henkilö ei oo moneen vuoteen asunu kys osotteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tuli kieltämättä aika pitkä, oon kova jaarittelemaan:D

   Poista
 11. Tosi kiva video!!:) Oot tosi luonnollisen ja rennon olonen!:) Ja tohon kynsien lakkaukseen voisin antaa vinkin, että kannattaa eka laittaa aluslakka, sit se kynsilakka ja viimesenä päällyslakka. Mulla pysyy kynsilakat aina noin viikon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon testannu silleenki, sillo ne lähtee sellasina isoina paloina:D kiitos!

   Poista
 12. Ihana video!:) tykkään niin paljon noista sun hiuksista!

  VastaaPoista
 13. Tosi kiva video! :-)

  VastaaPoista