13.4.2014

Aussie Blog Awards 2014

Viikonlopun gaalat on nyt selätetty, eikä (ihme kyllä) ole edes krapulaa!:) Gaalaviikonloppu alkoi tosiaan perjantaina Aussie Blog Awardsien merkeissä. Aiempina vuosina ihailin tunnelmia muista blogeista, mutta tällä kertaa sain kunnian olla myös itse paikalla. Gaala järjestettiin Kellohallissa, joka oli kyllä oikein viihtyisä, mutta hieman ahdas ihmismäärään nähden. Paikalla oli toinen toistaan upeampia bloggaajia, ja ihan mielettömiä asukokonaisuuksia! Mulla oli tällä kertaa ihan normaali objektiivi käytössä, koska aavistelinkin jo etukäteen, että 50 millisellä saattaisi olla hieman ahdasta kuvata.

016-001 024-001 025-001 029-001 036-001
 Mekko River Island, laukku mart of china (saatu)


Näin heti alkuun kuvapläjäys mun illan asustuksesta. Päädyin lopulta laittamaan ton Ruotsista löytyneen mekon, joka osoittautukin sitten ihan mieleiseksi valinnaksi. Toi on materiaaliltaan läpikuultavaa, joten se kaipasi alusmekon alleen. En itseasiassa oo varma, että onko tuo edes mekko vai paita:D Toi on nimittäin edestä sen verran lyhyt. Väriltään mekko on vaaleanpunainen, joka näkyy parhaiten tuossa alimmassa kuvassa.

041-001 051-001 059-001 063-001 068-001 Juontajana gaalassa toimi ihana Maria Veitola. Bloggaajia palkittiin peräti yhdeksässä eri kategoriassa. Oli mahtavaa tarkkailla voittajien reaktioita ihan noin lähietäisyydeltä:) Mun omat arvaukset osui melko pitkälti kohdilleen, ja oli kiva jännittää omien suosikkien puolesta. Voittajat voitte tsekata täältä!

078-001 054-001 Sain ilokseni Roopen mun aveciksi. Meillä oli oikein onnistunu ilta, vaikka lähdettiinkin jo onnistuneesti kymmenen aikaan kotiin:)

Mitä tykkäätte mun gaala-asusta?

7 kommenttia:

 1. en kyllä tajua miten haaveilet journalistin urasta, kun kirjotat näin: "Meillä oli oikein onnistunu ilta, vaikka lähdettiinkin jo onnistuneesti kymmenen aikaan kotiin:)" muutenkin sun tekstissä on aina virheitä. tiedän, ettet kirjoita tänne niin kuin muualle/koulussa kirjoittaisit tms, mutta siis ei kai sitä tarvitse silti niin kirjoittaa että teksti vilisee kirjoitus- ja ajatusvirheitä, toistoa yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no hei, ajatusvirhe:D tohon aikaan illasta kun kirjottaa, niin ei ajatus kulje millään parhaalla mahdollisella tavalla. mä kyllä luen tekstit tarkkaan läpi ennen julkaisua virheiden varalta, mutta toi muotoilu kuulostaa näin jälkikäteen ajateltuna kieltämättä hassulta. pitää jatkossa olla siis entistä tarkempi:)

   Poista
 2. Ouu tää mekko ei nyt kyllä yhtään imartele sun vartaloo. Sulla on upee vartalo, mut et aina oikein osaa tuoda sitä esille oikeilla tavoilla. Mut näytät kuitenkin tosi kauniilta ja hiukset on erittäin ihanat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon vähän samaa mieltä että tollanen haaleenvaalea mekko korostaa vähän vääriä juttuja :/ esim kädet ei oo yhtään treenattu eikä toi malli tuo sun hyviä puolia esille vaan on jotenkin säkkimäinen. Mutta onhan tärkeetä kans miltä itestä tuntuu vaatteissaan :)

   Poista
  2. noo en kyllä nykyään tunne olooni hyväks missään vaatteissa, koska tuntuu just siltä, että oon liian lihava kaikkiin vaatteisiin, mitkä paljastaa mun jalat ja kädet:)

   Poista
  3. Musta toi mekko oli just oikein kiva!:)

   Poista