19.4.2014

indiedays blog awards

Noniin nyt ois vihdoin viimeisen viime viikonlopun tapahtumista kertovan postauksen vuoro! Monilla alkaa varmaan tulla jo korvista ulos nää postaukset kun näitä näkee kaikkialla niin paljon:D Mä nyt yritän kuitenkin ihan lyhyesti kertoa tuosta illasta, josta on tosiaan jo viikko aikaa. Hyvin ajankohtaista siis... Mutta joo, mun oli tarkotus mennä tilaisuuteen Loviisan kanssa, joka oli viimeksikin samaisessa tapahtumassa mun avec. No Loviisalle tuli este, joten mun piti ''tyytyä'' Roopeen. Se ei olis ite edes halunnu sinne, mutta viihtyikin sitten meidän bloggaajien (=tyttölauman) kanssa paremmin kuin hyvin:)

2014-04-132
193-001
Gaalapaikkana toimi Tivoli, jossa oli kyllä tosi hämärää. Tanssilattialla oli kaks tollaista valospottia, joissa sitten useempikin bloggaaja kävi kuvailemassa asujaan. Mulla oli päällä joskus pari vuotta sitten Nellyltä tilattu mintun värinen haalari, joka löytyi siis ihan sattumalta kaapin perukoilta. En oo käyttäny tota koskaan, joten oli jo aikakin. Koitin kovasti ettiä kaupoista juuri ton väristä mekkoa, mutta ihan hyväksi valinnaksi toi haalarisysteemikin osottautui. Vai mitä mieltä te ootte?

214-001
Kategoriat olivat tällä kertaa tosiaan vähän erilaiset kuin viime vuonna. Jos ootte missanu voittajat, niin ne löytyy täältä!

161-001
Ruuat oli jälleen kerran oikein maistuvia:D En halunnu kuvata salamalla tällasia kökkökuvia, mutta jälkkäripöytä oli pakko ikuistaa suussa sulavien makujen takia.

230-001
236-001
Loppuillasta meitä oli iso kööri kasassa + Roope. Oli tosi kivaa ja viiniä ja naurua ainakin riitti;D Kiitos vielä kaikille tytöille!

10 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuo haalari! :) Hyvin sopii sulle. Pilkkusukkikset on muuten aika veikeä lisä asuun!

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne pääty itseasiassa ihan sattumalta jalkaan, kun kaikki muut sukkikset oli rikki;D kiitos!

   Poista
 2. Mää niin ens kerran pääsen tuonne! :D ÄÄÄ

  VastaaPoista
 3. pidä useemminki hiuksia noin, sopii sulle ja näyttää ihan älyttömän kivalta!

  VastaaPoista
 4. Senja olet hurmaava niin ulkonäöltäsi kuin myös luonteelta :) olit kaunis vklp Iisalmen yössä !

  VastaaPoista