17.4.2014

#inspirationday

Iisalmessa ollaan! Meinattiin ajaa matkalla jättimäisen supikoiran päälle, mutta selvittiin kuitenkin hengissä ja säikähdyksellä perille:D Nyt palataan kuitenkin hetkeksi vielä lauantaihin, joka alkoi Indiedaysin järjestämällä Inspiration Daylla ravintola Sipulin talvipuutarhassa. Mä oon yleensä ajoissa ihan joka paikassa, mutta tällä kertaa tuli kieltämättä kiire. Syytän kuitenkin mun puhelimen navigaattoria, joka oli johdattamassa meitä itäväylää pitkin kohti Kulosaarta, vaikka suuntana oli tosiaan Katajanokka. Ei oo muuten mitenkään vierasta toi navigaattorien sekoilu, kerran navigaattori meinas nimittäin viedä meidät Hartwall Areenalle useempaan otteeseen, sama minne oltiin menossa. Kuten aina, määränpää löytyi nytkin lopulta. Tosin vielä määränpäässäkin harhailin ympäriinsä etsien, että minnekkäs tässä nyt sitten pitikään mennä:D

088-001
091-001
Mun osalta päivä alkoi Asuksen Transformer Bookiin tutustuessa. Sen käyttämistä meille oli opastamassa Meri-Tuuli Lindström. Kyseessä on siis läppärin ja tabletin sekoitus, mutta kerron siitä sitten lisää myöhemmin. Sain nimittäin kyseisen kapistuksen käyttööni about kuukaudeksi, jihaa!

093-001 096-001
128-001
124-001
131-001
Paikalla oli valtava määrä bloggaajia, joten tungosta riitti ihan kiittävästi. Seikkailin taas aluksi itsekseni, kunnes löysin seuraa (jälleen) ihanasta Noorasta! Meidän piti tietysti päästä samaan kuvaan sekä ilta- että päivätapahtumassa mukana olleen Axl Smithin kanssa:) Kierreltiin myös paikalla olleiden yhteistyökumppaneiden kojuja parhaamme mukaan, tosin kaikkiin ei jaksettu jonottaa. Halusin kuitenkin vielä ennen lähtöä jonottaa Lorealin pisteelle, jossa annettiin hiusvärien suhteen neuvontaa. Nyt mulle sitten lähetetäänkin postissa suklaanruskeeta väriä:) Eli ihan tummiin hiuksiin en vielä ainakaan palaa.

158-001
150-001
2014-04-014
Paita monki, hame jc ja kengät puma (saatu)

Loppuun vielä muutama kuva päivän asustuksesta, joka syntyi taas melkoisen soveltamisen seurauksena. Toi paita ei oo ihan tyypillistä mua, mutta ostin sen lopulta Roopen innoittamana. Oon alkanu ehkä tykätä tosta itsekin! Hiukan kyllä nauratti varsinkin näitä kuvia läpikäydessä noi mun seisovat silmät...:D Olin tuolla päivätilaisuudessa tyhjillä vatsoin, join yhden fresitan ja yhden lasillisen valkkaria tuloksena pikkunen hiprakka. Perus!

Mitä tykkäätte asusta?

11 kommenttia:

 1. Ootko tehny jotain muutoksia kuvien suhteen ku nykyään ne kestää tosi kauan latautua kun sun blogia lukee kännykällä? :( Vielä vähän aikaa sitten ei tällästa ongelmaa ollut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lataan kuvat vähän eri tavalla kun ennen, koska flickr muuttu ihan ihmeelliseks:D koneella noi ainakin latautuu ihan normaalisti, mutta voin koittaa laittaa kuvat jotenkin eri tavalla sitten seuraavaan postaukseen, jos se vaikka auttais:)

   Poista
 2. Ihana Senja ♥ Ainiin voin lähetellä ne muutkin kuvat meistä facebookissa, jos haluut! Tosin aika järkkyjä ne on mun kohdalta :D niinkuin tääkin mikä tääl vilahtaa huhhu.. Mut kivaa oli, kiitos seurasta pus! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana noora!♥ ei sun tarvii, taitaa olla munkin osalta aika järkkyjä:D

   Poista
 3. Heippa, minkä rotunen tuo ihana hauva on? :) Niin suloinen!

  Saisinko ehdottaa että osallistuisit tähän (tai johonki muuhun tälläseen) kuvahaasteeseen ens kuussa? :) http://s25.photobucket.com/user/chantellelovell/media/FMS1/MAY-PHOTO-A-DAY_zps15a0483f.jpg.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jackrussell:) hmmm tehdäänkö toi siis instagrammissa vai ihan blogissa? tulis aika minipostauksia jos yhden päivässä toteuttaisin, saattais onnistua helpommin vaikkapa viis kuvaa kerrallaan:)

   Poista
 4. Juotko paljon vettä? Voin näin sairaanhoitajana sanoa, että sun nilkat näyttää turvonneilta :/ veden juonti auttaisi! 2-3L / päivä. Muuten ihan loistava blogi ja hienoja nuo sun asut! kaipaisin kuitenkin semmosta enemmän arkista tekstiä ja kuvia :) Ei vain blogitapahtumista, vaatteista ja hiuksista... Esim tuo tänpäiväinen ruokapostaus on tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha:D kyllä mä juon vettä ihan tarpeeksi päivässä, mut ainaki mun kantapäät on silti aina ollu suht isot. kiitos!:)

   Poista