28.4.2014

photoshoot

Näin viime viikolla ihanaa Annia ''pienen'' kuvaussession merkeissä. Tutustuttiin Annin kanssa Olian värjäyskoulussa, ja nyt nähtiin toista kertaa. En lukenu sitä ennen vielä Annin blogia, mutta kasvot ja nimi oli tutut kommenttien perusteella. Puhuttiinkin just siitä, miten oikeesti niiden paljon kommentteja jättävien nimet jää mieleen:) Mä ite kommentoin tosi tosi harvoin mihinkään blogeihin, pitäis petrata! Kommentoimalla voi hyvinkin saada uusia lukijoita, kun nimi jää muidenkin kun bloggaajan mieleen.

Mutta joo! Pääsin Annin kuvattavaks ja olo oli kuin mallilla. Ei ulkonäön puolesta, mutta poseeraamisen kyllä:D Anni oli ihan sika kekseliäs kuvien taustojen yms suhteen ja vois mun puolesta toimia aina mun kuvaajana;) Kuvia tuli räpsittyä ihan kiva määrä, tässä niistä osa!

3
10312133_617655974969560_676690010_n-001
3
6
4
7
8
9
1
Kaikki kuvat yllä ovat siis Annin ottamia!:)

10
Pääsin myös todistamaan Annin ja Heidin kuvien räpsimistä liittyessäni joukkoon. Koitin räpsiä behind the scenes -kuvia, mutta mulla olikin ollut manuaalitarkennus päällä. Perus:D

018-001
11
Kaiken kuvailun jälkeen käytiin Annin kanssa hakemassa ruokaa ja istuttiin nautiskelemaan paahtavasta auringosta. Lämpöä riitti tuona päivänä parhaimmillaan 19 astetta, ei huono! Tuli ihan kuuma farkkupaidassa:) Oli kyllä mahtava päivä!

Mitä tykkäätte kuvista, löytyykö suosikkia?

12 kommenttia:

 1. Mä harvoin kommentoin blogeihin mitään, varsinkaan nimellisenä, mut nyt on pakko tulla sanoo että nää kuvat on ihan tajuttoman upeita! :)

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia! Suosikkini on viimeinen kuva susta. Kaunis malli, hieno valotus ja sopiva tausta :) kiva nähdä erilaisia uusia kuvakulmia susta niinkun tokavika kuva susta. Ite kuvia ottaessa ainakin mulla tulee käytettyä vaan samaa tuttua kuvakulmaa, mut uusia kulmia kokeillessa huomais helposti hienoja piirteitä omassa ulkonäössä :) Näistä kuvista huomaa myös et hyvällä kameralla sas ihmeitä aikaan, vrt esim kännykkäkameraan..

  Mäkin voisin aktivoitua kommentoinnissa.. Välillä kirjottelen tällä samalla nimimerkillä mut oon vaan liian laiska kommentoimaan kun luen sun blogia puhelimella. Koneella olis paljon nopeempi kirjottaa, mutta mä luen blogit aina bloglovinin appista. Tässä kuitenkin vaivalla ja työllä kirjotettu kommentti, puhelimesta loppu akku välissä mut halusin kuitenkin kehua noita kuvia joten kiltisti näpyttelin kaiken uudestaan :D

  T. Yks vakkari mutta kirjoituksen suhteen patalaiska lukijasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tiedän tunteen, luen itekki melkein aina puhelimella blogeja:D kiitos sulle tosi tosi paljon, kun jaksoit nyt kommentoida!:)

   Poista
 3. Toi vika kuva susta on ihan mieletön!

  VastaaPoista
 4. noi lähikuvat susta on niin kauniita!:)

  VastaaPoista