18.6.2014

from the weekend

Huomenna koittais sitten lähtö juhannusrientoihin. Tuhat asiaa on vielä hoitamatta, enkä voi muuta kun ihmetellä mun pakkaus''taitoja''. Lapoin Helsingin päässä mun matkalaukkuun läjän vaatteita, mutta melkeinpä kaikki muu tärkee sitten unohtuikin. Esimerkiks toppatakki olis ollu jees noitten kelien takia, mutta onneks voin kuitenkin vierailla äitin takkikaapilla. Sain vielä kaiken lisäks just sopivasti flunssan, ei ois voinu parempaan saumaan sattua:D No mut jospa mä saisin tarvittavat juhannuskamat kokoon ja selviäisin ylipäätään hengissä tosta kolmen päivän rupeamasta. Tänään koitan keretä vääntää vielä pari postausta valmiiksi juhannuksen ajaksi, ettei tänne tuu turhan pitkää hiljaiseloo. Näitten viikonloppuna räpsittyjen kuvien myötä toivotan kuitenkin teille nyt jo oikein ihanaa ja mahtavaa juhannusta! Have fun!:)

009-001
Lauantaina potkin palloo mun siskon koiran Pinjan sekä tietysti meidän Irinan kanssa. Koitin saada tytöistä kuvaa niiden leikkiessä, mutta arvatkaa vaan pysyikö kamera niiden vauhdin perässä:D

018-001
Meidän talo on kokenu melkoisen muodonmuutoksen sen jälkeen, kun muutin Helsinkiin. Sekä talon että autotallin seinät on maalattu, ovet ja ikkunat on menny uusiks, pihalle on rakennettu terassi ja saunaakin on uusittu. Puhumattakaan kaikista kalusteista, joita äiti on hankkinu. Heti kun auringonottokelit tulee, niin ei oo epäselvää missä mä aikaani vietän!

034-001
Kotona kesällä ollessa ehdottomasti parasta on grilliruoka. Nam!

038-001
Asukuvia otettiin tällasissa maisemissa. Yleensä kuvaukset keskeytyy vähintään muutamaan otteeseen ohiajavien autojen takia. Tällä kertaa selvittiin vaan yhdellä keskeytyksellä:)

154-001
Nopea räpsy ennen treenaamista. Kamera näköjään tarkensi vähän minne sattuu, mutta ehkä parempi niin.

168-001
Ja taas vähän ruokaa... Mä en muuten oikein tykkää perunasta, mutta uudet perunat valkosipulituorejuustolla on jotain niin parasta!

175-001
182-001
Roopen parvekkeella nautiskelua ja mun perus enpessyhiuksia -look. Jos tosta kylmyydestä pitää jotain hyvää keksiä, niin ehdottomasti se, että voi pitää pipoa hyvillä mielin:D

190-001
Irina ja sen koiranpentukatse. Miten tota voi vastustaa??

Haluatteko jatkossakin nähdä tällaisia ihan randomeita otoksia?

4 kommenttia:

 1. Hei minkä rotuinen toi sun siskon ihana koira on?

  Hauskaa juhannusta Senja! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on volpino italiano:) kiitos samoin!

   Poista
 2. Ei se sun käärmepelko niin tavaton oo, hrr. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014061918423582_uu.shtml
  Helsinkiläinen Sami Ranta kohtasi ulko-ovensa edustalla kuristajakäärmeen Myllypurossa tänä aamuna. Tapauksesta uutisoi ensimmäisenä MTV.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no joo luin ton (kommentit myös), hyi että:D onneks oli sentään pihalla eikä asunnosta löytyny!

   Poista