26.6.2014

raakasuklaa workshoppiin bloggaajien kanssa?

Heippa! Mulla ois teille luvassa ihan mahtava arvonta:) Anni järkkäs nimittäin mahdollisuuden, jossa päästään lukijoiden kanssa valmistamaan raakasuklaata. Mukana on siis minä, Anni sekä Laura, ja me kaikki arvotaan mukaan kaksi lukijaamme. Eli nyt kahdella teistä olisi mahdollisuus päästä tutustumaan muhun ja meihin raakasuklaa workshopin muodossa:) Workshop on teille siis täysin ilmainen!

Workshop järjestetään 5.7 klo 11 Helsingissä. Jos haluatte tietää jo etukäteen raakasuklaan valmistusprossessista, kannattaa käydä lukaisemassa Annin postaus aiheesta. Mä en ite tiedä raakasuklaan valmistuksesta mitään, eikä teidänkään tarvitse:D

Jos haluatte mukaan, niin osallistua voi jättämällä kommentin tähän postaukseen sähköpostiosoitteella varustettuna. Aikaa osallistumiseen on 30.6 asti ja voittajat arvotaan 1.7.

Voitte myös osallistua tämän kesän GreenSteerin järjestämiin workshoppeihin, jos tuo päivämäärä ja paikkakunta ei sovi teille. Saatte -20% alennusta käyttämällä koodia SENJA ostaessanne workshopin 4.7 mennessä. Ostetetun workshopin ehtii käyttämään elokuun loppuun mennessä, eli aikaa on:) Tästä pääsette raakakakku workshoppiin ja tästä raakasuklaa workshoppiin.

I'm excited!!


10 kommenttia:

 1. mukana ehdottomasti :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi toi ois siistiä :-D nam!

  ellaan94@gmail.com

  VastaaPoista
 3. ohooo! jospa kerrankin.. :) iidakiiskinen@yahoo.com

  VastaaPoista
 4. Minäkin haluan!! :D

  enninkengissa[at]gmail.com

  VastaaPoista
 5. Jos ne suklaat saisi ottaa mukaan niin ne olis täydelliset mun toisiin ylppärijuhliin, mitkä pidän heinäkuussa! Ois kiva, kun saisi sanoa että itse on omin kätösin valmistanut :)

  jensku01@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana!
  Ikonen.annika@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Kui siistiä! anna_.94@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana :)

  Hepemau@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Mun kotona tehdyt raakasuklaat on menny aina ihan pipariks joten tää tulis tarpeeseen... :D

  julia.heinola@gmail.com

  VastaaPoista