13.7.2014

vastaukset part 1

Koitin ladata youtubeen vastausvideon ekan kerran jo kolme päivää sitten, mutta lataus keskeytyi joka kerralla. Nyt kun läppärille ei ollu mitään tarvetta niin jätin videon latautumaan yön ajaksi kotiin. Eli tässä tulee vihdoin ensimmäinen osa vastauksista, toisen kuvaan lähipäivinä:) Älkää sitten ihmetelkö mahdollista sönkötystä: kuvasin videon yhdellä otolla purkkiin, enkä kyllä jälkikäteenkään kattonu videosta kuin alkuosan. Jotenkin ahdistaa vaan kattoo itteensä videolta:D

26 kommenttia:

 1. Just ihana murre!:D Oot hullun symppis<3

  VastaaPoista
 2. Et sä kyllä voi mennä Roopen mukaan opiskelijabileisiin. Ne on koulun/luokan oma juttu, ei sinne muutkaan seurustelukumppaneita tuo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hohhoijjaa nyt taas...

   Poista
  2. siis jos se on menossa vaikka luokkakavereittensa kanssa baariin niin why not:D en mä nyt kaikkiin mahdollisiin bileisiin sen mukaan kuitenkaan änkää

   Poista
  3. Kyllä muuten tuo. :-) miksipä ei?

   Poista
  4. Muutamassa eri korkeakoulussa opiskelleena voin sanoa että kyllä siellä porukka omia seurustelukumppaneitaan mukaan ottaa, en oo varmaa ollu yksissäkää opiskelijabileissä missä ei oo mukana vähintään muutamaa "ulkopuolista" :D Plus onhan ne baarit aina avoimia kaikille, kuka tahasan pääsee sisään anyway :)

   Poista
  5. niin baareja mä just meinasinkin, että sinne saa joka tapauksessa tulla kuka vaan:D

   Poista
 3. mä oon kyllä mennyt poikaystäväni mukaan opiskelijabileisiin ja toisinpäin eikä oo kyllä kukaan koskaan ihmetelly :D opiskellaan siis ihan eri kouluissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niin mäki vähän luulen, että ei kukaan ihmettele:)

   Poista
 4. Opiskelija bileisiin voi soluttautua ulkopuolisetkin. Joskus on tietenkin sellaisia bileitä, minne ei ulkopuoliset pääse, mutta suurin osa bileistä oli ainakin minulla sellaisia, minne ulkopuolisetkin pysty tulemaan mukaan.

  Selluliitin saa vähemmäksi liikunnalla. Aloin harrastaa paljon liikuntaa (noin kuusi tuntia viikossa) ja jo parissa kuukaudessa alkoi selluliitti kadota silminnähden jaloista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. enkä mä nyt mihinkään suljettuihin yrittäiskään mennä:)

   Poista
 5. oot kyllä tosi symppis, ja vastasit moneen kysymykseen samalla tavalla, mitä ite olisin vastanut. :D jos joskus tarvit auringonottoseuraa, niin voin tuoda tillikermaviilisipsit mukana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha ei kuulosta yhtään hullummalta!:)

   Poista
 6. Tosi kivat nuo tummemmat hiukset! Onko sulla muuten ripsienpidennykset vai tekoripset?

  VastaaPoista
 7. Oot niin symppis ja ihana videolla! Olisin itekki vastannu moneen samallailla ku sie :'))

  VastaaPoista
 8. Ää meinas alkaa itkettää kui söpö ja ihana jotenki oot.

  VastaaPoista
 9. Ja ihan btw yleensä selluliitille ei voi mitään eikä se johdu ihmisen painosta tms. Selluliittii voi tulla kelle vaan olit sit 45 kiloinen tai 150 kiloinen! :)

  VastaaPoista
 10. siis et voinu sänkyä pedata! :( sori kukkahattutätimäisyys mutta ärsyttävää ettet edes tuota voinut tehdä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en mä petaa muutenkaan, eli miks oisin videoo varten pedannu:D mut joo pahottelut jos häiritsi!

   Poista
  2. Aijaa ok :D häiritsi vähän joo mut eipä se mitään jos et kerta muutenkaa tee sitä. sori!

   Poista
 11. En ite olis kateellinen ihmisille jotka ei liho ulkoisesti. Ootko tietoinen, että kaikilla se rasva ei kerry niin että ulospäin näkyisi, mutta sisäelinten päälle ja verisuoniin se rasva kyllä silti kertyy. Se ei todellakaan ole hyvä juttu, vaan voi ajan kuluessa johtaa lopulta sydänkohtaukseen. - ennemminulospäinrasvainen :)

  VastaaPoista