21.7.2014

vastaukset part 2

Hellou! Mun porukat tuli eilen illalla Helsingistä takas kotiin, ja tänään ne huomas kivan yllärin. Meidän tietokone, modeemi ja kotiteatteri oli nimittäin rikki - kiitos viime viikkoisen ukkosen. Mähän ite olin kotona aina välillä, mutten huomannu mitään, koska telkkari kuitenkin (onneks) toimi. Meidän taloon oli siis iskeny salama. Ei tullu mieleenkään ottaa johtoja pois seinästä, koska asutaan kuitenkin keskusta-alueella ja lähellä on paljon ukkosenjohdattimia. No nyt ainakin opittiin, että kyllä ne johdot kannattaa aina varuilta irrottaa. Naapurit kertoi, että meidän talosta oli kuulunu hirvee pamahdus. Aatella, jos olis syttyny tulipalo. Oon niin onnellinen, etten ollu kotona just sillon (en tulipalovaaran takia, vaan sen pamahduksen). Mä pelkään ukkosta niin paljon, että oisin varmaan saanu sydänkohtauksen säikähdyksestä:D Päivä ei jatkunu yhtään sen paremmin, kun vietettiin monta tuntia sairaalassa mun mummon takia. Mitään vakavaa ei onneks sattunu, mutta ainahan tollaset säikäyttää. Mutta joo, ajattelin näin päivän päätteeksi tulla postaamaan toisen ja samalla viimeisen osan vastausvideosta:)

Tällä kertaa katoin videon itsekin, ja ai että rupes kyllä naurattaa:D Tuntuu vaan niin hassulta kattoo itteensä ja väkisinkin miettii, että näytänkö/kuulostanko mä oikeesti noin tyhmältä. Tuli myös kiinnitettyä huomioo mun puheessa oleviin, aika noloihin (mutta vissiin yleisiin) maneereihin: toistin kokoajan sanoja niinku ja tälleen. Lisäks hipelöin mun hiuksia jatkuvasti, mitä oon huomannu tekeväni aiemmillakin videoilla. Mua ei vissiin oo luotu kameran eteen:D

ps. Huomatkaa vähän väliä nukahtava Irina!

16 kommenttia:

 1. mullekkin on käynyt vastaavanlainen pissavahinko joskus XD voi meitä.

  oot kyllä niin mukavan oloinen tyttö, et haluisitko oikeesti lähtee vaikka kahville joku päivä sitten kun oot taas helsingin päässä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mikä jottei:) syksyllä kerkee varmasti!

   Poista
 2. Hyvältähän nää sun videot näyttää ja kuulostaa!:) mut ainoo miinus on nuo sun aurinkopuuterit poskipäissä... "vähän" on liikaa sitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei oo aurinkopuuteria, vaan poskipunaa:) pitääpä jatkossa koittaa olla vähän tarkempi sen kanssa:D kiitos!

   Poista
 3. mitä sä oot iisalmes tehny sellast, että et oo sen myötä siellä kauheen tykätty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en varmaan mitään, taitaa suurin syy olla yksinkertasesti ennakkoluulot:) mun ilme on luonnostaan kuulemma vihaisen näkönen, joten ehkä jotkut on ottanu sen ylimielisyytenä. onneks käsitykset on kuitenkin ainakin joillakin muuttunu tän blogin myötä:)

   Poista
 4. Tosi kiva video! Olit jotenki erilainen tässä kun aiemmissa. En osaa oikein sanoo miten, mutta vaikutit niin aidolta ja omalta itseltäs :) Good job!

  Kivaa kesän jatkoa ja kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 5. En halua päteä, mutta sanot että haluaisit työskennellä esim. sisäänostajana, mutta et kuitenkaan haaveile vaatekaupassa työskentelystä. Kannattaa aloittaa "pohjalta" :) Itse aloitin vaatekaupassa koulun harjoittelun kautta ja sain osa-aikaista työtä. Sitten se muuttui kokoaikaiseksi. Siitä sitten lisää vastuuta ja olin myymäläpäällikön "kakkosnainen". Sitten avattiin samaan osakeyhtiöön kuuluva toinen vaateliike ja pääsin myymäläpäälliköksi. Ja siitäkin pystyy jatkamaan ylöspäin, jos on halua (ja tuuria!!:D). Jos sisäänostajaksi havittelet ja JOS toimittajan ura ei onnistu niin vaatekaupassa työskentely on tosi hyvä vaihtoehto, jos vain on oikeaa asennetta. Sori, tuli vähän tämmöinen päläpälä-avautuminen mutta think about it! :) Itehän parhaiten tiedät mitä haluat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tarkotin siis sitä, että mikä ois se haaveammatti:) mielelläni työskentelisin vaatekaupassa, mutta siis en mielelläni sitten ''isona'' haluais jäädä vaan sille tasolle. vaikee selittää:D

   Poista
 6. Ihana murre! T:Savolainen :D

  VastaaPoista
 7. hyvä video ja luontevalta kuullostit! Ei kyllä pokka kestäny ku koira nukku sylissäs ja näytti hassulle :DD jotenki herttasen näkönen koiruli :)

  t.laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. irina on kyllä kieltämättä hassu tossa;D kiitos!

   Poista
 8. Käääks oot nii ihana ja aito!! :D :)

  VastaaPoista