28.8.2014

bang bang there goes your heart

Moikka! Postaukset tulee nyt vähän viiveellä, vaikka asukuvia onkin tullut räpsittyä. Myös muita postauksia on rästissä, mutta enköhän mä kerkee vielä palata niiden pariin:) En oo nyt hirveesti istunu koneen ääressä, koska haluun olla ton paremman puoliskon kanssa mahdollisimman paljon ennen sen muuttoa. Itseasiassa en oo pahemmin ollu kotonakaan, koska täällä on tyhjä jääkaappi ja Irina on reissussa (okei porukat myös). On ihan hirveetä tulla tyhjään kotiin ku on tottunu siihen, että Irina on heti ekana vastassa. No mut mä nään sen viimestään lauantaina! Tänään käytiin viemässä Kuopioon muuttokuorma ja piipahdettiin myös Ikeassa lähinnä syömässä:D Lauantaina olis vissiin juhlimistakin luvassa, mutta katsoo nyt, että maltanko olla Irinasta baarireissun ajan erossa. Ei mitään ihmeempää siis täällä, mutta jätän koneen ääressä istumisen suosiolla ens viikolle:)

065-001
037-001
066-001
040-001
072-001
Paita Front Row Shop (saatu), hame ebay, kengät h&m ja laukku Front Row Shop

Tollaset vermeet mulla oli yllä lauantaina, kun käytiin leffassa ja syömässä. Ei ehkä mikään mukavin leffa-asu, mutta ei se oo niin justiinsa:D Päälle päätyi uudelta yhteistyökumppaniltani Front Row Shopilta saadut paita sekä laukku. Kyseinen nettikauppa oli mulle ihan uus tuttavuus ja erottui paljonkin muista sivustoista, joiden kanssa teen yhteistyötä. Eka olin ihan hämilläni sivustoa selaillessani, sillä vaatteet näytti jotenkin niin erikoisilta mun silmään. Nimestäkin voi päätellä, että inspiraatio vaatteisiin on taidettu saada runwaylta. Ei siinä mitään, valinta vaan osoittautui vaikeammaksi. Halusin ehdottomasti saada ton kauluspaidan, joten jouduin hieman odottelemaan, että se tulis takaisin myyntiin. Silitin ton ennen päälle laittamista, mutta se näköjään pääsi hameen sisällä ja leffateatterissa istuskellessa hieman rypistymään...:D Enemmän tykästyin kuitenkin tuohon laukkuun, joka osottautui melkoiseksi tilaihmeeksi.

Mitä tykkäätte paidasta ja laukusta?

5 kommenttia:

 1. Onnessani luin jo väärin että toi laukku oli h&m:ltä :D mut ei :/ kiva asu! :) ja varsinkin laukku :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mut helpostihan sen tilaa netistäkin;) kiitos!

   Poista
 2. Ihana asu: paita, hame, sukkikset ja laukku! Sopii täydellisesti yhteen, mutta on silti huolettoman ja raikkaan näköinen :) Pitää "copycat-ata" tää :D

  VastaaPoista
 3. WAU!! sulle käy aivan upeesti vaaleensininen.. saa sinut hehkumaan!:))

  VastaaPoista