15.8.2014

don't think i could forgive you

Eilen lähdin sen verran aikaisin tekemään juttua, että jätin suosiolla hiustenpesun aamulla välistä. Mun hiukset siis rasvottuu tosi nopeesti, eikä se oikeastaan haittaa ellei mulla olis otsiksia. Harvoin onnistun saamaan otsahiukset kohdilleen pesemättä niitä ensin. Ihan sika ärsyttävää:D No ratkaisuna ongelmaan toimi tällä kertaa ilman otsiksia oleminen. Jos nyt jostain kumman syystä (ja teidän suostuttelujen myötä) luopuisin otsiksista, tulis mun hiukset todennäköisesti olemaan samalla tavalla, kuin näissä kuvissa.

 photo 164-001_zpsfa7b2235.jpg
 photo 151-001_zps2845e28d.jpg
 photo 188-001_zps92e5c344.jpg
 photo 192-001_zpsb156031a.jpg
 photo 197-001_zps65837005.jpg
Kimono ja hame oasap (saatu)

Oli muuten hankalaa poseerata ilman hiuksia:D Toinenkin syy löytyi, nimittäin kuvaaja nauratti mua ja tuijotti kokoajan. Tulipahan ainakin hyvää materiaalia seuraavaan epäonnistuneet asukuvat -postaukseen! Joku ehdotti sellaista postausta, missä kuvaisin erilaisia hiustyylejä ja kampauksia itselläni. Hyvä idea, jonka aion toteuttaa kunhan pääsen Helsinkiin ja saan jalustan käyttöön:) Ehdotelkaa ihmeessä, että millaisia hiustyylejä/kampauksia haluaisitte nähdä! Tarkoitus olisi kokeilla ainakin keskijakausta, mutta muuten en ole lyönyt vielä mitään lukkoon.

Nyt vietän tosiaan viimeisiä päiviä Iisalmessa. Huomenna olisi luvassa mun veljen häät, sunnuntaina pakkailua ja maanantaina auto starttaa kohti Helsinkiä ja uusia tuulia. Oon kaivannu ihan hirveesti takas omaan kotiin ja tietysti Helsinkiin ylipäätään. Jotenkin mulla vaan on täällä niin tylsää, kun taas toisessa päässä tekemistä tuntuu aina riittävän. Innolla odotan myös postia, jota tässä välillä on kerennyt varmasti kertyä. Mulla oli vähän sekoilua postin kanssa, koska mulle on saapunu ainakin kaks pakettia, jotka ois kerenny lähtee tällä viikolla takaisin. Aluks sieltä sanottiin, että täytyy ottaa lähettäjään yhteyttä ja että eivät voi säilyttää siihen asti että pääsen noutamaan ne. Sitten soitin uudestaan ja eri henkilö vastasi, jolle selitin että paketit on tulleet Kiinasta asti eli tilanne on vähän hankalampi. Onneksi paketit nyt sitten lopulta säilytetään siellä, alan nimittäin olla jo kovasti uusien vaatteiden tarpeessa! Viime päivinä asuja miettiessä pää on lyönyt ihan tyhjää, koska oon käyttäny jo melkeinpä kaikkia mahdollisia yhdistelmiä, mitä mukana olleista vaatteista on saanut aikaiseksi. Viime Helsingin visiitillä raahasin vaatteita vielä lisää mukaan, joten matkalaukun lisäksi taitaa useampi Ikean kassi täyttyä. Vihaan pakkaamista, mutta se edessä oleva purkaminen hirvittää vielä enemmän:D

Mitä pidätte otsatukattomasta lookista? 

ps. Kuvien lataamisen kanssa flickrissä oli vähän ongelmia, joten nää tulee tällä kertaa photobucketin kautta. Sen takia laatu on vähän huonompi, pahoittelut siitä!

17 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! Sun hiustenvärikin on muuten just passeli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!:) värjäsin nää just pari päivää sitten ja nyt omat hiukset on vähän tummemmat kuin pidennykset...:D jospa nää tästä vielä vaalenis

   Poista
 2. Mun mielestä sulle sopis semmoset etuhiukset mitkä vilahti joskus viime talvena yhdessä postauksessa jossa olit käyny jossai kampaajalla tms laittauttamassa hiukses parin muun bloggaajan kera! En oo varma tajuatko mistä puhun mutta en näin äkkiseltää löytäny sitä postausta mutta jospa muistat mitä tarkoitan :) Semmonen tosi kepeä sivuun vedetty otsis joka sopii aikuisempaanki tyyliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tiedän mitä tarkotat:) täytyy testata!

   Poista
 3. Sun hiukset näyttää kivalta tuossa toisessa kuvassa, kokeile sitä sitten kun teet hiuspostauksen! siis sivujakauksella mutta pois otsalta, jos ymmärrät mitä tarkotan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ymmärsin joo:) kokeillaan! kiitos:)

   Poista
 4. Tokan kuvan hiukset hothothot! Ehdottomasti tukka pois otsalta :)

  VastaaPoista
 5. Joooo tosi hyvä noin! Virkistävää vaihtelua :)

  VastaaPoista
 6. Tossa tilanteessa mä pesen vaan etuhiukset. Pitkät hiukset kiinni niskaan ja etuhiukset hanan alle. Ei tartte edes shampoota, pelkällä lämpimällä vedellä huuhtelen. Sitten föönaan ne, laitan pitkät hiukset kiinni tai auki ja näyttää oikein puhtaalta :) Kampaajakin sanoi, ettei pitkiä hiuksia pidä pestä joka päivä ja ehdotti pelkän otsiksen pesua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joskus oon tehny tolleen:) kiitos ku muistutit!

   Poista
 7. Sopii musta paremmin noin :) näytät aikuismaisemmalta :)

  t.laura

  VastaaPoista
 8. Kokeile laittaa noi etuhiukset pinneillä kii tonne sivulle..? Sillee ei suoraan ylös, vaan ylös sivulle :D Tokan kuvan perusteella vois käydä sulle hyvin :)

  VastaaPoista
 9. Vielä pari idistä:
  - pinneillä otsis ylös tähän tyyliin (toka kuva): http://www.indiedays.com/item/toimitus/helpot-kampaukset-kesaan
  - panta
  - letti kehystämään kasvoja

  Ois hauska nähdä vaikka noi kaikki ton linkin kampaukset! :D
  Nimim. Kasvatan tukkaa tosi lyhkäsestä ja odottelen että pääsen kokeilemaan itekkin..

  VastaaPoista