18.8.2014

tears were for the weaker daysViime yö oli uneton vähän itse kunkin osalta eilisten uutisten jälkeen. Herättiin heti aamusta soittamaan Haaga-Heliaan, jonne Roope soittikin sitten lopulta yhteensä kolme kertaa. Ekalla soitolla joku sieltä sanoi selvittävänsä asian ja soittavansa sitten, mutta eipä kuulunut. Ooteltiin malttamattomina puhelua yli kaks tuntia, jonka jälkeen uus soitto ja eri tyyppi, joka osas kertoo vaan sen, että paikat on täynnä eli opiskelupaikkaa tuskin irtoaa. No eipä siinä sitten mitään, pakattiin kamat ja lähdettiin ajelemaan kohti Kuopioo toimittamaan sinne hakemusta. Eli kävi juuri niin paskasti kun vaan voi käydä (mun mielestä:D) ja Roope aloittaa syyskuussa opiskelun Kuopiossa. Nyt tultiin Helsinkiin ja toivottavasti kerettäis olla täällä mahdollisimman pitkään yhdessä. Joka tapauksessa tarkoitus olisi seuraavaksi selvittää, että pystyykö Roope vaihtamaan Haaga-Heliaan ja aloittamaan täällä opiskelun sitten tammikuun uudessa erässä. Toivotaan parasta! Kyllä tollasen sotkun jälkeen (vaikka se nyt todennäköisesti oma vika olikin) olis ihan kohtuullista koittaa järjestää tollanen kun Roope kuitenkin alunperin hyväksyttiin.

Meidän suhdetta on koeteltu kyllä vuosien varrella ihan urakalla, niin myös nyt. No mutta selvittiin intistä ja vielä pidemmästä välimatkasta, joten eiköhän me pärjätä vielä muutama kuukausi erillään. Olis vaan ollu niin mukavaa seitsemän vuoden seurustelun jälkeen vihdoin päästä muuttamaan yhteen, mutta ilmeisesti vielä ei ole sen aika. Mulla on vieläkin niin epätodellinen olo tästä kaikesta, mutta oon pärjänny yllättävän hyvin tilanteeseen nähden. Olin tapani mukaan tietysti suunnitellu kaikkee kivaa meidän yhteiselolle ja sisustuskin oli mietitty uusiksi, joten kaiken sen muuttuminen tietysti harmittaa. Välillä saan yhtäkkiä itkukohtauksia, mutta tiedän kuitenkin, että tästä vielä selvitään. Tuli ainakin opittua kantapään kautta, että miten postin kanssa menetellään jatkossa opiskelupaikkaa vastaanottaessa...

023-001
038-001
031-001
041-001
066-001


Noita asukuvia ottaessa fiilis oli vielä _hieman_ erilainen kuin tällä hetkellä. Nyt iski sekin huoli, että miten asukuvien ottaminen onnistuu kun joudutaan taas etäsuhteeseen. Noo ennenkin on selvitty, joten jospa mä jättäisin siitä stressaamisen edes vähemmälle. Päällä oli kyllä niin väkisin vängätty asu ettei mitään järkee:D Tosiaan alkoi vaatteet ja asuideat vähän loppua ja yllä näkyy lopputulos. Koomista noita kuvia ottaessa oli se, että samalla satoi vettä. Hyvin vesisaateelle sopiva look! Taitaa helteisiin sopivat asut pikkuhiljaa loppua, ainakin kun katsoo ulos. Ainakin mieliala ja keli sopii hyvin yhteen just nyt.

ps. Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille♥ On jotenkin niin helpottavaa tietää, että te jaksatte neuvoo tällasta tyhmää feilaajaa aina milloin missäkin asiassa:)

34 kommenttia:

 1. Voin niin samaistua sun fiiliksiin enkä yhtään ihmettele, jos saat itkukohtauksia sillä toi varmasti pistää maahan ja tekee rankkaa :( Tsemppiä jatkoon ja toivotaan että asiat järjestyisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oikeesti on just sellanen tunne, että on kivi sydämellä tai matto vedetty jalkojen alta tai mitä näitä nyt on. jospa tää tästä kuitenki jossain vaiheessa helpottais! kiitos:)

   Poista
 2. Voi ei, teillä kävi kyllä tosi huono tuuri!! Uskon, että harmittaa ihan sikana ku ette vieläkään pääse muuttaan yhteen. Itellä oli samanlaiset fiilikset viime talvena ja kesänä, mutta mutkien kautta mulle ja mun poikaystävälle löytyi yhteinen kämppä samasta opiskelupaikkakunnalta (ollaan oltu yhdessä 4v.). Viime postauksessa mainitsit niistä opiskelijabileistä, ne opiskelijabileet on onneksi aina viikolla, niin pystytte hyvin näkemään viikonloppuisin :) Tsemppiä teille ja kiitos sulle mahtavasta blogista <3 Tätä on aina niin kiva lukea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. teillä kävi sitten tuuri!:) ja kiitos paljon!<3

   Poista
 3. Huh tosi paskaa kyllä :s Voin vaan kuvitella millanen olo sulla on ku koko ajan miettiny ja suunnitellu yhteiseloa joka on ollu heti kulman takana! Ite olisin ainaki ihan paskana :/ Onko selvinny mitä kirjeelle kävi? Sanoko ne mitään siirrosta? Ainaki mun moni kaveri ja tuttu on helposti saanu siirron amkista toiseen, pikkukaupungista isompaan :) Tosin vuoden jälkeen vasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei oo selvinny mitään ja tota siirtohommaa ruetaan sit selvittelee kuhan roopella alkaa koulu:)

   Poista
 4. Ainiin ja piti vielä sanoa että tosi kiva asu! Toi tummempi tukka käy hyvin sulle :)
  Tsemppiä kaikkeen <3
  Oon toi äskönen haha :D

  VastaaPoista
 5. Siirtohaku onnistuu mun mielestä vasta vuoden päästä. Kannattaa tarkistaa koulujen sivuilta, että pystyykö nyt syksyn haussa hakemaan vaikka koulupaikka olisikin. Ei kaikki koulut oo viel ottanu sitä uutta käytäntöö käyttöönsä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. selvitellään tota vaihtoo sit ku roopella alkaa koulu:) varmaan helpompi käydä roopen juttelee oponsa kanssa noista ku että puhelimessa ruettais selvittelee

   Poista
 6. Mun kommentti edelliseen postaukseen ei vissiin tullu, mutta vaihto on mahollinen vasta vuoden opiskelun jälkeeen! Ei ainakaan kukaan tuttu ole aiemmin voinu tehä siirtoa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kaveri sai siirron puolen vuoden jälkeen jo! Tosin hän siirtyi isommasta koulusta pienempään...

   Poista
  2. mitä mä nyt oon käsittäny niin se on ihan koulukohtaista:) ja jospa tosta olis jotain apua, että roope kuitenki hyväksyttiin haaga-heliaan

   Poista
 7. no, pääasia että roope ei sentää jäänyt ilman opiskelupaikkaa! kyllä te vielä kerkeätte viettää paljon aikaa yhdessä asuen, asiat järjestyy aina :)

  VastaaPoista
 8. Minusta voisit hyvin muuttaa kuopioon, jos mahdollinen vaihto tapahtuisi helsinkiin niin voisitte yhdessä katsella kämppää helsingistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. katotaan nyt että miten tässä käy, jos vaihto ei oo mahdollinen alkuvuodesta nii sit pitää kattoo tilannetta uudestaan:)

   Poista
 9. Mietin itekki muutama vuosi sitten et mitä helvettiä teette yhessä,mut kaiken ja kaikkien näiden vastoinkäymisten jälkeen toiv pääsisitte yhteen asumaan! Tsemppiä tähän ja toivomus ois päivä sun kaa postauksesta! ;)

  VastaaPoista
 10. Sä et oo edes yhtään ilonen ku Roope pääsi sittenki opiskelee. Miten se jaksaa roikkuu noi itsekkään ihmisen kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tottakai oon ilonen, mutta onhan se tässä vaiheessa vielä vaikeeta. ollaan molemmat surullisia tästä tilanteesta, koska tää nyt tuli niin äkkiä.

   Poista
 11. Jos on niin tärkeetä asua yhessä niin muuta ihmeessä sinne Kuopioon.:) Eihän sulla oo töitä tai opiskelupaikkaa Helsingis. Ei Kuopiosta nyt niin pitkä matka ole välillä käymään Helsingis blogi pippalois. Ja edelleen voit hakea töitä Helsingistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan oman mielenterveyteni kannalta en halua muuttaa kuopioon ellei oo ihan pakko:) mulla on täällä hyvä kämppä (joka oli pirun vaikee saada), joten en halua luopua kaikesta niin helpolla

   Poista
 12. Ei oo oikeesti mahdollista, sulle/teille kyllä sattuu ja tapahtuu. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no joo älä:D jospa joskus tulis jotain hyviäkin uutisia!

   Poista
 13. Pakko kommentoida... en tiedä lohduttaa koska tämä yhtään, mutta asiat vois olla paljon huonomminkin! Jäin tänä kesänä leskeksi 21 vuoden iässä, mieheni kuoli 22 vuotiaana ja aivan yllättäen. Eli minun sanomani on että uskon että teidän suhde kestää tämänkin, ja voitte elää vielä onnellisina yhdessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'( voimia tuhannesti! Sydäntä raastaa sun puolesta.

   Poista
  2. kauheeta, ton pahempaa ei vois ollakkaan:( pidän ehdottomasti mielessä ton meidän ongelmia pähkäillessä! paljon voimia♥

   Poista
 14. Harmi tilanne, toivottavasti siirto onnistuu :/
  Oot aika oranssi näissä kuvissa, oitko laittanu jotain huonoo itseruskettavaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei oo tarvinnu käyttää itseruskettavaa ku oon ruskettunu kerranki muuten niin hyvin:D voi johtua värikylläisyyden lisäämisestä kuviin, mitä teen tosin aina muutenkin

   Poista
 15. Jos haluat opiskella viestintää/journalismia oletko harkinnut muita kaupunkeja, missä opiskella? Sitä pystyy opiskelemaan ammattikorkeakouluissa ainakin Oulussa ja Turussa tietääkseni. Turku ei ole kaukana Helsinkiä, joten sieltä käsin voisit varmasti hoitaa myös blogijuttuja. Ja näistä kouluista voisi varmaan hakea myös siirtoa Haaga-Heliaan, kun muistaakseni sinne haikailit! Hyvää syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon joo:) pitää kattoo, että mihin haen! kiitos:)

   Poista
 16. Voitko kirjottaa mielipidepostauksen etäsuhteesta/rakkaudesta? Ku haluut toimittajaks ni olis kiva nähdä et millasta teksii sä "oikeesti" kirjotat (siis niinku miten esität mielipitees, millanen rakenne jnejne) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi ois ihan hyvä aihe, pitää kattoo!:)

   Poista