22.9.2014

insta photos vol 6

Heippa! Siinä kävi tosiaan niin kuin arvelinkin, enkä avannu konetta ennen nyt sunnuntai-iltaa. Jostain syystä mun netti ei toimi täällä kotona yhtään, minkä takia koneella oleminen on melkeinpä mahdotonta. Kännykän kanssa on sama ongelma, mutta sen saan yhdistettyä sentään wlan-verkkoon. En tiiä mitä mä onnistuin aina säätää näillä läppäreillä, kun tätäkään konetta ei saa mitenkään wlan-yhteyteen. Oon käyny facebookissa viimeks torstaina ja netti toimii oikeesti niin huonosti, etten saa muutamaa tuntia pidemmälle sitä selattua. Jatkuvaa päivittämistä, mutta mitään ei tapahdu. Nice!:D No kai mä sitten selaan torstaina Helsingissä viikon feissarit.

Mutta sitten itse asiaan, eli Instagrammiin kertyneisiin kuviin. Oon taas laiskistunu instan päivittämisen kanssa, enkä koskaan muista räpsäistä kuvaa silloin, kun hetki olis sopiva. Petrattavaa siis olisi, koska tykkäisin kuitenkin päivittää useammin. Mutta tässä tulisi siis taas viime aikoina instagrammiin kertyneitä kuvia vähän tarkempien selitysten kanssa. Ja muthan löytää edelleen sieltä nimimerkillä @senjasa.

Uusi kansio-001
1. Pojat juhli Roopen läksiäisiä peräti kaks päivää mökkeillen. Mä liityin seuraan lauantaina ja ammuin mm. ilmakiväärillä ''hieman'' epäonnistuneesti. Video tilanteesta löytyy täältä:D 2. Sain aamiaisen sänkyyn, ihana ylläri! 3. Juttua lehteen tekemässä, tällä kertaa aiheena kampaukset. Oli muuten hassua, kun itse olin Helsingissä jutun ilmestyessä enkä siis tiennyt yhtään, että minkä näkönen siitä tuli:) 4. Veljen häissä oli aikaa kuvailla hääparia odotellessa.

Uusi kansio1-001
1. Häävalssi ja kaunis hääpari:) Nyt on sitten molemmat sisarukset saateltu avioliittoon. 2. Häistä lähdettiin mun veljen kavereitten kanssa limusiinilla baariin, ihan mielenkiintoinen kokemus kieltämättä. 3. Pitkän odottelun jälkeen uusia vaatteita yhteistyökumppaneilta. Jotkut ihmettelee sitä, miten bloggaajat voi pitää saamiaan paketteja yllätyksinä kun kuitenkin tietävät, mitä sieltä tulee. No ainakin mun kohdalla paketit on monesti yllätyksiä siksi, että vaatteiden valikoinnista saattaa olla niiden saapumishetkellä yli kuukausi aikaa. Miten mä voisin muistaa, että mitä oon valinnu? Oikeestaan se on kiva kun ei muista, sillä paketteja avatessa tunne on kuin jouluna:D 4. Roope halus kovasti korkeasaareen, ja sinnehän me sitten mentiin. Sain yhteiskuvan leijonan kanssa, joka tepasteli ees taas häkissään vaikka kuinka pitkään. Molemmilla kerroilla ku mä oon käyny korkeasaaressa, on suurin osa eläimistä piileskelly jossain.

Uusi kansio2-001
1. Vietettiin treffi-iltaa elokuvien ja ruuan parissa. Molemmat oli hyviä! 2. Jälleennäkeminen Irinan kanssa. Porukat oli tulossa reissusta ja ilmottivat kohta olevansa kotona, joten lähdettiin liikenteeseen Roopelta ja päätettiin ajaa meille keskustan kautta. No siellähän meidän auto oli parkissa ja Irina kurkki ikkunasta. Eipähän tarvinnu lähtee kotiin asti hakemaan:D 3. Vaihteeksi viikonloppu ihan yksin Helsingissä. Perjantain kunniaks tilasin kotipizzasta kanamonsterin, joka osottautui melko tuhdiksi. Oon tottunu syömään aina vaan ja ainoastaan kana-aurajuustopitsaa, joten heti täytteiden määrän tuplaantuessa tuntu että halkeen:D 4. Testasin pitkästä aikaa tollasta oranssihtavaa huulipunaa ja räpsäsin selfien.

Uusi kansio3-001
1. Seuraavana viikonloppuna sain vieraita, kun Roope ja Irina tulivat piristämään mua. Sen kunniaks leivoin mokkapaloja ja näpersin lohinappeja. Nam! 2. Oon onnellisimmillani silloin, kun saan lölliä näiden kahden kanssa. En ees tiedä, että milloin se on seuraavan kerran mahdollista:( 3. BB Talk Showssa! Huikee kokemus, jonka kokisin mielelläni uudestaan. 4. Pitkästä aikaa blogihommien parissa, nimittäin tutustumassa Zalandon tarjontaan. Kuvassa näkyy Topshopin vaatteita, joista kelpuuttaisin varmaan jokaisen:)

2 kommenttia:

  1. Jossei netti toimi, vaihda liittymää!! Vaiks olis määräaikainen niin on oikeus purkaa sopimus jossei toimi. Joutuu kyllä muutaman kerran soittelee ja inttään mutta on se viavan arvosta! Hyvää syksyä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei taida olla määräaikainen mun mokkulan netti, mutta ostin sen roopelta (se myy liittymiä) ja sain 4g:n kympillä/kk:D ei vaan oo näkyny sitä 4g:tä. helsingissä netti toimii joten kuten, mutta täällä iisalmessa ei sitten juuri ollenkaan. kyllä mä sanoin roopelle, että taidan vaihtaa kilpailevalle operaattorille:D mutta joo se siitä sitten, hyvää syksyä sinnekkin!:)

      Poista