4.9.2014

kulmakarvojen kuulumiset

Haha pahoittelut otsikosta, en keksiny parempaakaan:D Mutta siis joo, nyt luvassa olis vähän tilannekatsausta mun kulmakarvoihin. Kävin siis heinäkuun lopulla ottamassa 3D kulmien pigmentoinnin kauneuskeskus Hymy.Inissä Iisalmessa. Tarkempaa tietoa tosta menetelmästä voitte käydä lukemassa silloin tekemästäni postauksesta:)

Kulmien pigmentointiin kuuluu tosiaan vahvistuskerta, joka mulla oli maanantaina. Ensimmäisen laitoin jälkeen kulmat haalistuvat paljon, joten siksi vähintään yksi vahvistuskerta on tarpeen. Tosi monilla menee toi tieto ohi korvien ja sitten valitetaan, kun väri on haalistunut niin paljon. Jotkut saattaa myös säikähtää sitä, miltä kulmat näyttää laitoin jälkeen ruven takia. Mun kulmat on tällä hetkellä ihan kovat ja tummemmat kuin lopputulos tulee olemaan, mutta rupi lähtee irtoamaan melko pian. Edellisen kerran jälkeen mulla meni vähän yli viikko, että rupi lähti kokonaan:)

2014-09-004
Ennen-kuvat on räpsäisty juuri ennen vahvistukseen menemistä. Kuten näkyy, niin väri kerkesi tosiaan haalistua ihan reippaasti, mutta muoto jäi kuitenkin jäljelle. Eli haalistumisesta huolimatta mun oli helppo lisätä kulmiin väriä, kun näin sen muodon mitä mukailla:) Vahvistuskerralle tulisi mennä 4-6 viikon kuluttua laitosta, eli kauaa keskeneräisillä kulmilla ei tarvii kärvistellä.

Ennen-kuvia ottaessani huomasin, että toinen kulmakarva oli taas ylempänä. Kiinnitettiin siihen siis huomiota vahvistusta tehtäessä. Mittailtiin ja katottiin tarkkaan, ja siinä tilanteessa kulmat näytti olevan just samalla korkeudella:D Testailin sitten jälkeen-kuvia ottaessani eri asentoja kulmilla ja totesin, että naaman ollessa peruslukemilla kulmat tosiaan sijaitsee ihan samalla korkeudella. Mulla on kuitenkin tapana kameralle poseeratessani kohottaa mun kulmia hieman, jonka seurauksena toinen puoli nousee hieman ylemmäksi. Eli mun ainainen korkeusero kulmien välillä on johtunut vain siitä:) Ennen mun ongelmana oli myös se, että kulmat oli eri paria. Nyt onneks sille ongelmalle löytyi ratkaisu, sillä kulmat on mitattu tarkkaan.

Kulmat teki mulle siis Hanna, joka kyseli taas kokoajan, että tarvitseeko mun mielestä väriä lisätä vielä johonkin kohtaan. Lopulta aloin tulla jo sokeaksi kulmia tuijotellessani ja väriä lisättiin moneen otteeseen kummallekkin puolelle, kunnes vihdoin päätin, että kyllä ne nyt on ihan samanlaiset. Oon vissiin vähän hankala asiakas:D

023-001
041-001
Oon kyllä tosi tyytyväinen ja kiitollinen, että mun ainaista häpeää aiheuttaneet kulmat on nyt pelastettu. En malta oottaa ruven lähtemistä, jolloin sen lopullisen lopputuloksen näkee. Otan sitten ruven lähdettyä kuvia tännekkin:) Värin pitäisi pysyä ihmisestä riippuen 1-3 vuotta ja monille riittää vain yksi vahvistuskerta.

Muistakaas kaikki Hymy.Iniin kynnelle kykenevät tarjous, jolla saatte vahvistuskerran (arvo 50e) kaupan päälle kun kerrotte lukevanne mun blogia:) Se itse laitto maksaa 250e ja sillä summalla helpotatte elämää huomattavasti, kun kulmia ei tarvitse olla laittamassa joka päivä. Tarjous on voimassa syyskuun loppuun, joten pitäkäähän kiirettä!:) Ajan voi varata numerosta 044-2935100.

Kulmien pigmentointi saatu blogin kautta

2 kommenttia: