28.11.2014

kulmien ja ripsien tilanne

Jees elikkäs vihdoinkin paljon kysyttyä päivitystä mun kulmien ja nyt samalla kertaa myös ripsien tilanteesta. Mulla oli kameran kanssa vähän tarkennusvaikeuksia, enkä millään meinannu saada kuvia otettua. Objektiivia vaihtaessa ongelmat häipyi, harmi vaan että tajusin vaihtaa sitä vasta viimeisiin kuviin:D

Kävin kesällä yhteistyön myötä ottamassa kulmien 3D pigmentoinnin Hymy.inissä. Postaus siitä löytyy täältä ja vahvistuksen jälkeinen päivitys täältä. Ripsenpidennykset mulla kerkes olla reilun vuoden ja niistä voitte lukea esimerkiksi täältä.

Oon siis käyny varsinaisen kulmien pigmentoinnin jälkeen kerran vahvistuksessa. Useimmiten ihmisille riittää yksi vahvistuskerta täydellisen lopputuloksen takaamiseksi, mutta mä taas taidan olla niitä ihmisiä, joiden iholla lopputulos ei ole parin käynnin jälkeen vielä ihan kohdillaan. Väri ei siis ole pysynyt ihan tasaisesti, mutta mulle tärkeintä on se, että muoto löytyy edelleen. On helppoo nyppiä kulmia kun näkee, että missä se raja menee. Kulmiin ei tarvii meikatessa välttämättä lisätä paljoo väriä haaleampien kohtien paikkaamiseksi. Mä kuitenkin oon alkanu melko tarkaks mun kulmien suhteen, joten näätte tässä postauksessa kuvat kulmista myös meikin kanssa. Ripsiä mä en varsinaisesti kuvannu, mutta aattelin et ne näkyy nyt kuitenkin samalla. Mulla ei siis oo ollu nyt hetkeen enää ripsenpidennyksiä, mikä näkyy omissa ripsissä varsinkin pituudessa. Oon käyttäny suosiolla tekoripsiä, mutta tällä kertaa jätin ne pois jotta näätte, että miten onnettomat mun ripset nykyään on:D

2014-11-22
045-001

Tässä siis ilman meikkiä. Pahoittelut ripsarien ja ripsiliiman jämistä silmillä:D Kuten näkyy, niin toisella puolella väri on pysynyt paksummin kuin toisella. Alemmassa kuvassa näkyy hyvin se muoto, jota noudatan kulmia meikatessani. Tossa kulmat rehottaa aika lailla, mutta hajakarvat on tosiaan helppo nyppiä pois muotoa seuraamalla.

009-001
028-001
036-001

Ja tollaselta kulmat näyttää meikin kanssa. Mun silmät on tossa ylimmässä kuvassa melko creepyt, mutta tosta näkee hyvin ton mun ripsien tilanteen:D En nyt löytäny mitään vertauskuvaa mun ripsistä ennen ripsenpidennyksiä, mutta ne oli ilman ripsaria sentin pituiset ja ripsarin kanssa kivan pitkät. Mun kulmat on edelleen hieman eri korkeudella ilmeestä riippuen, mutta nyt ne on sentään muodoltaan suht samanlaiset. Ennen toinen puoli oli ihan suora ja toinen just sellanen ku pitää. Jos oon naama ihan peruslukemilla niin korkeuseroakaan ei huomaa, mutta vastaavasti jos hymyilen yhtään niin ero alkaa korostua kasvojen ilmeiden mukaan.

Vaikka väri kulmissa ei oo ihan täydellinen, niin mulle tärkeintä on se muoto joka on tehny mun kulmista vihdoin samaa paria olevat. Tein joskus mun eriparikulmista postauksen, joka löytyy täältä. Tuohon aikaan mulla oli vielä ihan liian ohuet kulmakarvat vailla kunnon muotoa. Tykkään näistä paksummista linnunsiiven mallisista paljon paljon enemmän!

Toivottavasti tästä oli apua teille, jotka haaveille pigmentoiduista kulmista tai ripsenpidennyksistä:)

12 kommenttia:

 1. Nauroin linnunsilmälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha voi ei, toi oli aika paha:D tällasta se on ku kirjottaa kiiressä eikä oikolue kunnolla.. no mutta virhe on nyt korjattu!:)

   Poista
 2. Hui että, tuo huono ruokavalio, epäsäännöllinen päivärytmi ja ihon hoitamattomuus näkyy todellaki sun ihon kunnossa! Onko sulla koskaan ollu näin huonossa kunnossa iho? Itse oon sua pari vuotta vanhempi ja oon jo vuosiasitten huomannu että huono ravinto, myöhään valvominen ja kaikki sellanen näkyy tosiaanki heti ihossa! Ei se palaudu ja hehku enää niinku 16-vuotiaana ilman minkäänlaista vaivaa. Olisit edes näin kuvatessa vaivautunut pesemään meikinjämät ensin pois...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no on taas tosi asiallinen kommentti :D

   Poista
  2. hmm mistäs sä tiedät mun ruokavaliosta, päivärytmistä tai ihon hoidosta?:D mulla ei yleensä oo hirveesti finnejä, mutta nyt oon saanu viime aikoina stressinäppyjä mitä mulle tulee kyllä helposti. joskus teininä en hoitanu mun ihoo yhtään, mutta nykyään pesen meikit päivittäin, käytän eri naamiota ja kuorintavoiteita ja rasvaan hyvin:) mä yleensä huuhdon silmämeikit pois ihan vaan ku oon ammeessa tai suihkussa, siks niistä saattaa jäädä vähän jämiä. nyt kuvia ottaessani en huomannu niitä jämiä kun vasta koneella kuvia katsoessani:)

   Poista
 3. näytät ihan älyttömän nätiltä näissä kuvissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. musta näistä taas tuli tosi huonoja, ja meinasin jättää ton kuvan kokonaan pois missä katon kameraan:D mutta kiitos!:)

   Poista
 4. Kiva, kun oot toteuttanu tällasen postauksen! Oon meinaan itsekin kiinnostunu tosta pigmentoinnista. Ja tosi kaunis oot noissa vikoissa kuvissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva jos tästä oli apua!:) ja kiitos!

   Poista
 5. Aivan yli nätti kuva tuo missä katsot kameraan!! Mietin pitkään mistä se johtuu, mutta noi sun hiukset näyttää niiiin paljon paremmalta noin sivussa kuin ihan reuhkana siinä eessä :-) korostaa kasvoja paremmin!
  Kumpa sää pian itsekin sen ymmärtäisit ;-)

  VastaaPoista
 6. Millaiset ripset sulla on ollut, Xtremet vai jotkut muut? http://www.xtremelashes.fi/

  VastaaPoista