23.11.2014

ostoksia ja höpöttelyä videollaOivoi nää videot onnistuu aina niin mainiosti että huhhuh:D Alotuskuvakin on taas mitä parhain. Sekoilin muuten yhdessä kohtaa vähän sanoissa ja tarkotus oli siis sanoo, että pidennykset on eriväriset verrattuna mun omiin hiuksiin. Muutakin korjattavaa varmaan löytyis, mutta en halua kiduttaa itteeni kattomalla tota videoo yhtä kertaa enempää:D

Huomatkaa uus banneri! Se ei oo ihan sellanen ku mä haluisin, mutta se edellinen alko tympimään jo niin paljon, että oli aika kokeilla jotain uutta. Ehkä mä vielä jossain vaiheessa onnistun saamaan täydellisen bannerin aikaiseksi, sitä odotellessa toi saa kelvata!

32 kommenttia:

 1. Täytyy sanoo että banneri on ihan tosi hieno!! Ja nää videopostaukset on parhaita :) Kiva kun taas kirjotat, oot yks mun lemppareista!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näkönen banneri! Paljon parempi ku entinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo ihan täysin tyytyväinen tohon mut on kyllä tosiaan ainakin parempi ku se entinen:D kiitos!:)

   Poista
 3. Moi Senja!
  Mistä tuo sun neule on? Superkivan näkönen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi on ostettu joskus kirpparilta:) kiitos!

   Poista
 4. Tuo bannerihan on tosi hieno! Ja kiva video :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kivannäkönen banneri kyllä!:)

  VastaaPoista
 6. Blogeista usein sanotaan, että ne on hyvänmielen paikkoja. Sun blogia lukiessa usein vaan tuntuu, että valitat. Tonki videon alusta oisit voinu jättää ton valitusosan pois. Viime postauksessa haikailit kapeampien reisien perään. Valitat jaloista, käsistä, tukasta, otsasta, hammashymystä. Saa toki valittaa, mutta vähempiki riittäis. Jatkuva omasta kropasta valittaminen tekee tästä pahanmielenblogin. En mä ainakaan jaksa jatkuvasti lukea sun komplekseista eikä välttämättä niin moni muukaan. Relaa vähän nainen, sussa on kuitenki niin paljon potentiaalia! Ei kukaan koe olevansa täydellinen eikä tarviikkaan olla mutta välillä ois kiva saada positiivisempaa asennetta. Ei tätä muuten jaksa lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun blogi ei useimmiten oo hyvänmielen paikka, mitäpä sitä kiistämään:) en mä osaa esittää mitään yltiöpositiivista ku en sellanen tän hetken elämäntilanteessa ole. kyllä se oma mieli vaan heijastuu selvästi tänne ja sillon ku on paha mieli, niin on vähän vaikeeta esittää muuta. ehkä jossain vaiheessa tulee sitten taas positiiviset ajat, toivottavasti:D

   Poista
  2. No lopeta ees se jatkuva kropasta valittaminen, siihen voit ainaki vaikuttaa!

   Poista
  3. niin voinkin:) mutta en oo koskaan ollu tyytyväinen mun kroppaan (edes laihempana, silloinkin pidin itteeni valaana) ja tuskin tuun koskaan olemaankaan. eli ihan ekana mun pitäis oppia tykkäämään mun kropasta ihan sama millanen se on:D ei oo osottautunu kovin helpoks

   Poista
  4. Mun mielestä on vaa hyvä ettei tarvii pitää sellasta "kiiltokuvablogia" miten kaikki on aina niin ihkua ja fantsuu...joskus on varmasti sellasia kausia et kaikki on ihanaa, ja välillä sitten toisinpäin...ja ite voin vaan samaistua siihen et useimmilla on jotakin "komplekseja" oman kropan suhteen, vaikka ei tosiaan tarviis olla! Musta on kiva et kirjotat rehellisesti mitä mietit, ja samaistuttavissa olevista asioista.

   Poista
  5. kiva kuulla, että joku tykkää tällasestaki ei niin kiiltokuvablogista:D kiitos!

   Poista
 7. Hieno banneri! Kivan graafinen, aikuinen ja talvinen :)
  -Leela

  VastaaPoista
 8. Täytyy sanoa, että nuo sun otsikset näyttää just kivalle, vaikka ovatkin "ei millään lailla". Näyttää, että ne ovat paljon luonnollisemmalla kaarella kuin mitä yleensä tykkäät laittaa :) Mutta tämä siis vain oma mielipiteeni.
  Naurahdin tolle kohdalle, jossa esittelit Kardashian -hametta -"instagrammissa se kuva, jossa Kim Kardashianilla oli tällainen hame ja paita, oliks sillä paita?" Kai sillä joku paita oli :-D mut joo, tiiän mitä kuvaa tarkotat. Se kyseisen kuvan "paita" oli ihan karsea tosin, semmonen liimautuva lateksitoppi.
  Tsemppiä syksyyn ja kouluun (onnea koulupaikasta) ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha en vaan muistanu et oliko se paita samaa materiaalia vai ei:D ja kiitos paljon!

   Poista
 9. Tosi makee banneri!!

  VastaaPoista
 10. Kuinka monta grammaa pidennystä sulla on aina päässä? :) entä paljonko uudessa pidennys paketissa tuli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitä mä tuolta cliphairin sivuilta katoin niin klipsien kanssa painoo on 100g ja pelkkää hiusta on 85 grammaa:) saman verran siis uusissa ku vanhoissakin

   Poista
 11. Hei haluisitko kertoa tarkemmin noista tekoripsistä? Käytätkö päivittäin? Käytätkö samoja vai onko ne kertakäyttösiä? Mistä tilaat niitä?

  Ite oon myös luopunu ripsienpidennyksistä sen rahanmenon takia mut nyt silmät näyttää ihan kaljuilta :D Tekoripset vois ehkä olla ratkasu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on ollu nyt samat käytössä jo aika pitkään:D en käytä kuitenkaa joka päivä, sillon vaan jos laittaudun kunnolla tai otetaan asukuvia tms. yleensä oon ihan ilman meikkiä. ja ne on ihan jostain marketista vaan ostettu:)

   Poista
 12. Eikö sulle oo kotona opetettu käytöstapoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nyt meni vähän ohi, mitähän käytöstapaa tarkoitat?:)

   Poista
 13. musta sun hiukset on tuossa jotenkin tosi kivasti just! luonnollisen näköiset:-)

  VastaaPoista