7.11.2014

tauon paikka

Heippa! Mun elämä on ollu melkosta alamäkee viime aikoina, kuten varmaan blogistakin on moneen otteeseen tullut ilmi. Nyt on kuitenkin hengähdystauon paikka. Haluun ottaa hetkeks ainakin etäisyyttä tähän blogiin ja koko blogimaailmaan. Tarviin aikaa itelleni ja ennen kaikkee itteni kokoomiseen. Mä en todellakaan halua lopettaa bloggaamista, mutta nyt oon tauon tarpeessa. Blogihiljaisuuden pituudesta en tiedä vielä, mutta en usko, että mä kovin kauaa maltan pysyä täältä poissa. Kommentoida voi jatkossakin ihan normaalisti ja todennäköisesti vastaan kommentteihin. Toivottavasti ymmärrätte ja jaksatte odottaa! Tuun varmaan päivittämään mun Instagrammia aina välillä, eli sieltä voitte seurata mua tauon aikana nimimerkillä @senjasa

Kiitos tuesta kaikille, ootte mulle tärkeitä!


29 kommenttia:

 1. Toivottavasti taukosi ei kestä kauaa. Olet suosikki bloggaajani.

  Tauan aikana voit harjoitella sitä hallitumpaa alkoholin käyttöä. Sillä olet päätynyt vauva.fi keskusteluihin awards töppäilyjesi takia :( Muista että kaikki kämmää joskus. Voimia sinulle. Eiköhän tämäkin unohdu sitten, kun joku toinen kämmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuohan on vuoden vanhoja keskusteluja? Eikä sielä ollut juuri mitään Senjaan liittyvää. Mut oli miten oli, sun ei Senja tarvii niistä välittää. Otat vaan aikas ja palaat takasin sitten ku susta tuntuu hyvältä :) Voimia! ♥

   Poista
  2. niinku sanoin, en todennäkösesti malta pysyä kauaa poissa:) kiitos!♥

   Poista
  3. Ei ollut vuoden vanha keskustelu vaan ihan tältä viikolta, mutta taisi lähteä sensuuriin, kun en löydä sitä enää.

   Mutta Senja älä ole pitkään poissa. Minä joudun muuten alkamaan seuraamaan sitä sen toisen blogia, eikä se vaikuta yhtään niin hyvältä, kuin sinun blogi.

   Poista
  4. ei hätää, näillä näkymin ei ainakaan tuu olee pitkä tauko ku nyt tekee mieli jo kirjotella ja pää on täynnä postausideoita:D asukuviakin ollaan otettu, eli matskua on jo kasassa

   Poista
  5. Tule takaisin. Minulla tylsää.

   Poista
 2. Kyllä asiat järjestyy♥ hienoa että osaat ottaa aikaa ittelles ja tee blogin kanssa just niin kun susta tuntuu, me lukijat ootetaan täällä kyllä :)

  VastaaPoista
 3. Täällä me lukijat odotellaan :)

  VastaaPoista
 4. Harmi :( <3 Ootteko taas eronnu Roopen kaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei olla, ei liity mitenkään nyt sellasiin:)

   Poista
 5. Aina välillä on vaan hyvä pitää pieni tauko :)
  Tsemppiä, kyllä me lukijat ootellaan!

  VastaaPoista
 6. Voi harmi :< Pääsitkö muuten sinne kouluun? Audiovisuaalinen vai mikäseoli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. alkuviikosta saan kuulla toisesta koulusta ja toiseen on vielä haastattelu perjantaina:)

   Poista
  2. Saitko jo tietää et pääsitkö? :)

   Poista
  3. sain joo:) kerron sitten kunnolla ku tuun postaamaan!

   Poista
 7. Tsemppiä! Täällä me ollaan vielä sittenkin kun haluat taas kirjoittaa :)

  VastaaPoista
 8. Höhlis! Oot lempibloggaaja, jään odottelemaan paluuta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä rakastan tätä hommaa sen verran paljon, että varmasti palaan:) nyt muista, omista syistä johtuen on vaan parempi pitää vähän hiljaiseloa kunnes saan itteni kerättyä ja tilanne rauhottuu. kiitos!:)

   Poista
 9. Toivottavasti susta kuuluu ennen joulua :) joku joulupostaus ny ainakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. enhän mä nyt niin kauaa malttais poissa pysyä!:) ei tässä mee enää ku enintään pari viikkoa

   Poista
 10. Kaikki noi koulu- ja tulevaisuuskipuilut, haaveilut toimittajan urasta jne. Äääh tekis mieli tulla ravistelemaan sua, että etkö tyttö hyvä tajua että sulla on jo kaikki! Tää suosittu blogi, jota saat kirjottaa työkses. Saat ilmasta ittees just niinku haluat, saat päättää sisällön itse ja mennä tän jutun kanssa sinne suuntaan mihin haluat. Käytä hyväks tää tilaisuus äläkä pilaa sitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää blogi ei oo mun työ, mutta tietysti yks isoimmista haaveista olis saada tästä sellanen:) välillä on vaan hyvä ottaa vähän etäisyyttä, niin voi sitten palata takaisin entistä vahvempana ja toivottavasti myös parempana!

   Poista
 11. ja sekin että oletko joutunut meikkaamaan kulmia sen pigmentin jälkeen? mietin kovasti että ottaisinko itelleni sellaisen koska kulmani ovat suht haaleat (mutta värjätyt tummemmiksi) ja harvassa :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vastasin tohon toiseen postaukseen laittamiis kysymyksiin mut vastaan nyt tässä vielä tohon:D eli joo oon joutunu meikkaamaan, koska väri oo pysyny niin tasaisesti. eli pitää täyttää jotain kohtia värillä:) mulla on kuvat kulmista sellasenaan ja meikattuna, laitan ne sitten blogiin ku palaan postailemaan!

   Poista