30.1.2015

insta photos vol 8

Kiireinen viikko on nyt taputeltu ja vihdoin pääsee latailemaan akkuja ensi viikon koitoksia varten. Kaikesta tekemisestä huolimatta viikko on ollu ihan mahtava, ja oon päässy tutustuu huippuihin tyyppeihin. En malta oottaa, mitä tuleman pitää! Ajattelin, että ois taas vaihteeksi aika sukeltaa Instagrammin syövereihin ja kertailla viime aikojen tapahtumia ja kuvia. Jos ette vielä seuraa mua siellä, niin mut löytää nimimerkillä @senjasa!

insta-001
1. Kävin joulukuussa piipahtamassa Camparin tilaisuudessa hakemassa itselleni taas seinäkoristeeksi design kalenterin. Täältä löytyy postaus viime vuoden kalenterista:) Tarjolla oli italialaista ruokaa sekä tietysti Camparin drinkkejä. Ruoka nam, drinkille en ihan lämmenny! 2. Trowback selfie ilman otsiksia eli kalju minä. 3. Kävin ostamassa selfiestickin, joka pääs heti testiin. Kieltämättä ihmiset hieman tuijotti, ku otettiin varmaan tuhat kuvaa keskellä kampin kauppakeskusta:D 4. Käytiin porukoiden ja mun siskon kanssa Juha Tapion joulukonsertissa Kuopiossa. Toi kuva on oikeastaan video, mutta menkööt!

insta1-001
1. Sain mustan joulun... 2. Ihana tonttuvauva! Koitettiin räpsiä koirista kuvia tonttulakit päässä, mutta eihän siitä sitten mitään tullut. Oli siellä onneks muutama onnistunu kuva! 3. Tällä kertaa meidän joulukuusi oli keskeltä ihan kalju, mutta koristeet tekee ihmeitä. 4. Sain joululahjaksi parikin taulua, joista toinen tässä. Syy, miks sain kaks taulua on se, että tossa alkuperäisessä mun vieressä oli jotain, mikä ei enää kuulu mun elämään. Tää taulu oli kylläkin onnistuneempi mun osalta, mutta en silti välttämättä tunnista itteeni tosta:D

insta2-001
1. Joulupäivän bilepoppoo ja hamsteriposket. Onneks tytöt pitää yhtä sillon ku on vaikeeta! 2. Selfiestick käytössä... 3. Tältä näytti tarjoilut uutena vuotena. Alkuillan vietin porukoitten kanssa kotona, mutta myöhemmin suuntasin tsekkaamaan Iisalmen baarien (onnettoman) menon. 4. Lenkkeilemässä -23 asteen pakkasessa riiviön kanssa. Hrr! Nyt ilmat tuntuu suorastaan lämpimiltä.

insta3-001
1. Kuvaussessiot meneillään. Otettiin vaihteeks kolmet asukuvat kerralla ja voin kertoo, että autossa vaatteitten vaihtaminen on melko haastavaa:D 2. Toinen ja kolmas kuva meni näköjään väärinpäin, mutta ei se mitään. Istuttiin vajaat yhdeksän tuntia Irinan kanssa bussissa matkalla Helsinkiin, sillä muita (halpoja) keinoja koiran kanssa matkustamiseen ei löytyny. Onneks matka meni yllättävän nopeesti ohi:) 3. Ihana pieni Elli, joka vaan jatkaa kasvamistaan. Sillä on valtavat tassut kokoonsa nähden! 4. Pitkästä aikaa smoothieta, joka sisälsi tällä kertaa mansikoita, pinaattia, maitorahkaa sekä pellavarouhetta.

insta4-001
1. Käytiin mun lukijan Essin kanssa viineillä ja hauskaa oli. Täytyy ottaa uusiks! 2&3 Oon näköjään taas kunnostautunu selfieiden kanssa... 4. Käytiin koulupäivän päätteeks ottamassa kuvia ja vetämässä salaatit naamaan Essin kanssa. Johdon salaatit on parhaita:)

insta5-001
1. Porukat tuli Irinan hakureissulle mun luokse ja käytiin kaupungilla vähän shoppailemassa ja syömässä. Itehän en oo voinu shoppailla ikuisuuteen, palkkapäivää odotellessa! 2. Kilisteltiin mun koulupaikalle, työpaikalle sekä nimipäivälle. 3. Ihanan Saijan kanssa peiliteinailemassa, pituusero tuotti hiukan ongelmia kuvia ottaessa:D 4. Mestari (not) työssään. Tänään kokeiltiin ensimmäistä kertaa jakamista ihan kameran ja chatin kanssa (toiset kirjotti jotain tyhmää ja toiset pyöritti black jackia ja rulettia). Oli tosi haastavaa kiinnittää samaan aikaan huomiota jakamiseen ja ruudulle tuijottamiseen, mutta siihen pitäis onneks oppia ja tottua.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Hei olis mahtavaa jos tekisit taas postauksen niistä hakusanoista millä sun blogiin on päädytty :D en tiiä miks mut niitä on hauska lukee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti ku muistutit! jossain vaiheessa olin tekemässä sitä, mut sit ei löytyny tarpeeks paljon ''hyvii'' hakusanoja nii se jäi. pitääkin käydä tsekkaa oisko tullu uusia niin ois vähän enemmän matskuu:)

   Poista
 2. Nyt on vähän out of context, mutta näin sinut eilen bussissa :o En kuitenkaan uskaltanut tulla moikkaamaan ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. höh! no mut ens kerralla sit tuu, kuljen kuitenki joka päivä tolla 550 bussilla:)

   Poista
 3. Ootko muuten Oonan kaveri vielä? Ihmettelin vaan kun ei oo täällä blogissa ilmaantunu mitään :D

  VastaaPoista