1.2.2015

ÄLÄ valitse näitä kuvia tinderiin!

Noniin nyt ois luvassa sitä tinder-aiheista postausta! Mä oon sukeltanu tinderin ja hot or notin maailmaan nyt noin kuukauden ajan, eli ekspertiksi mua ei todellakaan voi vielä sanoa. Satoja tyyppejä on kuitenkin tullut selailtua, ja oon pistäny merkille mua ärsyttäviä piirteitä kuvien valinnassa. Erityisesti siihen profiilikuvaan tulisi panostaa, koska veikkaan että valtaosa näiden sovellusten selaajista tekee valinnan heti sen yhden kuvan kohdalla. Jos sulla on heti selkeä kuva itsestäsi esillä, on valinnan tekeminen huomattavasti helpompaa ja nopeampaa. Joo ehkä vika voi olla myös selaajassa, jos sitä profiilia ei jaksa klikata auki katsastaakseen lisää kuvia ja tietoja. Käyttäjiä on kuitenkin sen verran paljon, että selaaminen tapahtuu nopeasti. Sen näkee heti sen profiilikuvan kohdalla, että nappaako tyypin ulkonäkö vai ei. Jos sulla on kaukaa otettu tai epäselvä kuva profiilikuvana, tulee helposti painettua rastia ja siirryttyä seuraavaan. Se nyt vaan on karu fakta, että tinder ja muut sen kaltaiset sovellukset perustuu puhtaasti ulkonäön arvostelemiseen. Ehkä siks mä koenkin noi sovellukset vähän turhina, koska ihminen voi näyttää hyvinkin paljon paremmalta luonnossa tai omata mahtavan luonteen. Sen takia mä oonki melko varma, etten tuu löytämään ketään itelleni noista sovelluksista. Kun tapaa ihmisen luonnossa, niin mahdollisuudet kiinnostua tai peräti ihastua on tuhat kertaa todennäköisemmät:) Pakko myöntää, että on tinderin selaaminen kuitenkin ihan kiva keino tappaa aikaa ja kattoo vähän, että millasia ihmisiä olis tarjolla!

Mutta tällaisia kuvia EI kiitos tinderiin!


Aurinkolasit

Tää nyt tuli ihan ensimmäisenä mieleen, koska näihin tulee törmättyä ihan liian usein. Okei ei haittaa, jos sulla on jossain kuvassa arskat naamalla, mutta miks ihmeessä just profiilikuvana? Niitäkin näkee, joilla on kuvia pelkät aurinkolasit silmillä tai vaan se yks kuva, jossa ne on tietysti peittämässä puolet naamasta. Ei sitä turhaan sanota, että silmät ovat sielun peili. On vähän vaikeeta arvioida kasvojen kokonaisuutta, ku niin suuri ja tärkee osa on piilotettuna.

Lapset kuvissa

Mä en tajua, että miks sinne kuvien joukkoon pitää tunkea lapsia. Mulle ainakin tulee ensimmäisenä mieleen, että kyseessä on oma lapsi. Ei siinä mitään jos haluaa tehdä sen heti selväksi että jälkikasvua löytyy, mutta onhan se kuvien selaajalle mahdotonta sanoa, että kenen muksu on kyseessä. En tiedä, että ajatteleeko nää tyypit saavansa sympatiapisteitä poseeraamalla jonkun toisen lapsen kanssa, jos siis sellanen tapaus on kyseessä. Mä ainakin painan heti rastia!

(Kuva täältä)


Kaverikuvat

Profiilikuva, jossa poseeraa viisi tyyppiä. Mistä mun pitäis tietää, että kuka niistä sä oot? Mä tosiaan selaan yleensä tinderiä niin, etten avaa profiileja lisäkuvia tsekatakseni. Joskus avattuani sieltä onkin sitten löytyny vaan lisää niitä ryhmäkuvia, eikä ainuttakaan kuvaa pelkästään susta itsestäsi. Kaverikuvat siellä kuvavirran joukossa herättää mussa muutenkin hämmennystä, sillä tarkotushan on esitellä vaan sitä omaa pärstäänsä. Tähän kategoriaan vois vetää myös kuvat, joissa sulla on nainen kainalossa. Silloin herää tietysti epäilys siitä, että oot varattu. Samoin mua ihmetyttää poseerauskuvat julkkisten kanssa!

Inttikuvat

Okei oot parhaillaan intissä, joten väkisinkin päällä on valtaosan ajasta inttivaatteet. Mulle tulee ikävä kyllä inttikuvista mieleen vaan kiimaset varusmiehet, jotka epätoivoisesti ettii seuraa viikonlopun vapaille:D Käytä ne vapaat mieluummin siihen, että otat ne kuvat ihan siviilivaatteissa. Mun mielestä vaatetuskin nimittäin kertoo paljon ihmisestä, vaikkei se niin suuresti kuvissa välttämättä näykään.

(Kuva täältä)


Maisemakuvat

 Näitä tapauksia näkee tosi paljon, missä sulla on profiilikuvana vaikkapa joku surffauskuva ulkomailta. Vaikka kuva ois hieno, ei siitä mitenkään voi erottaa sun kasvoja. Näitäkin kuvia voi tietysti lisätä sinne kuvavirtaan muuten, jos haluaa vaikka tuoda ilmi intohimon matkustamiseen. Profiilikuvana kaukaa otetut otokset ei kuitenkaan toimi ja rastia tulee.

Epäselvät ja suttuiset otokset

Tää on varmaan se yleisin, mitä vastaan tulee. Nimittäin kuvat, joista ei saa kertakaikkiaan mitään selvää. On se kuva sitten tärähtäny, otettu vaan osasta naamaa tai kaukaa otettu kuva jossa kävelet poispäin. Miks sä laittaisit sellasia kuvia, mistä kukaan ei ota yksinkertaisesti mitään tolkkua? Nykyään kännyköissä on sen verran hyvät kamerat, ettei edes sen yhden selkeän naamakuvan ottamisen pitäisi olla mitenkään mahdotonta.

Ryyppykuvat

Profiili täynnä viinanhuuruisia kuvia toinen toisensa jälkeen. Tykkäät selvästikin juhlia, mutta onko se niin suuri osa sun elämää, ettei sulta löydy muita kuvia? Yleensä juhlimiskuvat sisältää kunnon örvellystä kavereiden kesken, mikä nyt ei ehkä oo se ensimmäinen piirre, joka ihmisessä kiinnostaa. Samaan kategoriaan menee polttamiskuvat, sillä tupakointi saattaa olla monille no no.

(Kuva täältä)


Pullistelukuvat

Kroppa on kuosissa ja salilla on ollu aikaa räpsiä peilikuvia. Nää toimii ehkä silloin, jos etsit yksinkertaisesti vaan yhden illan juttuja treenattua kroppaasi apuna käyttäen. Mutta mulle ainakin tulee heti nope-reaktio, ku sun tarkotuksena on selkeästi esitellä vaan valtavia lihaksiasi. Niitäkin näkee paljon, että profiilissa on vaan yks kuva ja sekin on sun kropasta naama poisrajattuna. Tulee väkisinkin sellanen reaktio, että oot naamaltas ihan monsteri. Mä ainakin kiinnitän positiivista huomioo silloin, jos sulla on kroppakuva ihan vaatteet päällä ja ilman mitään pullistelua. Kyllä sen hyvän kropan erottaa myös vaatteitten alta, ja tietysti herää kiinnostus nähdä se myös ilman niitä vaatteita:D Mun makuun on ainakin se, ettei laiteta heti kaikkea tiskille vaan jätetään jotain arvailujen varaan!

Vanhat kuvat

Kuvavirta täynnä kesäisiä otoksia. Hetkinen, miks et oo laittanu yhtään tuoreempia kuvia esille? Tulee mieleen, että ulkonäkö on muuttunu radikaalisti niistä kuvista. Useimmiten näitä kuvia taitaa kuitenkin jakaa ne tyypit, jotka ei yksinkertaisesti jaksa panostaa hetkeä edes sen yhden kuvan ottamiseen.

Olisko teillä vielä jotain lisättävää?:D

24 kommenttia:

 1. Hehe, voin niin samaistua sun ajatuksiin:D Koirasta/kissastakin kuvassa saa enemmän "pisteitä" kun siitä lapsesta (oli se nyt sun oma tai kummin kaiman kaverin:D)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo koirista tulee kyllä lisäpisteet!:D

   Poista
 2. Täysin samaa mieltä!!:D tosiaan monella löytyyy noita aurinkolasikuvia ja niistä on kyllä paha sanoa miltä tyyppi oikeesti näyttää 😑 ja hankala myös arvioida mitäään niistä kaukaa otetuista kuvista tai just surffikuvista.. ja kroppakuvat on kanssa huono, vaikka kroppa ois tosi hyvä nii ei viitti painaa sitä sydäntä ku ei tiedä jos se ihminen onki sitte joku sysiruma :DDd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tai sitten itteensä täynnä oleva, jolle hyvä kroppa on kaikki kaikessa:D

   Poista
 3. Haha noi on kaikki kyllä niin totta!! :DD Harvassa tosiaan on kaikki ne "normaalit" kuvat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ikävä kyllä! ei sen pitäis olla niin vaikeeta valita ainakin profiilikuvaks selkeetä kuvaa:D

   Poista
 4. kaikki noi kyllä ärsyttää! eniten ne pullistelu kuvat,ilman paitaa ::D niistä saa vaan vaikutelman että mies on täynnä itseään.

  VastaaPoista
 5. Hahah loistava postaus :D aivan samat kuvatyypit on repineet munkin hermoja. Ja sitten kuvien lisäksi esittelytekstissä vanhat läpät kuten "Voidaanhan sanoa, että tavattiin jossain muualla. ;)" Hohhoijaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kuvatekstit onki sitten asia erikseen!:D monesti käyny silleen et ois joku ihan varteenotettavan näkönen tyyppi jonka oon klikannu auki ja sit siel lukee jotai ''sporttiset muijat ottakaa yhteyttä'' :D

   Poista
 6. Eihän kukaan järkevä jaksa katsoa niitä muita, kuin profiilikuvan siinä tykkäily vaiheessa. Jos tulee match niin sitten jaksaa katsoa muut kuvat.

  Minusta lapsikuvat on ihan hyviä. Hyvä tehdä heti kättelyssä selväksi, että hankkinut jo jälkikasvua. Jos ne ei ole hankkinut jälkikasvua on vaan aiva typerää kuvauttaa itsensä lapsen kanssa tinderiin.

  Minua on alkanut ärsyttämään kaikki matkakuvat. Kun on katsellut parisen sataa tinderin kuvaa missä poseerataan palmun alla tai pilvenpiirtäjän edessä niin alkaa ärsyttää. On vähän nähty nämä matka kuvat.

  Viimeisenä: Palomiehet. Mielelläni minä haluaisin pussailla omaa kuumaan palomiestä, mutta kun ollaan siinä tinderin profiilikuvassa palomiesreleissä niin tulee enemmän sellainen olo: "Taidat vain tulla panemaan, koska tiedät olevasi kuuma palomies". Se on jännä että palomiehet on ainoita joiden ammatin saa selville profiilikuvasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep mäki klikkaan auki vaan sillon, jos näyttää heti siinä ekassa kuvassa yhtään potentiaaliselta:) monet menee ihan silläkin ohi, että siihen profiilikuvaks on valittu just joku matkakuva tai sit on arskat päässä

   Poista
 7. ei ihan liity tän postauksen aiheeseen, mutta oliko siellä sun työhaastattelussa jotain päässälaskuja? Ja jos oli niin millaisilla luvuilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ollu, ei meidän tarvii onneks osata sellasia ku screeni kertoo ne summat:D

   Poista
 8. Tää oli kyl totta! 😃 mä muuten tutustuin mun poikaystävään hot or notin kautta. Ollaan nyt vuosi oltu yhdessä ja oli kyl löytö 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hot or notissa on kyllä parempi tarjonta;)

   Poista
 9. Mun piti kommentoida sun blogiin jo joulun aikoihin, mut tää ei jostain syystä antanut lisätä kommenttia! Oon lukenut sun blogia niistä ajoista asti kun oot blogannu! Sun blogia on kiva lukee kun oot niin avoin ja rehti. :) Oon sun kans saman ikänen ja mm. vuosi sit samoja juttuja kokenut elämässä kuin sinä vasta! On hassua miten aidosti ite on voinut kokea sun fiilikset! Oon saattanut joskus jopa itkeä(??) kun joku asia on koskettanut niin paljon :D
  Eka kommentti koskaan mihinkään blogiin. Jatka samaan malliin, oot mahtavan oloinen tyyppi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua multa on jääny nää viimesimmät kommentit ihan huomaamatta tästä postauksesta! mutta siis aaw, kiitos sulle tosi tosi paljon ihana!♥

   Poista
 10. Hah samaistun niin noihin kaikkiin:D Ja sit on viel ne jotka laittaa vaan autostaa kuvia... joo onhan se bemmi ihan upee mut rastii painan silti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo ei oo kieltämättä autot se juttu mihin ekana kiinnittää ihmisessä huomioo:D

   Poista
 11. Haha, melkeempä joka kohdasta oon samaa mieltä! :D Mitä järkee ees olla tinderissä ja ei oo kuvista tunnistettavissa.
  Ja just sellaset kroppapullistelijat ei yleensä ees mitään parisuhdetta oo hakemassa.

  VastaaPoista
 12. Olitko sä kirjoittanut noista artikkelin lehteen, muistaakseen iltsikkaan, jokin aika sitten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo kirjottanu, voi ku oisinki:D näitähän tinderjuttuja riittää nykyään kaikkialla!

   Poista