22.2.2015

the granny pants

Heippa! Ah täällä vietetään vihdoin vapaapäivää:) Työputki meniki sitten tosi nopeesti ohi ja hauskaa on ollut. Eilen tuli koettua ensimmäiset häirikötkin chatissa lauantaiyön kunniaksi. En tiiä miten viikonloppujen fiilis voi erota niin paljon arjesta - tuli nimittäin tossa parin päivän aikana mm. laulaa luikaiteltua bläkärissä ja viännettyä murretta liiotellusti. Ja näähän tapahtuu yleensä sillon, ku kukaan ei kirjota mitään ja tyyliin pelailee äänettömällä (toivottavasti ainakin):D En tiiä pitäskö tässä olla huolestunu siitä, miten helppoo itekseen puhuminen on. Mutta joo ei sen enempää työjuttuja tällä kertaa!

Mun vapaapäivä on menny lähinnä siivoillessa ja rästiin jääneitä ohjelmia katsellessa. Tää kämppä oli melkein kaks viikkoo ihan pommin jäjiltä ja vaikka tykkäänki pienestä epäjärjestyksestä, niin raja tuli vihdoin vastaan. Oon tässä lahjakkaasti vältelly kouluhommien tekemistä, mutta pakko kai niihin on tän postauksen rustailun jälkeen keskittyä. Kauhee tunne, ku ei oikeesti osaa mitään! Ja mä ku luulin, että oon nopee oppimaan. Täytyy vissiin ensimmäistä kertaa elämässä harkita tukiopetusta, koska ei tästä muuten mitään tule. Koulussa sanottiin, että kotiopiskeluun olis hyvä varata aikaa neljä päivää viikossa. Kuvastaa aika hyvin sitä, että miten paljon hommaa ja miten haastavaa sellasta sieltä tehtävistä löytyy. Ehkä mä joskus vielä valmistun...

Onneks kouluhommien päätteeks luvassa ois kauan odotettu oscar gaala. Viime vuonna jaksoin valvoo loppuun asti, ja se ois tavotteena tälläkin kertaa. Onkos teistä kellään suunnitelmissa tapittaa kyseistä gaalaa? Mulla ei oo mitään kisastudioeväitä hankittuna, eikä kyllä mieli teekkään perjantaina töissä vedetyn pitsan jälkeen. Jännä, miten huono olo roskaruuasta tulee verrattuna normaaliin ruokaan! Joo tän postauksen punanen lanka katos jo aikoja sitten, joten parempi lopettaa höpinät ja siirtyä asukuvien pariin!

IMG_9999-001
IMG_0009-001
IMG_0014-001
IMG_0003-001

Noita sortseja sovitellessani tuli samantien postauksen otsikko mieleen, mikä on tietysti vaan hyvä merkki! Kyseessä on äitin vanhat pökät, jotka on ihan jumalattoman isot. Vyöllä saa kuitenki ihmeitä aikaseks:) Tuuli sai nää kuvat näyttämään lähinnä koomisilta lahkeiden lepattaessa telttamaisesti. Pitäs varmaan oikeesti alkaa hankkimaan vähän tiukempiakin vaatteita...

Mitäs tykkäätte asusta?

13 kommenttia:

 1. Näytät ihan super upeelta! Ihan kun oisit oikein "puhjennut kukkaan" eron jälkeen:)

  VastaaPoista
 2. Ompa ihana asu!! :) ja näytät muutenkin tosi nätiltä!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana asu ja sortsit varsinki näyttää pirun upeelta sun päällä :) ja oon täysin samaa mieltä ylimmän anon kanssa!

  VastaaPoista
 4. saanko sanoo pienen vihjeen ihan lukijoiden elämän helpottamiseksi: olis tosi kiva, jos voisit vähän jakaa tuota sun tekstiäsi. tiedän, ettet kirjoita täällä blogissa niinkuin "ammatissasi" tai siis niin kuin kirjoittaisit lehtijuttua tehdessä, mutta mun mielestä jos haluat että sun blogi nousee korkeemmalle tasolle, niin myös tällaset jutut on tärkeitä.

  en tiedä puhunko vaan omasta puolestani, mutta mä en yksinkertaisesti jaksa lukea noin pitkää pätkää tekstiä yhteen pötköön. ja sitten kun haluu pitää tauon, meinaa kadottaa sen kohdan missä oli. tietenkin tää on sun oma blogi ja saat tehä asiat kuten haluut, mutta se helpottais huomattavasti ja näyttäis ammattimaisemmalta in my opinion :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muokkasin tekstiä nyt vähän selkeämmäksi:) mun heikkous on kyllä vähän se, että tää blogi toimii sellasena paikkana mihin vaan puran ajatuksia sen kummemmin suunnittelematta ja monesti se punanen lanka puuttuu. koitan petrata asian kanssa!:)

   Poista
 5. Vau! Sulla on kauheen pieni vyötärö!
  Mua kiinnostais miten sä syöt/treenaat nykyään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://littlebitvain.blogspot.fi/2015/02/dont-worry-about-your-size.html
   tästä postauksesta löytyy tietoo:) mutta siis täysjyvätuotteita syön. en treenaa ollenkaan, ehkä pitäis:D

   Poista
 6. Olisi kiva jos rohkaistuisit muuttamaan pukeutumistasi hiukan aikuisempaan suuntaan, mutta ei tietenkään tarvitse tylsäksi muuttua !

  Tämä ajankohta voisi olla sopiva, koska nykyinen vaihe näyttää olevan elämässäsi vedenjakaja entiseen - siis muutos voisi näkyä myös tyylissä (koska kyllä se näkyy jo muuten ulkomuodossa vapautuneempana olemuksena). Karista pikkutyttömäisyys ja toivota tervetulleeksi trendikäs aikuinen naisellisuus :)

  VastaaPoista