5.3.2015

I'm just gonna let something brand new happen to me

Hellurei! Tulin just koulusta kotiin ja tässä ois nyt pari tuntia aikaa kotoilla ennen töihin lähtöö. Nukuin viime yönä vajaat neljä tuntia, eli ihan hirveen pirteellä tuulella täällä ei olla. Loppuillasta tää muuttuu todennäköisesti sellaseks ylihilpeydeks, tai ainakin toivon niin ihan töittenkin kannalta (nimim. sunnuntaina meinasin nukahtaa pöytään ku sillä hetkellä ei ollu pelaajia). Mun unirytmi heittelee nyt ihan miten sattuu näitten sekalaisten aikataulujen takia. Hankalimpia on nää päivät, ku hereillä täytyy pysytellä se 20 tuntia ja just tollasilla pienillä yöunilla. Mut onneks huomenna saa sitten nukkua vähän pitempään! Kerrankin on vapaa perjantai ja mikä parasta, porukat + koirat on paraikaa tulossa tänne viikonlopun viettoon. Pääsen siis halimaan Irinaa pitkästä aikaa! Mulla on oikeesti tosi huono omatunto siitä, etten voi käydä enää Iisalmessa niin usein. Tiedän, kyseessä on koira joka ei oletettavasti edes ymmärrä, että miten pitkään mä on ollu poissa. Jostain syystä se kuitenkin mököttää sitä enemmän, mitä kauemmin ollaan oltu näkemättä.

Jotkut on kyselleet tosta mun opiskelusta, joka on siis nyt kestäny jo reilun kuukauden. Aluks käytiin ihan simppeleitä (itsestäänselviä) asioita läpi, mutta nyt on alkanu tosi toimet ku ollaan opeteltu koodaamaan. Tänään harjoteltiin dreamweaverin käyttöö, ja oli lähellä etten jo heittäny hanskoja tiskiin. Tuli vaan jotenkin niin epätoivonen ''en mä osaa'' fiilis, että ois tehny mieli kävellä ulos luokasta ja lopettaa koko koulu. Mut mä en oo kuitenkaan luovuttajatyyppiä, joten pyysin apua (about parin minuutin välein:D) ja siitä se lähti sitten sujumaan. Sain aikaiseksi ensimmäisen pohjan nettisivuille, hyvä minä! Tuli kunnon voittajafiilis, kun vihdoin osas. Pikkuhiljaa tässä edetään siis nörttiyttä kohti, mutta en vielä esimerkiks uskalla todellakaan koskee tän blogin html-koodeihin sun muihin.

IMG_0250-001
IMG_0230-001
IMG_0247-001
IMG_0254-001

Yllä asua maanantailta, jolloin kävin tosiaan shoppailemassa. Voin kertoo, että napapaita ja farkkujen sovittaminen ei oo mikään paras yhdistelmä:D Koitin siis erilaisia farkkuja monessa eri kaupassa, mutta en jotenkin lämmenny yksillekkään vaikka ne ois ollu kuinka mukavat päällä. Mä vihaan mun sisäreisiä niin paljon, että on paljon turvallisempaa piilottaa ne hameitten alle. Saas nähdä, että koittaako se päivä vielä, jolloin voin oikeesti kantaa itteni täydellä ylpeydellä. On joo laihtunu tasaiseen tahtiin, mutta unelmakroppa siintää toodella kaukana ja tuskin sellaista koskaan saankaan. Laihtuminen on tapahtunu ehkä vähän liiankin hitaasti nyt viime aikoina, joten oon taas vähän miettiny vähähiilihydraattiselle ruokavaliolle alkamista. Yhessä vaiheessa söin joka päivä täysjyväriisiä ja kanaa, kun taas nyt se on vaihtunu täysjyväpastaan ja jauhelihaan. Pitäis ainakin tehdä ihan kunnon ruokavaliosuunnitelma, jotta oikeesti pysyisin ruodussa.

Mitä tykkäätte asusta?

14 kommenttia:

 1. Heippa! Kävitkö kokeilemas bikbokis niitä pöksyjä joista sillon aiemmin vinkkailin? Hitsi ku sulle sopii kyllä housutki nii hyvin, mut ymmärrän hyvin jos itestä tuntuu ettei sit kuitenkaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelle nyt ei kävis housut haha :D

   Poista
  2. bikbokissa en kokeillu mitään, siellä oli vähän liian kalliita farkkuja mun makuun:) en mä haluu pulittaa kuitenkaan montaa kymppiä jostain, mitä en kuitenkaan käyttäis niin paljoo

   Poista
  3. No ei ne mun ehottamat ollu oikeestaan farkut vaan sen tyyppiset just ku dr.denimit mut vielä mukavemmat päällä ku ne ja ne maksaa vaan 20e. Kirjotin siitä sulle sillo aiemmin ku kyselit jossai postauksessa mistä kannattais käydä kattoo housuja tms..

   Poista
  4. tarkotatko niitä, missä on montaa eri väriä tarjolla? haluisin siis ehkä siniset tällä hetkellä, mutta niissä mitä vissiin tarkotat ei ollu sellasta sopivaa väriä:)

   Poista
  5. Joo, just niitä. Linkitin jo sillo aiemmin mut siis nämä https://bikbok.com/fi/7139699_F590 :)

   Poista
 2. ihana asu, himoitsen tällä hetkellä niin ton väristä huivia!:)

  VastaaPoista
 3. Eikö sulla muuten hankaa sisäreisien "löllöt" yhteen kävellessä hameiden kanssa? Varsinkin kesäkuumalla tuppaa itsellä olemaan tuo ongelma :/ Jalkojen välistä oikein valuu hikeä....Tämän takia koen housut helpommiksi kesälläkin :D Onkohan jollain joku ratkaisu tohon? Miesten boxerit jalkaan vai mikä lie auttaisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en mä oikein osaa sanoo, ku kuljen kesätki aina sukkahousuissa:D eli suosittelen sukkiksia!

   Poista
 4. ei laihuttamisessa oo kyse oikeesti kun vaan siitä, että syöt vähemmän mitä kulutat:-) ja tietenkin alkoholi ja herkut kannattais jättää pois kokonaan, niistä niitä kaloreita tulee hurjasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei herkkupäivä kerran viikossa niin paljoo vaikuta, varsinkaa jos herkuttelee ihan kohtuudella:)

   Poista
 5. muistat vaan syödä säännöllisesti! mulle ainakin tosi hankalaa, mut auttaa kun suunnittelee ruuat ja kellonajat aina etukäteen :) sit vaan paljon kasviksia niin kyllä se siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi säännöllisesti syöminen on vissiin mun isoin ongelma, koska nyt se on menny taas vähän siihen kaks-kolme kertaa päivässä syömiseen ja esimerkiks töitten jälkeen en jaksa syödä/kokkailla enää mitään vaikka oonki vielä sen pari tuntia hereillä:D

   Poista