8.4.2015

need someone to numb the pain

Moikka! Kiirettä pitää muuttopakkaamisen kanssa, mutta pakko kuitenkin kirjotella nyt, sillä loppuviikosta aikaa ei pahemmin ole. Muutto koittaa tosiaan ylihuomenna ja huomenna mulla on sen verran kiireinen päivä, että koitan saada nyt pakattua mahdollisimman paljon. Sain just vaatekaapit purettua lopputuloksena kolme jätesäkillistä, kuusi ikeakassillista ja kaks matkalaukullista vaatteita. En aatellu omistavaani suurta määrää vaatteita, mutta kieltämättä toi määrä vähän hirvittää:D Sain mä tosin edes yhden ikeakassillisen täytettyä vaatteilla, joita en tarvii enää. Nyt mulla alkaakin loppua kassit kesken kaikkea muuta varten, hups. Onneks porukat tulee huomenna avuksi, tosin itsehän oon yömyöhään asti taas töissä. Sama homma perjantaina ja lauantaina, eli mun osalta sunnuntai menee varmaan kokonaan tavaroiden purkamiseen. Jospa mä jo ens viikolla saisin teille kuvattua kämppävideota:)

Yhteishakukin on nyt tehty. Painin tällä hetkellä sellaisten ongelmien kanssa, ku että jatkanko tuota nykyistä opiskeluani vai en. Motivaatio on täysin hukassa, enkä oo oppinu asioita juuri ollenkaan. Toisaalta oon taas ollu melko paljon poissa, koska en yksinkertaisesti oo heränny herätyskellon soittoon tai halua nousta ja mennä kouluun opiskelemaan jotain mitä ei ymmärrä, ei ole ollut. Opiskelu on mulle kaiken lisäksi maksullista, jonka takia päätöksiä täytyisi alkaa tehdä. Suurin ongelma motivaation puutteen lisäksi on mun unirytmi. Oon töissä aina myöhään, minkä takia nukkumaanmeno venyy pikkutunneille asti ja sitten puolestaan nukun vähän pitempään. Sitten taas pari kertaa viikossa täytyisi osata nukahtaa aikaisin ja herätä kukonlaulun aikaan. Kyllä mun pitäis saada se motivaatio jostain kaivettua, jotta tälle asialle tulis parannus. Vaikeita juttuja ja päätöksiä täytyisi tehdä, huhhuh.

IMG_0934-001
IMG_0901-001
IMG_0941-001
IMG_0918-001
IMG_0942-001
IMG_0957-001
IMG_0926-001

Siinäpä olis satsi asukuvia lauantain baareiluasusta. Iisalmessa oli sen verran paljon lunta, että otettiin kuvat suosiolla terassilla, koska korkkareilla lumihangessa seisominen olis ollu hieman haastavaa. Päällä oli hapsumekko paitana, sekä about joka päivä mun jalassa nähdyt mustat sortsit. Mitähän ihmettä mun hameinnostukselle on tapahtunut:D

Mitä tykkäätte asusta?

23 kommenttia:

 1. Onpas kiva asu! Nii oli siks kommentoitava ^^

  VastaaPoista
 2. Ihana toi paita! Ootko mistä hankkinu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi on siis mekko:) h&m:ltä ihan vasta, eli luulis vielä löytyvän!

   Poista
 3. Hei toi sun tukkaa näyttää PALJON paremmalta noin! Näytät 10 vuotta vanhemmalta (= oman ikäseltäs) tollai,
  kun sillä jättipehkotukalla (teinitukalla) mitä aikasemmin on ollut :D oot kaunis!

  VastaaPoista
 4. Oliko isku päällä xd

  VastaaPoista
 5. WAU! Näytät upeelta! :) mihin paikkoihin hait yhteishaussa? Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hain haaga-heliaan kolmeen koulutukseen: journalismi, johdon assistenttityö ja kielet sekä liiketalous:) kiitos!

   Poista
 6. Toi etupotta.... :( kiva asu kylläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha etupotta:D ite sanoin sitä joskus panssariks lakkamäärän takia, enää ei oo onneks niin paha!

   Poista
  2. Etupotta ja panssari :DDDDDDDDD Hahahha loistavaa! Mutta hyvältä näyttää kyllä sulla tiukat vaatteet ja shortsit! Aivan ku oisit saanu viimeaikoina triplasti lisää itsevarmuuttakin!

   Poista
 7. Tää on vähän random, mytta aloin miettimään miltä näyttäisit ilman otsatukkaa:D voiditko millään postata sellasta kuvaa missä sun hiukset ois just kirvuen takana?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on täällä näkyny muutamaan otteeseen ihan asukuviakin ilman otsiksia:) tässä postauksessa esimerkiks on aika hyvin vedetty tukka taakse: http://littlebitvain.blogspot.fi/2014/08/pikavisiitilla-ruotsissa.html

   Poista
 8. Kannattaako oikeesti miettiä miten teet tuon työn kanssa. Se selkästi nyt hankaloittaa sinun opiskeluja ja olet varmasti ihan kujalla asioista, kun olet poissa niin paljon koulusta. Tietenkin jos asiat eivät kiinnosta niin motivaatiota tuskin paljoa löytyy. Mieti nyt opetetaanko siellä sellaisia asioita mitkä kiinnostaa sinua, mistä et vaan tajua vai etkö vain tajua yhtään mitä siellä tapahtuu.

  Syksyllä jos hyvin käy aloitat opiskellut jossain ilmaisessa koulussa ja sinnekin olisi hyvä mennä aamulla opiskelemaan, joten ei kannattaisi olla töissä yötä myöten. Eli uutta työpaikkaa saat alkaa etsimään jos pääset syksyllä kouluun. Nykyisestä ei ole paljoa iloa jos se estää opiskelun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä toi työ on mulle tän hetkistä opiskelupaikkaa tärkeämpi:) sitten jos syksyllä sattuisin saamaan opiskelupaikan, niin vähentäisin töitten määrää ja tekisin niitä lähinnä viikonloppuisin.

   Poista
 9. Koitappa vaihtaa jakausta etuhiusten osalta ihan vähä keskemmälle, ei ois suuri muutos nii ehkä ei tuntuis nii "alastomalta". Sentti tai pari nii raikastais ilmettä ja etuhiukset kevenis! Luulen et sopis sulle :) kiva asu!

  VastaaPoista
 10. hei mistä saa noin kivaisia shortseja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. cubuksesta!:) sinisenä kans oli sillon ku mä noi ostin

   Poista